פרגיות וחצילים טעם מהמטבח הסיני
המצרכים וההכנה:
1/4 כוס פיסטוק
3 כפות דבש או סילאן
חציל חתוך לקוביות מקולף למשעי (חלק כן וחלק לא)
1/2 קילו פרגיות או חזה עוף
כפית צ'ילי
פלפל שחור גרוס גס
2 כפיות רוטב סויה
קורט מלח
אופן הכנה:
להמליח חצילים להשהות שעה ולייבש במגבות ניר
לטגן בווק עד שיזהיבו.
להוציא לקערה את החצילים ולטגן את הפרגיות.
מתבלים בפלפל, מלח,צ'ילי ומוסיפים פיסטוק.מוסיפים את הדבש והסויה ומערבבים.
מחזירים את החצילים המטוגנים לווק ומערבבים יחד עם הפרגיות
טועמים ומשבחים טעמים.
מזלפים מעט שמן שומשום מעל.
מזלפים מעט שמן שומשום מעל.
"טיפ"
1. אפשר לבשל 100 גרם אטריות ביצים לפי הוראות היצרן ולהוסיף לפני ההגשה.
להקפיץ ולהגיש.
תהנו
המתכון יכול להתאים גם עם חזה עוף?
יכול להיות טעים גם עם חזה
בהצלחה
:lol: :lol: