עוגת קסטה קרם וניל פצפוצים בציפוי גנאש
מסוג עוגות היישור שאף פעם לא נמאס להכין אותם והן מתאימות לכל אירוע.
מצרכים:
חבילה פתי בר בטעם קקאו במארז כפול
טובלים ביין מתוק מהול במים
תבנית עגולה גדולה או מרובעת בינונית
המצרכים וההכנה לקרם:
2 שקיות אינסטנט פודינג וניל עם פצפוצי שוקולד
2 מיכלי שמנת מתוקה
מיכל שמנת חמוצה של פעם
2 קופסאות גבינה לבנה 5%= 500 גרם
1/2 כוס סוכר
להקציף במיקסר את 2 השמנות המתוקות עם 2 האינסטנט השמנת החמוצה והסוכר
כשמוקצף….
להוסיף את הגבינה לערבב קלות לטעום שמספיק מתוק לכם או להוסיף סוכר
לרפד שכבת פתי בר טבולה ביין מהול במים ומעליה 1/2 מכמות הקרם
אם רוצים אפשר לשפר ולפזר חלבה או לגרר שוקולד לבן
לכסות בשכבת ביסקוויטים נוספת ולכסות ביתר הקרם.
לצפות בגנאש.
המצרכים וההכנה לגנאש:
1/2 מיכל שמנת מתוקה מבושלת עד לסף רתיחה
להוסיף:
100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות ולערבב לקרם
לצקת מיד על הקרם וליישר
לשמור בפריזר עד להגשה.
תהנו.
פירגה,מה שלומך?
מקווה שאת מרגישה טוב וכן,גם המשפחה.
אוי אוי אוי, זה פשע מה שאת עושה!
איזו עוגה. זה לא בסדר. אני כאן בעבודה,רואה את התמונה הזאת….
טוב,לפחות,אני לא משמינה מהתמונה,נכון ?
את זוכרת שהכנתי ליום ההולדת של הבן עוגת ביסקוויטים וסיפרתי לך שהשתמשתי בפודינג
וניל עם פצפוצים? רציתי לקנות עוד הפעם,ולצערי,לא מצאתי.
כל הכבוד לך
יום נפלא
רותי יקרה,הי
זכרתי על הפצפוצים ולא זכרתי שזו את .
בכל אופן, היד פשוט נשלחה לקחת דווקא את אלה עם הפצפוצים. הזכרון עבד ;)
אגב, אפשר להכין פצפוצים בבית.למי שיש מגי'מיקס עם סכין חיתוך חדה מכניסים 150 גרם ק ו ב י ו ת שוקולד וכותשים אותו לגרגרים קטנים.
עוגה באמת נפלאה. והגנאש עושה את ההבדל החגיגי.
לבריאות
נראה מדהים.
ישנה אפשרות לשמור אותה למטה במקרר ולא בפריזר?
תודה.
גלית,זו פירגה
ואפשר לשמור במקרר.
ל-משתמש האנונימי,תודה על תגובתך.
אין לי מג'ימיקס, אולי אמצא את זה במקום אחר.
זה מוסיף המון הפצפוצים,נכון?
יום נפלא ושוב תודה..
רותי
רותי,זאת אני פריגה משום מה כותב לי משתמש אנונימי.לא יודעת למה.
האם יש אפשרות להכין את המילוי רק עם אינסטנט אחד ושמנת מתוקה אחת? האם יוצא מספיק מילוי?
פשוט יוצאת ביחד עם הציפוי כמות של שתיים וחצי קופ' של שמנת מתוקה. אגב, שמנת חמוצה אני תמיד מחליפה באשל ואין הבדל בטעם רק בכמות השומן המופחתת. המון תודה על המתכונים הנהדרים :lol: :lol:
יעלי,נראה שיצא די עלוב ונמוך.לשיקולך.
בכיף,ומשיכי לכתוב לי ולעדכן
מצטרפת לשאלתה של גלית.
עוגה כזו יכולה להיות למטה במקרר. למה להשים אותה במקפיא? אם רוצים לאכול עכשיו, לא יהיה כ"כ יעיל היא תהיה בקפאה ואז נצטרך לחכות.
אפשר באמת להשים אותה למטה במקרר??
רינת הי
זו אני פירגה במידה ויהיה כתוב משתמש אנונימי.לא יודעת מה הסיבה….
בכל אופן מהקפאה אפשר לאכול ישר בלי להפשיר.אבל את יכולה לשים גם במקרר.
נראת מיליון דולר :lol:
אילניתוש,תודה רבה מפירגה
במה אפשר לטבול חוץ מיין???.
שרית בקר אור
זו אני פירגה ואפשר לטבול בחלב, מים,נס קפה,מה שבא לך.
תהני
עוגה פשוט מ ד ה י מ ה !!! בא לי לאכול אותה ישר מהתמונה. יש לי עוגה דומה שאני מכינה בשכבה אחת (לכן אני כבר מדמיינת את הטעם) זו ממש עוגת פשע. אין ספק ששידרגת אותה מאוד עם השכבות ועם היין ותוספת הגנאש. נראה מרשים להגשה. אני מיד מנסה, תגובות בהמשך :P :P :P
נורית הי,זו פירגה
בקטגוריה עוגות בסקויטים יש דומות לה ואין כמותה.
