השארתי את הבטטה בטעמה הטבעי
מה שעשיתי זה הדגשתי טיפה את המתיקות שלה על ידי המייפל
והוספתי לה טיפונת חריפות שמשתלבת נפלא ביחד.
המצרכים:
2 בטטות ג ד ו ל ו ת ובשרניות מ ק ו ל פ ו ת וחצויות ל א ו ר ך.אפשר גם לחרוץ אותן.
שמה על כף היד סירופ מייפל ועושה לחצאים מסג'.
מניחה על תבנית מצופה בניר אפיה .
בוזקת מעל מעט פלפל שחור גרוס טרי
אפיה בתנור חם כ-30 דקות כשבמחצית הדרך הופכים את החצאים.
תאכלו חם עם כפית.
תהנו.
הכנתי אותם היום לארוחת הצהריים,
יצא נהדר!
חשוב לי לציין, שלא היה לי מייפל,
מה שעשיתי – ערבתי שמן וסוכר, ואותם "מרחתי" על חצאי הבטטות. הוספתי גם מעט פלפל שחור כמו שמופיע במתכון.
יצא מקסים! עם טעם של דבש שנדבק לשיניים
פייגי חמדתי
אני אוהבת את השידרוג ואני שמחה שלמדתם שאפשר לשדרג את המתכונים שלי.
השמיים הם הגבול ;)
מכל הלב זה נקרא יאמי תודה