אחרי כמה נסיונות הגעתי פחות או יותר לטעם הלפת הביתי של חמותי.
כמה חבל שלא לקחתי מחברת ועפרון ורשמתי את כל האוצרות שהיו על שולחנה.
המצרכים וההכנה:
קילו לפת בעיקר טרי שטוף ונקי וחתוך לפרוסות דקות.
כל פרוסה לחצות ל-2
סלק פרוס לפרוסות גדולות ….הוא ייתן את הצבע האדום במים.
אין צורך בבישול.
ראש או שניים שום מקולף נקי וחתוך גס
קילו לפת בעיקר טרי שטוף ונקי וחתוך לפרוסות דקות.
כל פרוסה לחצות ל-2
סלק פרוס לפרוסות גדולות ….הוא ייתן את הצבע האדום במים.
אין צורך בבישול.
ראש או שניים שום מקולף נקי וחתוך גס
מישרה:
4 כפות שטוחות מלח
1/2 4 כוסות מים מהברז
2 כוסות חומץ
לערבב הכל ביחד.לטעום את המישרה.
4 כפות שטוחות מלח
1/2 4 כוסות מים מהברז
2 כוסות חומץ
לערבב הכל ביחד.לטעום את המישרה.
אם חסר חומץ אפשר להוסיף גם מיץ לימון טרי.
שומרים בצנצנות זכוכית במקרר.
מוכן אחרי שבוע.
שומרים בצנצנות זכוכית במקרר.
מוכן אחרי שבוע.
תהנו
מצאתי בבלוג שלך בדיוק את המתכוני הסלק שחיפשתי.תבורכי יקירתי.שבת שלום וסופ"ש נעים.תודה.
תודה כרמלה
שבת שלום ומבורך
מה זה הירוק שנמצא בצנצנת ?
יכול להיות עלי סלרי
סבתא שלי מכינה. אני מסוגלת לאכול צנצנת שלמה!
הי דליה,
הלפת יצאה נפלא! שנים אני מנסה להגיע לטעם האותנטי ואז מצאתי את המתכון שלך, המון תודות והמון בריאות לך אשה מדהימה!
מליסנדה חמדתי,מחר אני קונה לפת ומכינה גם.
התגעגעתי אליה.חהחהחהחהחה.
לבריאות והמשך טעים
גם אני………………..