הגיוון קטן שעושה את ההבדל
המצרכים בקערה וגם אופן ההכנה:
200 גרם חמאה או מחמאה כתחליף חלבי
3 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
200 גרם גבינה צהובה מגוררת – מכל סוג
300 גרם גבינה מלוחה מפוררת לא מלוחה מדי (מכל סוג)
1/2 מיכל שמנת חמוצה
חלמון ביצה
2 כפות גבינה לבנה רכה מכל סוג
2 כפות לא גדושות אבקת מרק פטריות
ללוש לבצק שנפרד מהקערה (להוסיף קמח בהתאם) הבצק קצת דביק אבל נוח מאד להכנת כדורים.
מלח- לטעום מהבלילה על קצה הזרת בדרך כלל מרק הפטריות והפטה מלוחים ואין צורך להוסיף .
מכינים כדורים ומניחים בתבניות מאפינס.
מברישים בחלבון הביצה ומפזרים שומשום , פפריקה, זעתר, וכל דבר שייתן צבע יפה
אפיה בחום 175 בתנור שחומם מראש לכ-30 דקות עד שמזהיב
ניתן להקפאה וחימום באובן או תנור
200 גרם גבינה צהובה מגוררת – מכל סוג
300 גרם גבינה מלוחה מפוררת לא מלוחה מדי (מכל סוג)
1/2 מיכל שמנת חמוצה
חלמון ביצה
2 כפות גבינה לבנה רכה מכל סוג
2 כפות לא גדושות אבקת מרק פטריות
ללוש לבצק שנפרד מהקערה (להוסיף קמח בהתאם) הבצק קצת דביק אבל נוח מאד להכנת כדורים.
מלח- לטעום מהבלילה על קצה הזרת בדרך כלל מרק הפטריות והפטה מלוחים ואין צורך להוסיף .
מכינים כדורים ומניחים בתבניות מאפינס.
מברישים בחלבון הביצה ומפזרים שומשום , פפריקה, זעתר, וכל דבר שייתן צבע יפה
אפיה בחום 175 בתנור שחומם מראש לכ-30 דקות עד שמזהיב
ניתן להקפאה וחימום באובן או תנור
"טיפים"
1.עדיף להכין בתבניות מאפינס כדי שהלחמניות לא יתפשטו מדי באפיה.
2.ממליצה מאד לחמם קלות,לחצות ולמרוח בממרחים או גבינות.
תהנו.
תהנו.
ייאמי ייאמי, חבל על הזמן טעים.
רק שבועיים מאז שחברה שלחה לי אינפורמציה על האתר שלך וכל דבר שעשיתי יצא אוהאו!
החברים טרפו את הלחמניות ועוגיות השושנים.
המון תודה,
:lol: נאוה מלוס אנגלס
הי נאוה,
במקרה את נאוה למשפחת גולדשטיין?
בכל אופן, כיף שמצליח לך ותמשיכי להכין ולשמח את החברים במטעמים
ואותי עם תגובות כאלה נפלאות.
אני נאוה למשפחת בורנשטיין.שיהיה לך יום נהדר.
נאוה לבית בורנשטיין,תודה לך ;)
אני חייבת לומר שמבחינתי המטבח היה חלק בבית שנכנסים אליו כי אין ברירה עד שנתקלתי באתר שלך ! אני יכולה בשעות לשבת ולהסתכל במתכונים וכמובן התחלתי לאפות – דבר שהיה שנוא עליי !!
קודם כל תודה לך והשאלה שלי היא כיצד ממירים את הלחמניות מעוררות התיאבון הללו לפסח ?
אם הבנים כמה ריגשת אותי.
והכל בגללי? :oops: זה נפלא. אני מאחלת לך שתמשיכי להכין ולהצליח ושהכל יהיה לכם תמיד טעים.
לחמניות לפסח יש בינתיים בקטגוריה פסח. אנסה לשדרג גם את אלה….אם אצליח אביא לאתר.
בינתיים,חיבוק ענק ממני