אשמח לשמוע רשמים ממך,כרגיל,תודה רבה
בקר טוב
המג'ימיקס החדש שלי מודה לך על הרעיון ;)
תתחדשי ברבורה תהנו ביחד מעתה ועד עולם.
אם יכתוב משתמש אנונימי,אז עדיין יש תקלה וזו אני,פירגה :lol:
בוקר טוב
האם הטיפות שעל הצלחת הם טיפות של מייפל?
רבקה בקר אור
אלה זירזופי סילאן ולא מייפל. באמת דומה במראה.
יום נעים לך
בוקר טוב פירגה יקרה. אני משדרגת את אותה העוגה עם שוקולד לבן מומס ומוסיפה אותו בערבוב ידני לתוך תערובת הגבינה, זה משדרג אותה חבל על הזמן, ואם רוצים עוד יותר שתהיה חגיגית ולא מתעצלים, אני לעיתים מכינה אותה עם חצי שקית (בלבד) של ג'לטין, ואז כשחותכים, זה עומד כל כך יפה וישר…כמו בקונדיטוריות.. אבל בהחלט שהיא שווה גם ללא השידרוגים הללו.. בנוגע לשאלה על פצפוצי השוקולד בהכנה ביתית, לא נראה לי שמג'ימיקס יכול להוציא פירורים כאלה דקים בקלות, לי דווקא נראה, שמחום המנוע והסיבובים המהירים, השוקולד עלול לימס שם בתוך הקערה וזה יהיה וו'אחאד סיפור לנקות וכו'.. מה דעתך על לקחת קולפן ירקות ולהתחיל לגרר את השוקולד ישר לתערובת הגבינה, ממילא עם הערבובים הידניים הם ישברו ויהיו קטנטנים בדיוק כמו שאנו רוצים, לא??? אם ניסית בעצמך עם מג'ימיקס ויצא לך טוב, אשמח אם תכתבי. תודה ויום נפלא שיהיה לכולנו.
קרן חמודה
תודה על השידרוג לשוקולד.נקרא יאמי.נדמה לי שיש לי עוגה כזו שממיסים את השוקולד הלבן בגבינה וזה באמת משהו משהו…תודה שווה לנסות.
אני גורסת קוביות שוקולד במגי'מיקס שלי וזה לא נמס.השוקולד נשאר ככדורים פצפוניים יבשים ונהדר להוסיף אותם לעוגות ועוגיות.
נסי פעם ותראי.
יום נפלא עם גם לך
תמיד לא מסתדר לי גודל התבנית עם כמות הפתי בר,האם את מנצלת את כל האריזה הכפולה?
כמה פתיבר נכנסים לך בתבנית הבינונית בשכבה אחת?עד כמה שזכור לי בערך 16 ואז בקושי אני מסיימת חבילת פתי בר אחת.אולי אני טועה?
שאלה נוספת האם יש לך מקום במקפיא לגודל עוגה שכזאת? או שיש לכם מקפיא?לי יש מקרר רגיל ולא נראה לי שעוגה כזאת נכנסת לי במקפיא,יש אלטרנטיבה?
תודה
שושי שלום רב חמודה
אני תמיד קונה חבילה כפולה למרות שהולכת רק חבילה אחת ואולי עוד כמה ביסקוויטים.
התבנית לא גדולה של התנור.יותר קטנה.
התבנית שאני הכנתי: 30X20 והיא יצאה גבוהה ויפה.
20 ביסקוויטים בשכבה אחת. אני קונה את הפתי בר הגדול המרובע היותר שמן. הוא טעים לנו יותר אבל אפשר להכין עם כל סוג.
את יכולה לשמור את העוגה במקרר. אני מכניסה אותה לפריזר.יש לי מקרר 2 דלתות ואין בעיה של מקום.
אבל היא נהדרת גם מהמקרר. לשיקולך.
בהצלחה ותהנו מהעוגה
אוי אוי אוי…..
אני משמינה רק מהקריאה…..
אני מאמצת מיד את המתכון השחיתותי הזה!
מתאים מאוד לחג שבועות…
תודה מקרב לב! :lol: :!:
תמר הי
תודה חמדתי ואל תפספסי להכנס לקטגוריה שבועות בעוד מועד…. ;) יש עוד זמן. שווה לטייל בין עשרות המתכונים.
לבריאות ובעונג רב
דליה בדיוק בזמן שלחת לי את המתכון,יש לי כמה חבילות קטנות של פטיבר ואני לא יודעת מה לעשות איתם איזה פיתרון מעולה,תודה יקירה
אילה יקירה,תעדכני אותי אחרי שתכיני ותטעמו
טעים לי מאד מאד.
נראה לי הולכת להכין זאת כקינוח במנות אישיות לשבת חתן של אלמוג.
