העוגה מאד עסיסית וטעימה. מהירה ובחושה.
כדאי להכין בתבנית קוגלהוף אבל כל תבנית אחרת תתאים.
(כוס 240 או 220 מ"ל)
מצרכים לעוגה:
תבנית מלבנית 27X30 מצופה בניר אפיה
שמים בקערה:
כוס גבינה לבנה 5%
כוס מיץ תפוזים רצוי טרי סחוט
כוס שמן
1/2 1 כוסות סוכר
3 ביצים טרופות במזלג
3/4 כוס צימוקים (אפשר פירות יבשים אחרים) מעורבבים עם:
1/2 2 כוסות קמח תופח (כשהצימוקים מעורבבים בקמח,יש סיכוי שהם יתפזרו בעוגה ולא ישקעו)
שקית סוכר וניל
סירופ לאחרי האפייה:
כוס מיץ תפוזים/קלמנטינות סחוט קר
הכנה:
טורפים במטרפה ידנית את כל מצרכי העוגה , לסירוגין מצרכים יבשים ורטובים .
יוצקים לתבנית ואופים כ-45 דקות בחום 175.
מיד כשהעוגה יוצאת ח מ ה מהאפייה, יוצקים עליה עם כף רגילה את הסירופ: כוס מיץ תפוזים /קלמנטינות הקרה.
תהנו.
הי
לעוגה מוסיפים מיץ תפוזים כנוזל באפיה ?
או רק לאחר האפיה ?
הי קובי,
גם וגם.
יש בעוגה כוס מיץ ואחרי האפייה יוצקים עוד כוס מיץ. כלומר, 2 כוסות מיץ.
תכין ותהנה