עוגת קוקוס עם פרג- עוגת שיש
כהמשך לעוגות הקוקוס המוצלחות שלי, גיוונתי ושילבתי את הקוקוס עם ממרח פרג.
מי שאוהב שילוב קוקוס פרג יהנה מעוגה נהדרת.
המצרכים בקערה:
2 כוסות קוקוס
2 כוסות מים (ניתן להמרה)
3 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
וניל לטעם
כוס שמן
3 ביצים טרופות במזלג
3/4 1 כוסות סוכר
לערבב בכף עץ לתערובת אחידה
לצקת לתבנית 1/2 מהבלילה
לבלילה שנשארה בקערה להוסיף:
4 כפות ג ד ו ש ו ת ממרח פרג מוכן
ולערבב ביחד.
2 כוסות קוקוס
2 כוסות מים (ניתן להמרה)
3 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
וניל לטעם
כוס שמן
3 ביצים טרופות במזלג
3/4 1 כוסות סוכר
לערבב בכף עץ לתערובת אחידה
לצקת לתבנית 1/2 מהבלילה
לבלילה שנשארה בקערה להוסיף:
4 כפות ג ד ו ש ו ת ממרח פרג מוכן
ולערבב ביחד.
לצקת על בלילת הקוקוס שבתבנית ולערבב קלות לדוגמת השיש
לאפות בחום 175 כ-30 דקות עד להשחמה ולכסות ב ר פ י ו ן בניר כסף
להמשיך לאפות עוד 15 דקות
לבדוק בשיטת הסכין . לנעוץ בכמה מקומות.
אם לא מוכן,יש להמשיך לאפות כמה שצריך כשהעוגה מכוסה.
לזרות אבקת סוכר או להגיש עם סירופ שוקולד
לאפות בחום 175 כ-30 דקות עד להשחמה ולכסות ב ר פ י ו ן בניר כסף
להמשיך לאפות עוד 15 דקות
לבדוק בשיטת הסכין . לנעוץ בכמה מקומות.
אם לא מוכן,יש להמשיך לאפות כמה שצריך כשהעוגה מכוסה.
לזרות אבקת סוכר או להגיש עם סירופ שוקולד
תבניות: 2 אינגליש קייק משומנות או תבנית עגולה מספר 26
"טיפים"
1. מעדיפה את ממרח הפרג של חברת פוליבא
2. מי שלא אוהב פרג יכול לשים כל ממרח אחר באותה כמות.
1. מעדיפה את ממרח הפרג של חברת פוליבא
2. מי שלא אוהב פרג יכול לשים כל ממרח אחר באותה כמות.
3. אפשר לוותר על תוספת הפרג ולהעשיר את העוגה עם שוקולדצ'יפס לבן ומריר
4. אפשר להכין את העוגה ללא שום תוספת ולקשט בקרם שוקולד
5. לפרווה אפשר להחליף את החלב לנוזל אחר,לטעמכם.
תהנו
תהנו
היי פירגוש…
בוניל,הכוונה לתמצית וניל?
לימור וניל זה תמצית לטעם.
אז תמצית וניל
הבנתי
היי…
הכנתי את העוגה ב2 תבניות אינגליש קייק…אחת לאבא
יצא טעים מאוד וממש פשוט להכנה רבע שעה עבודה.אפילו פחות…
לימור תודה רבה על התגובה הנהדרת
תהנו
פירגה לי יש עוגה ששנים אני עושה אותה פרג טורט מעולה אני רוצה רעיון לקרם שוקלד למעלה שייהיה עשיר אני שמה תמיד אבקת סוכר
הי חגית
קרם לעוגה:
שמים בסיר קטן:
100גרם שוקולד מריר
כף סוכר
מעט חלב
להמיס בבחישה
להוריד מהאש ולהוסיף ביצה מקושקשת.לערבב מהר מהר עד שיתאחד.
להחזיר לאש ולבחוש היטב עד שמתקבל קרם עם ברק.
לסגור את האש ולהוסיף 100 גרם מרגרינה/חמאה רכה. לבחוש לקרם מבריק וחלק.
ולצפות את העוגה.
הציפוי יתקשה ויישאר מבריק.
אני תמיד בסוף חוזרת הביתה …..לפירגה הטובה… עוגה מעולה
חהחהחהחה רותי ,אין כמו בית חם ואוהב ;)
תודה חמודה.