ה"סוד" הטעים לכל פשטידה זה טיגון 3 הבצלים וגם ציפוי האגוזים.
מצרכים:
שקית לקט נורמנדי 800 גרם
4 ביצים
3/4 כוס קמח תופח
150 גרם גבינה פטינה (או מסוג בולגרית אחרת)
150 גרם גבינה צהובה מגוררת (קשקבל או אחר)
3 בצלים גדולים קצוצים
2 שיני שום כתושות
5 כפות שמן זית או אחר
מלח ופלפל שחור
100 גרם אגוזים גרוסים
אופן הכנה:
שמים את הלקט בקערה ומפשירים מעט במיקרו. לא קוצצים.
מטגנים את הבצלים הקצוצים עד להזהבה ומוסיפים את כל המצרכים למעט האגוזים.
מתבלים במלח ופלפל שחור.
מעבירים לתבנית משומנת עגולה או מרובעת.
מפזרים את האגוזים.
אופים בחום 175 כ-40 דקות.
תהנו.