עוגת גבינה בחושה עם אוכמניות 3 באוגוסט 20223 באוגוסט 2022 פירגה העוגה בחושה ובקלי קלות תהנו מעוגת רושם נפלאה וטעימהמצרכים לבצק:2 תבניות עגולות משומנת גודל 26/27שמים בקערה גדולה שתשמש גם למלית הגבינה:200 גרם חמאה/מרגרינה רכהשקית סוכר וניל1/4 כוס סוכרביצה שלמה1/4 2 כוסות קמחשקית אבקת אפיה2-3 כפות מים – להוסיף תוך כדי לישה רק אם צריךהבצק כדורי ונעים למגע .לחלק את הבצק ל-2 כדורים (בצק אחד לבסיס העוגה ובצק שני לפירורים על העוגה.)כל כדור בנפרד משטחים ומיישרים בתבניות.דוקרים במזלג את פני הבצקים , כדי שלא יתפחו יותר מדי.את הבצק לעוגה אופים בתנור שחומם מ ר א ש לחום 175 מעלות רק 10 דקות (צבע זהוב) ומיד מורחים 2 כפות ממלית האוכמניות. משאירים את הבצק על השיש.את הבצק לפירורים אופים אפייה מלאה כ-30 דקות, עד לצבע זהוב חומי.כשמתקרר,מכינים ממנו את הפירורים . מצרכים למלית גבינה ושוקולד לבן:באותה קערה שהכנו את הבצק בלי לשטוף:קילו גבינה לבנה 5%מיכל שמנת חמוצה החל מ9%שקית סוכר ונילשקית אבקת אינסטנט פודינג וניל3/4 כוס סוכר3 ביצים שלמות100 גרם שוקולד לבן מגורר ג ס בעזרת סכין /מספריים גדולות (השוקולד מטבעו רך וזה קל לגרר)מערבבים היטב בעזרת מקצף ידני על הבצק המרוח ב-2 כפות מריבת האוכמניות יוצקים את מלית הגבינהאופים 40 דקות באותו חום (175) להוציא את העוגה גם אם נראית לא אפויה מספיק.מצננים היטב במקרר מספר שעותמורחים בכף את יתר ציפוי האוכמניות ומפזרים את פירורי הבצק הזהובים מעל הערה:אם לפני ההגשה העוגה מאד רכה.תכניסו אותה לפריזר לחצי שעה וזהו……(היא לא צריכה להיות קשה)