טחינה וסילאן גם על כבדי עוף צלויים,זה תענוג אמיתי. חשבתם על זה?
מטעמי כשרות,קודם לצלות את הכבד על להבה גלויה ולעבור להכנה:
רצוי מחבת פסים אבל אם אין אז מחבת אחרת.
1/2 קילו כבדי עוף
3 בצלים חצויים ופרוסים
מלח,פלפל,טחינה גולמית,סילאן
את הכבד מנקים היטב שוטפים ומייבשים.
כל כבד חוצים ל-2
משקפים מעט את הבצלים ב-3 כפות שמן
מוסיפים את הכבדים וצולים מכל הצדדים
מפלפלים וממליחים ממש טיפה.
מגישים מ י ד
ועל כל מנה מזלפים טחינה גולמית וסילאן.
תהנו
פירגה בוקר טוב!
:oops: :oops: :oops: נראה מאוד טעים,אבל….שומרי כשרות לא יכולים לאכול כך כבד מפני שהוא חייב לעבור צליה על אש גלויה לפני כל בישול אחר על מנת להוציא את הדם. האם המתכון לא יפגע בעקבות כך? :oops: :oops: :oops:
דליה יקרה
תכיני כבד עם בצל כמו שאת מכינה תמיד. באופן שאת רגילה.
תגישי לשולחן ותזרזפי עליו טחינה וסילאן.
מעולה…..מומלץ בחום
מעלףףף זאת אני 3
זאת אני תודה על כל המחמאות לכל המתכונים שכתבת היום
אשמח גם לשמוע אחרי שתכיני ותטעמו.
בברכת יום נפלא
:lol: נראה טעים פירגוש!
פשוט מאד וכל ביס הפתעה טעימה.
תודה אילניתי
טחינ כן אבל סילאן מה קשור ?
סיגל,הקשר שיוצא מדהים.
תנסי
how much thina and silan? :lol:
יוסי הי
זיגוג קל כמו שרואים בתמונה לא להציף בשום אופן.
אני מזגגת מגבוה בצורת שתי וערב הלוך וחזור פעמיים וזהו……
תהנו
דבר ראשון כשאני פותחת את המייל זה לקרוא את המתכונים שלך. כל מתכון פצצה….. גם לי "קצת" מפריע שהמתכונים נשלחים אלי בשבת. חישבי על כך. באהבה רבה
:lol:
פירגה יקירתי!
מבלי לפגוע באף אחד, המשיכי לשלוח מתכונים נפלאים מבלי לדלג על אף יום. בענין הכבד, קלעת בול לטעם שלי :lol: המתכון הזה באמת נפלא. אני באורח קבע מכינה כבד בדיוק כמו שאת עושה אבל בשינוי קל. במקום סילאן אני מבשלת עם דבש ולא רק מזלפת (על סילאן פשוט לא חשבתי). הרעיון המבריק שלך לטחינה ממש חדשני בשבילי ואני הולכת לנסות את זה כבר בסופ"ש הקרוב. (אנחנו מכינים בבית לבד טחינה ולא קונים את המוכנות).
חיבוקים
נורית יקרה ערב טוב
סילאן זה הממלכה שלי . את הטחינה התחלתי לשדרג גם למאפים מתוקים ואני מרוצה מאד.
גם אני מכינה טחינה לבד הכי טעים בעולם :lol:
מי שלא רוצה לאכול כבד, אז לא חייב להכין את המתכון!
פירגה יקירה
אני חושבת שאת כבר יודעת שאני שומרת מצוות אדוקה.
אז אם יש מתכון שאני לא יכולה להכין בגלל כשרות, אז אני פשוט לא מכינה אותו.
"לקפוץ" פה על הכבד, זה ממש לא לעניין.
גם ברוקולי וכרובית ותרד אין לנו כמעט אפשרות לאכול, אז בגלל זה אני לא אכנס למתכונים שלך?
זה אבסורד.
ואם אני פותחת את המייל שלך במוצ"ש, זה לא אמור להיות בעיה שלי מתי שלחת אותו, וגם אין בעיה הילכתית לקרוא אותו.
אוהבת אותך
וויני
פירגה הכנתי יצא משהו משהו אין אין עלייך ועל מתכונייך.
את מלכה!!!!!!
ספחרן
נפלא שהגבת,חיכיתי שמישהו יגיב על ההברקה הזו.
העונג כמובן תמיד גם שלי ;)
הכנתי בשבוע שעבר וכולם בבית טרפו, מושלם כרגיל!
אוהבת שרי
ואואואווווו שרי יקרה
תודה שהוספת תגובה למתכון המיוחד הזה.
אוהבת
יום נפלא וטעים :lol: