פשוט נפלאה ולא פחותה בטעמה מעוגה מסוכרת רגילה.
תבנית פאי 24
250 גרם עוגיות ללא סוכר מפוררות גס (אפשר עוגיות בטעמים)
מעט נוזל להרטבה (יין,נס קפה,חלב,מים, מיץ וכו'.)
לא לטבול את העוגיות.רק לטפטף קצת מהנוזל.
מצרכים:
3/4 כוס חלב רזה
1 שקית אבקת ג'לטין- 14גרם
2 קופסאות גבינה לבנה 3% –ס"ה 500 גרם
מיכל יוגורט 3% = 200 מ"ל
1מיכל שמנת מתוקה ריץ' להקצפה = 250 מ"ל
תחליף לכוס סוכר – על האריזות של תחליפי סוכר רשומה המידה. תשתמשו עם מה שיש לכם בבית.
אופן הכנה:
לשטח בתבנית משומנת את העוגיות ולהדק עם קצת נוזל (לטפטף ולא לטבול)
לשים בסיר קטן את החלב והג'לטין
לבחוש על להבה קטנה כל הזמן , עד לסף רתיחה.
לסגור להבה ולהמשיך לערבב היטב עד להמסת הג'לטין.
לסנן את החלב עם הג'לטין לתוך קערה ג ד ו ל ה.
ל ק ר ר .
להקציף את השמנת המתוקה ולהוסיף לג'לטין
להוסיף את יתר המצרכים ולערבב לבלילה אחידה
לצקת על הביסקוויטים
לשמור במקרר (לא להקפיא)
תהנו