d79ed799d794 d797d79ed795d7a6d799d79d - חמוצים בטעם סיני חמוץ מתוק

חמוצים בטעם סיני חמוץ מתוק

d79ed799d794 d797d79ed795d7a6d799d79d - חמוצים בטעם סיני חמוץ מתוק
חמוצים בנוסח סיני מעיתון גורמה שמצאתי
הכי הכי אהובים עלי.

הירקות לחמוצים:

3 גזרים חתוכים לטבעות
1 ראש כרוב לבן חתוך לרצועות קצרות (הוספתי גם 2 כוסות פרחי כרובית קטנים)
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
2 פלפלים צהובים חתוכים לרצועות
3 מלפפונים ירוקים בקליפה – פרוסים לטבעות
1 כפית זנגביל טחון
1/2 כוס חומץ רגיל
1/2 כוס סוכר
1 ליטר מים = 4 כוסות
מניחים את הירקות בקערה.
מרתיחים את המים בסיר ומוסיפים את החומץ הסוכר והזנגביל.
מוסיפים מלח אחרי הטעימה.
מיד אחר הרתיחה יוצקים על הירקות.
משאירים 6 שעות מחוץ למקרר לצינון.
משהים במקרר בצנצנות סגורות.
מוכן לאכילה כבר אחרי יום אחד.
"טיפ"
1. את פרחי הכרובית משהים דקה במים רותחים ומעבירים למי קרח ומסננים.וזאת כדי להרחיק דיירים לא רצויים.
תהנו

18 תגובות על “חמוצים בטעם סיני חמוץ מתוק

  1. פירגה רציתי לספר לך כי הכנתי מתכון זה ,הוספתי כפית וחצי מלח ים ויצא כל כך טעים…
    וחבל שלא עשיתי קערה כפולה. smile תודה על המתכון הנפלא :lol:

  2. פירגה חביבה האם ניתן להוסיף תבלין של עמבה לטעם ?
    וגם שום שלם קלוף :lol:
    תודה מראש smile smile
    אוהבת לאה-ש ב ת -ש ל ו ם

  3. הי פירגה
    האם צריך לערבב את הירקות שמכניסים לצנצנות?
    או שאחרי הצינון שלהם עם המים , ישר להכניס לצנצנות בלי לסגור אותן ולערבב?

  4. האתר שלך מקסים! :lol:

    רציתי לברר כמה מלח לשים? :eek:

    זאת פעם ראשונה שאני מכינה משהו כזה ויהיה קשה לתקן תיבול אחרי…

    • עינם שלום וברכה
      תודה חמודה אני מאד שמחה לשתף והתמורה שלי ממכם היא כפל כפללים.תודה רבה.

      אני לא שמה,מלח .

      שמים לפי הטעם אז אם את חושבת שצריך,תתחילי עם קורט מלח וככה תוסיפי תוך כדי טעימות עד שתגיעי לטעם שלך.
      בהצלחה והמשך הנאה ביחד. smile

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *