הכין: ישי חתני
טעים מאד. חבל שנגמר…..
מצרכים:
כוס אורז יבש
כוס פתיתים
2 — 1/2 1 כוסות פול ירוק קפוא
3 בצלים קצוצים
כפית אבקת מרק עוף
4 כוסות מים רותחים
להתאים מלח ופלפל שחור אחרי טעימה
הכנה:
לטגן ב-5 כפות שמן בצלים ולהשחים תוך בחישה
רק כשהבצלים מ ש ח י מ י ם להוסיף את הפול ולהזהיב בבחישה
להוסיף רק את הפתיתים ולבחוש כ-3 דקות
להוסיף את האורז והתבלינים ולבחוש עוד 2 דקות
להוסיף 4 כוסות מים רותחים ולשפר טעמים
להנמיך להבה הכי קטנה ולבשל 20 דקות
לבדוק שרך ולסגור להבה.
לכסות את הסיר במגבת עד לארוחה.
תהנו
השילוה עם הפול מנצח ,מכירה את זה.
מאוד טעים ממליצה על המתכון.
:lol:
באמת מתכון מאד מוכר ומלהיב.
תודה אילניתי
:lol: היי,
רציתי לשאול האם כמות המים נשארת זהה אם מכינים ללא הפול?
נראה יאמי..
רונית הי,
ברור שכן. אותה כמות מים בדיוק.
ואם את רוצה להכין בלי פתיתים תכיני עם 2 כוסות אורז.
בהצלחה ותהנו זה יאמי יאמי
אהבתי את השילוב של הפול
מוסיף טעם
אכין תוספת לארוחת שישי
תודה
ענת
תכיני ואני בטוחה שתהנו. יצא מאד טעים .
יום נעים
לאלרגים לפול – מה היתן לשלב במקום?
לימור בבקשה המרות:
פטריות
שעועית ירוקה חתוכה
אפונה
רצועות בטטה
גזר קוביות או לשלב אפונה וגזר
גרגרי חומוס מבושל
מה שאת אוהבת.
היי,אם מותר לי,אשמח לציין שהוספתי פולי סויה קפואים וזה ממש מעדן,כי לנו יש אלרגיה לפול.
שבת שלום.שושי
שושי להבא רשמי את התגובה למטה אחרי כל התגובות שאוכל למצוא אותך ביתר קלות.תודה רבה.
האם הוספת את פולי הסויה באותו אופן הכנה שלי? אם לא אז אנא,פרטי .
תודה רבה
אני עונה ללימור (מבלי לפגוע בזכויות של פירגה היקרה…).
אפונה קפואה, תירס, פולי סויה קפואים וקלופים, עדשים חומות, חומוס מוכן, לוביה מוכנה… אפילו אגוזים.
ואם אמשיך לחשוב, תהיינה עוד אפשרויות.
דורית בקר אור
תוספות מעולות שחלקן כבר יש לי בקטגוריה: תוספות אורז. לאט לאט איישם את כולם.
יום נפלא בריא וטעים
שאלה לי, האם אין צורף לקלוף את הפול??
כי אם לא, יותר מאשמח להכין את המתכון הזה.
בדרך כלל מתכונים עם פול, עד כמה שידוע לי, צריך לקלוף וזו עבודה לא ממש ממש קלה…
אז מה עושים? עם הקליפה או בלי..
ויקי זה פול סנפרוסט קפוא כבר מוכן.
לא לקלוף.
תכיני ותהנו
היי פירגה ידידה
אז ככה נורא בא לי להכין את המתכון היום.
ובחיפוש במקפיא לא היה לי פול, לעומת זאת אפונה עדינה היתה,
והכנתי איתה וטעים מאד יצא.
מבטיחה לנסות עם הפול, נראה לי שיהיה טעים יותר כי הפול מסתדר יופי עם אורז.
שבוע טוב
רחל
רחל יקרה
ההמרה נהדרת. להבא,תכיני עם הפול.חגיגה לאוהבי הפול.
