אנחנו מאוהבי הפשטידות על כל סוגיהן. אני מגוונת ומשתדרגת כדי שיהיה טעים לכולנו.
מצרכים:
400 גרם אטריות ביצים עבות
3 ביצים טרופות
1/2 כוס ממרח טחינה עם סילאן
כפית גדושה קינמון
1/4 כוס סילאן טבעי – הוא פחות מתוק
3 כפות קמח תופח
4 כפות שמן קנולה
1/4 כוס אגוזי מלך שבורים
1/4 כוס צימוקים לבנים קטנים
אופן הכנה:
לבשל את האטריות ולסנן
להוסיף את המצרכים ולערבב.
לצקת לתבנית משומנת , עגולה או מלבנית בגודל בינוני
ולאפות בחום 170 מעלות.
לכסות את התבנית בניר כסף עד שהקוגל מוכן ולפני ההגשה לחמם מעט בלי כיסוי
לקבלת השחמה וקראנצ'יות.
תהנו.