קציצות עדשים ברוטב פיקנטי

עדשים 1024x768 - קציצות עדשים ברוטב פיקנטי

קציצות עדשים שחורות ברוטב פיקנטי

מצרכים:

כוס וחצי עדשים שחורות

1 תפוח אדמה בינוני

1 בצל בינוני

1 ביצה

1/2 כוס פירורי לחם

2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק

מלח פלפל שחור

אופן הכנה:

להשרות לילה את העדשים בהרבה מים

לשטוף היטב ולסנן. לשים את העדשים הנקיות בקערה

לקלף את תפוח האדמה

לקלף את הבצל

להוסיף אותם לקערה:

לשים את כל המצרכים במג'ימיקס

לערבב כדקה (לא הרבה) רק עד שמתאחד

להכין קציצות גדולות ולטגן על מעט שמן.

רוטב:

לשים בקערה:

קופסה עגבניות חתוכות דק (400 גרם)

למלא מים בקופסה הריקה, עד למעלה, ולהוסיף לקערה

קופסה רוטב שקשוקה  (240 גרם) או כף רסק עגבניות רגיל

2 שיני שום כתושות

כפית פפריקה מתוקה ורצוי להוסיף גם חריפה

1/2 כפית כמון

מלח ופלפל שחור

סוכרזית כדור 1 או כפית סוכר

כשכל הקציצות מטוגנות אפשר להוציא 3-4 קציצות לנישנוש

(בלי רוטב)    

להוסיף את הרוטב למחבת מעל כל הקציצות המטוגנות

ולהרתיח כדקה (לא יותר)

טעים חם  או קר

תהנו

מעדשים 1024x768 - קציצות עדשים ברוטב פיקנטי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *