d7aad795d7aad799d79d d7a2d79d d7a9d79ed7a0d7aa d795d7a9d795d7a7d795d79cd793 - קרם תות שדה שמנות ושוקולדה

קרם תות שדה שמנות ושוקולדה

d7aad795d7aad799d79d d7a2d79d d7a9d79ed7a0d7aa d795d7a9d795d7a7d795d79cd7931 1 - קרם תות שדה שמנות ושוקולדה

6-8 מנות
קינוח לעונת התותים ב-2 דקות עבודה
לא אחראית לקלוריות. אבל זה שווה טעימה.

לשים בקערת המיקסר את המצרכים הבאים:
מיכל שמנת מתוקה=250 מ"ל
מיכל שמנת חמוצה=200 מ"ל
2 כפות סוכר
2 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
כוס מלאה תותים חתוכים –    להשאיר בצד עוד תותים לסידור המנות
כף מלאה ממרח חלב של עלית או 100 גם שוקולד לבן מומס /מגורר
כפית ליקר פירות
לערבל ה כ ל ביחד ואם צריך תוסיפו עוד קצת אבקת אינסטנט פודינג וניל עד שתגיעו לסמיכות הרצויה לכם.

הכנה בכלים אישיים:
לסדר לסירוגין שכבות של חצאי תותים טריים וקרם ולקשט עם תות ושוקולד מגורר.

d79ed79ed7a8d797d799d7aa d797d79cd791 d7a2d79cd799d7aa - קרם תות שדה שמנות ושוקולדה
תהנו

38 תגובות על “קרם תות שדה שמנות ושוקולדה

  1. :!: שנה אזרחית טובה. תודה על המתכון נראה מגרה במיוחד. לא ברור הוראות הכנה. יונר

  2. פירגוש מתוקה,

    שנה אזרחית טובה, עם המון בריאות, המשך עשייה, שתמשיכי לאתגר אותנו עם כל מתכונייך המדהימים היוצאים תחת ידייך, את מלכה אמיתית,

    המתכון נראה נהדר, ננסה לשבת… בטוח הילדים אוהבים…

    ופירגה יש לי שאלה יקירתי, רציתי להכין את העוגיות חלבה המגולגלות, ובמרכול היה ממרח חלבה בטעם וניל או ממרח חלבה בטעם דבש של חברת פוליביה, באיזה מהממרחים הנ"ל את משתמשת אהובתי?

    יום קסום לך,

    הצצתי עלייך שאת כבר כאן…

    אוהבת ושנה מדהימה עם המון עשייה ובריאות שזה הכי חשוב,

    ליאתי smile :lol: :P

    • ליאתי מתוקה בקר אור
      שנה אזרחית מתוקה ומאושרת לכם.

      זה המתכון?
      שבלולי דבש וחלבה
      הבצק נשאר בצבע לבן גם אחרי אפיה של כ-30 דקות—שלא יטעה אתכם. הוא מוכן.
      חומרים לבצק:
      חבילה מרגרינה / חמאה רכה = 200 גרם
      1/4 כוס שמן קנולה
      1/2 כוס מים מהברז
      3 כפות סוכר
      4 כוסות קמח – להתחיל ללוש עם 3 כוסות קמח ולהוסיף לפי הצורך
      שקית אבקת אפיה
      שקית סוכר וניל
      ללוש לבצק רך ועדין ולחלק ל-5 כדורים שווים. להכניס למקרר לשעה.
      לרדד למלבן

      למרוח בנדיבות דבש ולפזר חלבה. ליאתי, פה לא השתמשתי בממרח שכתבת,אבל את יכולה.
      לגלגל לכרוכית – רצוי להכניס את הכרוכיות למקרר לשעה כדי להקל על החיתוך
      לחתוך לפרוסות ואת הפרוסות משכיבים על ניר אפיה במרווחים.
      אפיה בחום 175 כ-25 דקות
      מקררים ומאבקים באבקת סוכר.
      תהנו
      את יכולה להשתמש בממרח שכתבת (אוהבת עם הדבש) בתנאי שהוא רך ומתאים למריחה,את יודעת שלא יקרע את העלה.
      נשיקות smile

  3. איך אפשר ל"פרוון" (להפוך לפרווה) את המתכון המגרה והמהמממממם הזה?
    אני רוצה להגיש אחרי ארוחה בשרית. האם ניתן בכלל ל"פרוון" אותו?
    אודה לך על תשובה עוד לפני כניסת השבת כדי שאספיק להכינו מבעוד מועד.

    שבת שלום :P :P :P :P

    • פנינה בקר אור
      אפשר להמיר את השמנת המתוקה לשמנת מתוקה פרווה
      את השמנת החמוצה תמירי למוצר סויה או בעוד שמנת מתוקה פרווה
      את השוקולד הלבן אני לא בטוחה שאפשר להמיר לפרווה אז תוותרי.
      בהצלחה smile

  4. בוקר מתוק לתחילת שנה חדשה פירגוש
    (והחיוך שלי למתכון הזה מביא אותי להבנה שתמונה של מצרך לא יום יומי מביא אותי לרגיעה שאני אצליח במתכון כי אני יודעת מה לקנות לפי התמונה)

    שנה קסומה לך שנה של תזונה לגוף לנשמה ולחברותא כאן
    smile smile smile smile smile smile

    • כן ברבורית,אני מקווה לא לשכוח ולאמץ כדרך קבע.
      שנה של שיתוף אהבה :lol: וטעם טוב smile
      :lol:

