מי זולל בהנאה גמורה? כל המשפחה
מצרכים:
3-4 כפות שמן זית או אחר
1/2 קילו בשר בקר או מעורב עם הודו
2 תפוחי אדמה בינוניים
בצל גדול
750 גרם בקבוק מיץ עגבניות
קופסה עגבניות קצוצות כ-300 גרם
תבלינים: מעט מרק עוף, רוטב צ'ילי מתוק,קטשופ,פפריקה מתוקה , כף סוכר, מלח ופלפל שחור .
אופן הכנה:
לקלף את תפוחי האדמה, לבשל היטב ולמעוך ל"פירה" רך
לשים את השמן בסיר גדול
לגרר את הבצל על מגררת גסה לתוך השמן ולהזהיב בבחישה.
להוסיף לסיר 3-4 כפות מים מהברז ואת הבשר הטחון המופשר ולערבב כל הזמן עם 2 כפות עץ עד שיתקבלו פירורי בשר.
להוסיף את התבלינים, את מיץ העגבניות וקופסה עגבניות קצוצות.
למלא את הבקבוק של מיץ העגבניות במים מהברז ולהוסיף לסיר.
להוסיף את ה"פירה" ולערבב על להבה קטנה כ-10 דקות.
לטעום ולשבח טעם.
לפני הארוחה לבשל כל סוג של פסטה לפי הוראות היצרן. ניתן להמיר לאורז, פתיתים, ספגטי וכו'.
ניתן להגיש את הבולונז בפיתה , חלה או לחמניה.
בסטנדרטי, מגישים חם כשהבשר והפסטה מעורבבים ביחד.
תהנו.