פיצות מיני משולחן החג הכינה אחותי
ללא מקור והובא כפי שהוכתב לי.
(אשמח למתן הקרדיט לבעל/ת המתכון)
אהבנו ונזלל כלא היה…………
המצרכים ואופן ההכנה:
בצק עלים מרודד(קונים מוכן)
פרשתי על תבנית של התנור נייר אפיה ועליו מלבן בצק עלים (כפי שהוא בלי לרדד שוב).
מרחתי במעט שמן זית ופיזרתי את המילוי על פני הבצק.
פרשתי על תבנית של התנור נייר אפיה ועליו מלבן בצק עלים (כפי שהוא בלי לרדד שוב).
מרחתי במעט שמן זית ופיזרתי את המילוי על פני הבצק.
מילוי 1: עיגולי גבינת מוצרלה (אני מסדרת אותם בשורות כדי שבזמן החיתוך יהיה עיגול גבינה על כל ריבוע קטן)
בזיליקום טרי חתוך לרצועות, מלח גס, פלפל שחור גרוס – לפזר על הכל.
בזיליקום טרי חתוך לרצועות, מלח גס, פלפל שחור גרוס – לפזר על הכל.
מילוי 2: עיגולי גבינת עיזים. משמש מיובש חתוך לרצועות, טבעות זיתים שחורים, מעט מלח גס ופלפל גרוס- לפזר על הכל.
מילוי 3: עיגולי גבינת עיזים (או מוצרלה). תמר לח חתוך לקוביות או עיגולים, גרעיני חמניה, מעט מלח גס ופלפל גרוס – לפזר על הכל.
יש לחתוך את הבצק לריבועים לפני האפיה. לאפות בחום גבוה עד שהבצק מזהיב ותופח. להוציא ולעבור שוב בסכין
על החתכים ולהפריד בין הריבועים.
על החתכים ולהפריד בין הריבועים.
תהנו
בס"ד
האם אפשר להחליף את הגבינות לפי טעם אישי?
למשל בגבינה בולגרית או צהובה.
כן. אפשר לשחק עם הגבינות.
פירגה בימינו לא צריך לעבוד קשה חחחחחחחחח :lol: :lol: :lol: :lol:
קונים בצק עלים מוכן ויש פיצה נהדרת :lol: :lol: :lol:
;)
פירגה יקרה ! אורחים לא קרואים הודיעו שמגיעים אלי תוך שעה.נזכרתי מייד במתכון הזה שלך,שלפתי מן ה,מקפיא בצק עלים,ומכיוון שלא היו לי גבינות אקזוטיות אלא רק קשקבל ,החלטתי לאלתר ויצא מצוין מעל השמן הוספתי בצל שטיגנתי מעט פיזרתי זיתים,מעט גבינה בולגרית,חלק מהבצק מרחתי בממרח עגבניות מוכן ואפילו בפיסות קטנטנות של אנשובי.יצא מצוין ולקקו אצבעות.
תודה על הרעיון ושבת שלום!
ניצה :lol:
הי ניצה מספיק שיש את הריבועים בפריזר.
המילויים ניתנים לשידרוג עם כל מה שיש בבית.לפי טעם ויצירתיות.
את נהדרת תודה ענקית :lol:
פירגה ערב טוב.
יצא טעים מאוד.
טרפו את זה רותח.
מעולה.בתיאבון ולבריאות :lol:
תודה שחזרת לעדכן ולשתף אותי
הכנת י לילדים היום אבל רק עם גבינה וזיתים ויצא נפלא@
אילנית, נפלא. אין פה משהו שיכול להיפשל,כל מה שעושים יוצא מגרה ונפלא.
לבריאות ותודה רבה
רעיון נחמד ביותר לארוחת ערב קלילה פשוטה והכי חשוב נטרפת… פירגה יקרה כמו שכתבת כל מה שעושים ייצא מגרה ונפלא..אני מרחתי רוטב עגבניות גבינה צהובה ותערובת ירקות טריים חתוכים ומעל אורגנו בזיליקום וצילי. יצא מצויין :lol:
אביטלי,ערב טוב
יופי שהכנת. זה נשמע ממש טעים טעים.
תהנו ולילה טוב
פירגה, שלום,
האם אפשר להוסיף טונה ותירס?
בכמה מעלות לאפות? כמה זמן בערך.
תודה
שאלת טעם אישי.
175 עד שמוכן
היי פירגה
אפשר להכין מריבועי בצק עלים של מעדנות או שזה דק מדי?
נראה לי שזה מיועד לזה.
את אופה בדרך כלל בטורבו?
כן.בטורבו.