סלט משובח משולחן החג שהוכן ע"י אחותי
הובא כלשונו ללא מקור.
ניתן לגיוון עם שלל פירות העונה שאהובים עליכם
סלט חגיגי וטעים.
המצרכים וההכנה:
לחתוך ביד עלי חסה (ערבית, רומנית, חסה משי או מכל סוג שהוא – עדיף לערבב סוגים וצבעים שונים).
ניתן להוסיף גם עלי בייבי לגיוון.
רוטב מוכן ישירות בתוך צנצנת קטנה בגודל כוס:
1/3 צנצנת שמן זית
כ-2 כפות חומץ בלסמי
2-3 כפות דבש
4-6 שיני שום כתוש
לסגור את הצנצנת ולנער.
אפשר לשנות את הכמויות של החומץ והדבש לפי טעם אישי
לערבב את הסלט עם הרוטב ממש לפני ההגשה.
לערבב את הסלט עם הרוטב ממש לפני ההגשה.
אחרי הערבוב לפזר למעלה אגוזים מסוכרים ופרי. אני מגוונת בכל פעם עם סוג פרי אחר
פרוסות תפוח עץ מיובש (חתוכות ל-2-3 חלקים) פרוסות דקות של אגס טרי, תות שדה, גרגרי רימונים,קוביות מנגו , נקטרין ועוד.
פרוסות תפוח עץ מיובש (חתוכות ל-2-3 חלקים) פרוסות דקות של אגס טרי, תות שדה, גרגרי רימונים,קוביות מנגו , נקטרין ועוד.
תהנו
פירגה היי
אפשר להחליף את החומץ בלסמי בחומץ רגיל? :lol:
תמיד.
ש ג ע ו ן !!!!!!!
אסתר, ואואואואו, תודה :lol:
כמה זמן נישמר הרוטב במקרר?
תודה
רות ערב טוב, שמרי עד 3 ימים.
תכיני ותהנו