המשך יום נהדר
אני רוצה להגיד לך שכל פעם שאני עושה את המתכונים והמשפחה נהנית אני כל כך שמחה למדתי הרבה דברים במיוחד קציצות אורז שיצאו כל כך מוצלחות
תודה רבה על המיילים.
הייתי שמחה אם היית שולחת לי מתכונים שקשורים למאפניס, ןועוגת שוקולד מיוחדת. :lol: :lol:
תודה רבה
רחל דבורה
רחל דבורה שלום רב
תודה על המחמאות .עכשיו גם אני שמחה מאד.
הכי פשוט זה להכנס לקטגוריות בצד שמאל.
כנסי לקטגוריה: מבחר עוגות כושיות – יש מבחר מ ש ג ע ומומלץ בחום
כנסי לקטגוריה: עוגות שוקולד יש עוגות שוקולד נפלאות
כנסי לקטגוריה: מאפינס מתוקים מלוחים יש מבחר גדול וטעים מאד.
יש הכל באתר רק צריך סבלנות.
בכיף
אם מוסיפים פטריות טריות האם לטגן אותן בנפרד מאחר שהן מוציאות מים בזמן הטיגון או שניתן לטגן אותן לאחר הבצל כמו את הפול?
תודה על המתכונים
נאוה
נאוה
עדיף לאחר הבצל ולתת להם זמן עד להגרת הנוזלים.
יש לי מתכון של אורז+פטריות ראי בקטגוריה:תוספות אורז……
תהני
בוקר טוב פירגה ושוב אני מתנצלת ,פשוט אני מולהבת כל פעם מחדש וזה מבלבל אותי לגמרה.
אכן הוספתי את פולי הסויה כפי שמוזבר להוסיף את הפול וזה יצא ממש מעדן.
אלפי תודות לך על המתכונים הנפלאים.
שבוע נפלא. :lol:
תודה שושי :lol:
הכנתי זה טעים מאוד
אנט,באהבה רבה ומאד שימחת אותי שנכנסת להגיב ולשתף
סליחה על השאלה אבל מה זה אורז יבש? לא מכירה. האם אפשר להשתמש באורז רגיל?
כל אורז כשהוא מהשקית הוא אורז יבש
האם הכוונה לא שלטוף את האורז, שיהיה יבש?
בדיוק.יבש זה לא לשטוף
אני תמיד שוטפת אורז בסמתי לפני בישול יש אם זה בעיה? :?
כנראה שלא
היי פירגה יקרה,
הכנתי לפי המתכון, במקום פול הוספתי גרגרי חומוס מבושלים, ותיבלתי בקצת כורכום. אין מה להגיד, מעדן!!! התלהבו אצלי כל כך, שילוב הטעמים פשוט נהדר, ממליצה בחום.
תודה רבה גם לך וגם לחתנך….
אורני יקרה
יופי של שידרוג וכיף שאת מכניסה את התגובה שכולם יראו.אולי מישהו ירצה להכין כמוך.
את נהדרת ותודה גדולה
פירגה ,
כמו תמיד יצא טעים מאד
את נפלאה
מלכי,אחלה שבאחלה.
תודה עם חיבוק
הי..בביתי לא נירשמה היתלהבות… :eek: בכל אופן ״
את אלופה״ אנחנו נהנים מהרבה מתכונים . תודה
בר תמר בקר טוב
לא חייבים לאהוב הכל.
נחמד שניסית והגבת
תודה
בוקר טוב במקום פתיתים אפשר אטריות דקות,תודה
פנינית לא נראה לי מה שלא הכנתי.
טעים מאוד .כולם אהבו, גם הקטנים וגם הגדולים. מכינה כרגע בפעם השנייה השבוע לשבת.
לבריאות . המשך טעים לכולכם
יש לי חומוס קפוא בבית.מתי לשים אותן בתערובת?
האם צריך להפשיר אותו קודם?