בעלי זה שאמר לי שהתפוחים כל כך טעימים ששווה לשתף אתכם.
מה גם שהמתכון פשוט מהיר זמין ומשביע.
מצרכים בקערה וגם ההכנה:
5 תפוחי אדמה בקליפה אדומה מקולפים מחורצים מ כ ל ה צ ד ד י ם.
חורצים בסכין חדה את התפוחים השלמים בעומק של לפחות 1 ס"מ בזהירות לא לבצוע אותם.
להוסיף לקערה:
4 כפות שמן זית
1/2 כפית פפריקה חריפה
כפית אבקת שום
מלח
פלפל שחור
להבריש היטב את תערובת התבלינים לתוך התפוחים (לא להוסיף שום נוזל)
לפזר ב נ ד י ב ו ת 1/2 כוס או יותר…פירורי לחם מעורבבים במעט קמח מצות ולנער את הקערה שהתפוחים ייעטפו היטב מכל הצדדים.
לעטוף את הקערה בניילונית ולעשות מספר חורים בעזרת קיסם –ליציאת אדים.
לאפות במיקרו 10-12 דקות עד שהתפוחים מתרככים.
להגיש חם.
תהנו
פירגה יקרה,
ראשית – תודה על כל המתכונים הנהדרים שלך, כמה מהם הפכו לנכסים קבועים אצלנו בבית (ובראשם – הכושית הנהדרת שלך!). במקרה יש כמה תפו"א אדומים בבית ורצינו לדעת – האם הם צריכים להיות קלופים?
תודה וכל טוב!
דניה בקר טוב עם תודה מקרב לב
התפוחים מקולפים
בהצלחה ותהנו
הכנתי לילדים לצהריים יצא מעולה קשה להאמין שזה במיקרו זה ממש פריך וטעים
נהדר מירי
חיבוק לילדים שאהבו
תודה ששיתפת אותי
היי פירגה..
מה הכוונה בניילונית?- נילון נצמד (לא יימס במיקרו?)או שקית קוקי?
תודה את נהדרת
נורית הי
בדיוק כמו שכתוב
לעטוף את הקערה בניילונית (נצמד) לא נשרף. ולעשות מספר חורים בעזרת קיסם –ליציאת אדים.
חג שמחת תורה שמח
היי פירגה.
רציתי לדעת האם חובה תפו"א אדומים או שאפשר גם בלבנים?
תודה. :P
רותם,נראה שאין בעיה.תנסי
מה זה מחורצים?????
סליחה על הבורות…..
הי שרית יקרה
כפי שאת רואה בתמונה יש על התפוחים חריצים פשוט מעבירים סכין לאורך התפוחים קצת עמוק ומפה השם מחורצים.
ניסית לעשות עם הקליפה?………. :shock:
שירה,בתנור עם קליפה
אוקיי תודה – אני אקלף… אני רוצה לנסות את המיקרו
אשמח לתגובתך אחרי שתטעמי
אין מה לעשות. לפעמים הבעל צודק.
מתכון מוצלח במיוחד. נראה כמו לאחר אפיה, קריספי בחוץ, בפנים רך, מלא טעמים וטעים טעים.
עוד מתכון שמועבר הלאה.
תודה. :lol:
אשר הי
זה בדיוק עוד מתכון שאני שמחה שאלוהים חנן אותי ביצירתיות והפתעות ובא לידי ביטוי.
כיף ששיתפת ותודה על הכללללללללללללללל