כמו החצילים גם על הסלט הזה גדלתי.
נוסטלגיה נפלאה.
המצרכים וההכנה:
לטגן ב-4 כפות שמן 2 בצלים קצוצים ולהזהיב קלות.
להוסיף 1/2 קילו קישואים מגוררים במגררת גסה (5 קישואים) ולטגן ביחד עד שישחימו ולא יהיו יותר נוזלים.
חשוב לגרר מדי פעם את תחתית המחבת .
להעביר לקערה ולהוסיף:
2-3 ביצים קשות מגוררות גס
כף מיונז או יותר לטעמכם
מלח ופלפל שחור
לטעום ולשפר טעם
2-3 ביצים קשות מגוררות גס
כף מיונז או יותר לטעמכם
מלח ופלפל שחור
לטעום ולשפר טעם
אפשרות אחרת היא לשבור ביצים טריות על הקישואים המטוגנים ולערבב ביחד עד שייקרשו.
מגישים מיד עם לחם שחור טרי.
תהנו .
היי פירגוש.
נשמע טעים הכין בהמשך .
תודה .
אני מכינה זאת בתוספת שמיר קצוץ אותו אני מוסיפה ממש לפני שסוגרת את בישול הקישואים ולאחר מכן מוסיפה את הביצים הקשות מלח פלפל שחור ומעט מיונז . פשוט מקפיץ את הטעם
זלדה,בהחלט נקרא כך.
תודה לך
פירגה
לגבי האפשרות השנייה…שם מוותרים על המיונז???
ברור,בלי מיונז. זה מעדן.
פירגה, כרגיל, כל מתכון מדוייק וטעים
יצא ממש ממש טעים!!
לבריאות ובאהבה.
בס"ד
לפיגרוש
המתכון נוסה בשבועות ויצא משהו משהו
אני שמחה שאהבת את הסלט. בכיף ,תודה שהגבת.
פירגה,
עשיתי "ניסוי כלים" לפני החג. חשבתי לעשות חצי כמות ומקסימום להזביל. למזלי הייתי בשוונג של הגרוד ולבסוף הכנתי כמות שלמה. אממה במהלך הבישול / ערבוב טעמתי מידי פעם וראה זה פלא הטעם השתבח, יחד עם הטעם נעלמה חצי מחבת :oops: . טעים טעים.
הגעתי לשלב ההשחמה בו צריך להוסיף ביצים ומיונז. היות והצמחונית לא בענייני מיונז החלטתי ללכת על האופציה השניה. ושם עצרתי. האם האופציה היא לשבור 2-3 ביצים חיות ולקשקש אותן במחבת? זה לעניין הטעם/ המרקם/ או ?????? האם התוצאה מזכירה חביתה? או מרקם של כבד קצוץ?
רוב תודות וחג שמח
שי הי,
באופציה השנייה זה לצקת על הקישואים המטוגנים ביצים טריות ולערבב מהר ביחד עם הקישואים.
יוצא כמו ביצה מקושקשת עם קישואים וזה טעים פחד. תהנו.