כרובית ברוקולי במצבם הכמעט טבעי.קליל וטעים.
מצרכים:
כרובית בינונית טרייה או סנפרוסט
מגש ברוקולי טרי או סנפרוסט
בצל גדול
300 גרם פטריות שמפיניון
4 כפות רוטב צ'ילי, 4 כפות רוטב סויה, 2 כפות סילאן, כף אבקת מרק עוף מלח ופלפל שחור להשלמת טעמים
אופן הכנה:
לבשל את הברוקולי והכרובית . אפשר במיקרו
לסנן ולייבש מנוזלים. להעביר למחבת עמוקה כמו ווק עם 3 כפות שמן ולטגן את הבצל.
לחתוך לפרחים בגודל בינוני
להקפיץ דקה שתיים
להוסיף תבלינים. בדקה האחרונה להקפצה מוסיפים את הפטריות חתוכות גס.
תהנו
ברוקלי וכרובית ברוטב מתוק חרפרף:
אשמח לקבל את הכמויות של המצרכים לרוטב.
כתבתי במתכון,אבל כל אחד וטעמו. פשוט לטעום במהלך ובתום הבישול ולהחליט מה טעים לכם וכמה.