  5. בוקר טוב פירגה
    מאחלת לך שנה מדהימה בבריאות, יצירתיות, חיוכים ,וכל שתאחלי לעצמך אאחל לך.
    מאד אוהבת את האתר שלך, יש בו טעם של תקופה שחייבים לשמר אותה.
    את משמחת אנשים ,ועל כך מגיע לך שאפו.
    שבת שלום
    רחל

    • רחל יקירה
      אני ממש מרגישה כמוך שהמתכונים שלי הם מתכונים מיוחדים של תקופה בת כמה דורות החל בנוסטלגיה ושידרוג לחיים שלנו היום בשמירה על שפיות ומתינות. לדעתי משקף את רצונם של הרבה משפחות כאן בארץ ובגולה.
      אני שמחה שהנכדים שלי משוויצים באתר של סבתא וחלק מהם אף ממשיך את דרכי.
      שולחת לך מכל הלב חיבוק ונשיקה על המילים והתמיכה :lol:

  6. שיחקת אותה! הכל ברור! לא ידעתי מה זה ממרח חלב- אז יש תמונה!! התחלה נאה לשנה החדשה. תבורכי!!!

    • פנינית תודה חמודה
      אני אשתדל לזכור ומדי פעם להכניס תמונה של מצרך שלא משתמשים בו יום יום וזה באמת יקל על כולנו.
      שנה אזרחית טובה smile לכולנו

  7. שאלה לגבי התותים:האם להכניס כוס תותים חתוכים או מרוסקים לתערובת? (יש לי רק מיקסר ידני).
    וכמובן שנה אזרחית טובה ושבת שלום.

    • טובית הי
      זה לא משנה כי התותים יהיו מרוסקים אחרי הערבול.
      אני הכנסתי חצאים והם התרסקו.
      שנה אזרחית טובה טעימה ומאושרת smile

  8. פירגה יקרה,

    אני חושבת להכין מחר את המתכון, ולשים פודינג וניל + פצפוצי שוקולד.
    אין לי ליקר פירות, אז אוותר………אין לי מושג מה אפשר לשים במקום.

    יום נפלא
    smile

  9. פירגה בוקר טוב,
    מה שלומך?

    אני רוצה להודות לך, הכנתי את המתכון ביום שישי, שמתי בכוסות על רגל, חד פעמיים שקניתי,הכל חוסל!!! חבל שלא היה עוד, חחחח

    רציתי לברר איתך, הקרם יצא לי בצבע ורוד (בגלל התותים) ואצלך בתמונה אני רואה שזה יצא
    לך לבן, את יכולה לתת הסבר?

    הילדים שלי מאוד אהבו את זה, אני חייבת להכין עוד פעם.
    ליקר פירות אין לי בבית, האמת, שזה לא פגע בטעם.
    אני השתמשתי בפודינג וניל + פצפוצי שוקולד, כרגיל, משדרג!!

    אני נהנית להכין מהמטעמים שלך.
    smile smile :lol: :lol:
    יום נפלא
    רותי

    • תודה רבה רותי יקרה
      שמחה שהכנת ואהבתם.
      הצבע ורוד בגלל התותים.צבע תמונה לא משקף.אולי אור,וכו'……
      אני שמחה על חוות דעתך הטעימה smile

  10. פירגה יקרה,

    כבר כמה פעמים הכנתי את המוס, אני ממלא בתוך כוסות חד פעמיים, גבוהים, יפים,
    אני והילדים שלי "מתנפלים" על כל כוס, חחחחח
    אם יש אורחים, גם הם נהנים, אז ביום שישי שעבר הכנתי כמות כפולה, יצא המון,
    ובכל זאת, זה לא הספיק, חחחחח
    אני הספקתי לטעום קצת וזהו……….

    תודה לך על המתכונים הפשוטים והנפלאים
    smile
    רותי

    • רותי מקסימה,אין עלייך
      אני שמחה שהבאת את המחמאות לפה.איזה כיף.
      באמת מתכון כל כך פשוט ובטעם של עוד.אז חיבוק תודה לך ולכל הטועמים והמחמיאים.
      שלך smile

  11. :lol: היי , היום הכנתי את זה לחבר שלי בדייט הראשון , הצליח מאוד שנינו אהבנו את זה ונראלי שזה הרשים אותו תודה רבה על המתכון המדהים . אם נתחתן זה יהיה הקינוח חח . באמת תודה. נשיקות .(דרך אגב הוספתי חצי כפית סוכר וניל – טעיים מאוד ומומלץ.

    • הודיה ,אני שמחה שמצאת את המתכון להנעים לכם את הדייט.
      יש עוד המון קינוחים נפלאים באתר שלי. כל פעם תכיני משהו חדש :lol:
      תודה על ההמלצה smile

  12. הכנתי לקראת שבת. מעל הכל פזרתי אגוזי פקאן מסוכרים(סינים). יצא וואוו… והוסיף צבע יפה לעין מלמעלה.
    גם אצלך בתמונה מפוזר קישוט בצבע חום. מהו?
    שבת שלום

  13. היי פירגה,
    הכנתי היום לניסיון לפני הפסח.
    הקרם יצא מדהים. טעים מאוד.
    תודה על כל המתכונים הנפלאים שאת שולחת לנו ואנו נהיינו בשלניות "מקצועיות" ומגוונות, תודות לך.
    שיהיה לך ולבני משפחתך חג פסח שמח
    ממני ומבני ביתי שאוהבים את המתכונים שלך smile smile smile

    • מירי מקסימה,שוב תודה גדולה מהלב.
      תהנו מכל מה שידייך מכינות. את כנראה אוהבת את מה שאת עושה ובגלל זה הכל מצליח :lol:
      לבריאות והמון אהבה לשבת טעימה ונפלאה לכולכם smile

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *