עוגיות או מאפינס קוקוס עם הפתעות
טעימות שמוסיפות צבע ועונג.
כמות:24 עוגיות גדולות
מקור:פירגה
המצרכים בקערה:
3 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
3/4 כוס קוקוס
סוכר וניל או תמצית שקדים או ליקר פירות
1/4 1 כוסות סוכר (גם כוס יוצא מתוק)
לערבב ולעשות גומה
להוסיף:
3/4 כוס שמן רצוי קנולה
מיכל שמנת חמוצה
2 חלמונים
ללוש בצק
להכין כדורים די גדולים
להניח בתבניות מאפינס או על ניר אפיה ב מ ר ו ו ח י ם (העוגיות גדלות מאד)
להטביע בכל עוגיה:
1/2 אגוז מלך
דובדבן מסוכר
קוביות שוקולד מסוגים שוני
שוקולדצ'יפס
לא לסגור את העוגיה לגמרי שההפתעה תבצבץ החוצה
לחמם תנור לחום 175
לאפות כ-25 דקות או עד הזהבה ונטיה לצבע חו
לצנן ולשמור בקופסה סגורה – אחרי יומיים שומרים במקרר.
תהנו
פירגה שבוע טוב
בשבת הזמנתי את המשפחה מצד אשתי(15 איש ואישה וכל טפם עימם)וכל הארוחה למעט הרוגלך של אורן גירון היתה ממתכונייך זה התחיל עם לזניית פטריות המשיך בממולאים וקציצות הבשר ששיבחתי קודם ולתוספת תפוחי האדמה בשמנת מתוקה וכמו כן אורז עם שקדים צימוקים חמוציות ועוד ולקינוח הרוגלך הנפלאים של אורן גירון.
בזכותך אני מקבל שבחים רבים וכל פעם הם מגיעים עם רמת ציפיות גדולה יותר והריר ניגר עוד מהדלת.
מה אני אגיד לך את אחד הדברים הכי משמחים שקרו לי בשנה שנתיים האחרונות ואני בטוח שעוד רבים וטובים חושבים כך.
דרך אגב נרשמתי לסדנת קונדיטוריה של אורן גירון בשבוע הבא ואני מצפה לה בקוצר רוח,כי שמעתי עליו רבות.מה דעתך?
אבי יקר
שתמיד תכין מעדנים וטעימים ותקבל שפע מחמאות.
נפלא שבת אחים גם יחד ולהנות מאוכל טוב ואווירה משפחתית.
המשך נפלא ובהצלחה אצל אורן.רואה אותו בטלוויזיה והוא מדהים בעיני.
תשלב גם הנאה