"טיפ" לריכוך סלק
מאת:פירגה
שמים את הסלקים בקליפתם בסיר מלא מים
מרתיחים
לסיר בישול ג ד ו ל מוסיפים 3/4 כפית אבקת סודה לשתיה.
לשים לב שלא גולש.
מבשלים על להבה קטנה עד לריכוך .
לא לכסות את הסיר כדי למנוע גלישה.
בודקים כל 10 דקות.
תהנו.
בכדי שלא יגלוש להוסיף 2 כפות שמן
לילי תודה רבה
תודה על הטיפ, לפירגה וגם ללילי!!פעם ראשונה ששמעתי , כל יום לומדים משהו חדש, איזה כיף!!
שבת שלום!!
דרך נוספת ששומרת של הנוזלים ומשמרת את הויטמינים והטעמים היא לשטוף היטב את הסלקים,להניח בתבנית חד פעמית לכסות היטב בנייר כסף ולהניח בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לשעה עד שעה וחצי,תענוג ממש ,איזה טעם ומרקם,והכל נשאר נקי מסביב,לקרר ולקלף בעזרת מגבות נייר בעודם חמימים,זה יורד בקלות.
בהצלחה
תודה רונית.
יש לך רעיון לסלט עם סלק?
מצאתי!
את גם יכולה לרשום את המילה סלק בחיפוש ויעלו כל המתכונים שהכנתי עם סלק.
בהצלחה