תודה יקרה על מתכונים נהדרים.
ואואו יהודית,צלמי מנה אחת יפה לאתר לי ;)
העיקר שיהיה במזל טוב ובשמחות. אוכל טעים בטוח שיהיה :lol:
אממ יאמי נראה מעוללה
מתאים לימי הקיץ החמים… :lol:
בהחלט מתאים ;)
שלום פירגה.
עוגת ביסקויטים נקראת במשפחתי "עוגת נמלים" כיון שאנו מפזרים שוקולד מגורד מעל.
לכבוד יום ההולדת של הבן שלי שחל מחר, הוא ביקש את העוגה. והנה קיבלתי את העוגה שלך, עשיתי אותה עם ציפוי גנש, ופרורי מקופלת בתוך הקרם.
יצא משגע. תודה.
אתי יקרה
כיף לכם ותהנו מהעוגה . בטוח שהילד יהנה בגדול.
בשמחות ובמזל טוב לילד ונחת לכולכם :lol:
תודה על המתכון
בשמחה נירית
היי פירגה.
ביום ששי יש לבעלי יום הולדת,וחשבתי להכין עוגת תפוזים,כמו לקח לחצות ל 3 ולמלא
עם פודינג וניל וקצפת.
אך כשראיתי את עוגת הביסקוויטים,נדלקתיוכנראה שאכין אותה.
תודה על המתכון.
רק חושבת איך אשים עליה נר :lol:
מלכה,אין בעיה כי אני הגשתי לבן שלי עם נר אחד ולא היתה בעיה עם זה.
בהצלחה
מזל טוב ועוד הרבה שמחות טעימות
תודה ;) ;)
איזה עוגה אהובה!!
אצלנו במשפחה מצפים אותה בשכבת ג'לי במקום הגנאש
וניתן לפרוס פרוסת פרי על כל יחידת פתי בר לפי מה שמתאים לג'לי.
כמובן שהג'לי מכסה מעל וזה מתקבל יפה וטעים כמובן…
מורן,תודה על הרעיון והשידרוג הטעים.
לילה טוב
פירגה יקרה
הרגע הלכו אחרוני החברים אותם ארחתיץהערב.
העוגה כיכבה בגדול!!!!!!!
כולם התלהבו חבל על הזמן.
עוגה כייפית, יפה, וקלה וזה הכי חשוב.
מודיעים לך שמגיעים, יש את המצרכים בבית,
ואת מפגיזה עם עוגת העוגות.
תבורכי ידידה
בכיף רחל,נהדר לקבל מחמאות מהבקר
את כבר מכירה אותי.הכל קל
מהיר חלק ולענין. ;) תודה לך
המשך טעים ומתוק
אם אני עושה את זה בתבנית עגולה. איזה תבנית אני אעשה 24/26?
תודה לך.
הי אביב
בתבנית מספר 26.
תצטרך לשבור את הביסקוויטים בהתאם.
בהצלחה ותהנו.
:lol:
בקרם אפשר להשתמש גם בשוקולד חלבי או שזה לא מתאים?
שרית,מתאים זה שאלה של טעם.אבל אפשר.
שבוע הבא אני מקווה להכין אותה תני חזוק שתצא לי טוב עידוד קטן באהבה נירית
:oops:
נירית יקירתי
ללא ספק זו תהיה עוגת השנה שלך. תקבלי עליה מליון מחמאות.
עלי והצליחי ולהכין אותה הכי קלות שבעולם
ספרי לנו אחרי טעימות ומחמאות.
ערב נפלא לך
פירגה
איזה סוג פתי בר את מתכוונת?
אצלי הם דקים לא כמו בתמונה כאן
לברבורה,דווקא בתמונה הם העבים.
אני תמיד רואה בסופר 2 סוגים דקים וקצת יותר עבים.אז אני אוהבת את העבים.זה לא כ"כ משנה,תכיני עם מה שיש לך או את רגילה אליו.
נכון
בתמונה הם עבים ואני לא מכירה אותם…מכירה רק דקים
ברבורה יקרה בקר אור
אההההה, תתעכבי במדף של הפתי-בר.ללא ספק תראי 2 סוגים את הדק יותר והעבה יותר
העבה יותר הוא תמיד בצורה מרובעת ובד"כ במארז שקוף. יש בטעם וניל/שוקולד
בהצלחה
פירגה
לא צריך להוסיף כוס חלב בהקצפה?
אין צורך בחלב
העוגה יצאה מדהימה תמשיני לתת לנו מתכונים טובים :lol:
בתיה יקרה
תודה על התגובה הנפלאה לקסטה
מאחלת לכם שבת מתוקה וטעימה
שבוע טוב פירגה.
עוגה קלה וטעימה מאוד.
עוגה מרשימה שתמיד מצליחה .
מומלצת מאוד.
חובת עדכון :!:
עשיתי אותה לשבת והעוגה מ-ש-ג-עת!! טעימה מאוד….
כל הכבוד לך :lol:
גליתוש יקרה
בכיף לי ובעונג רב הוספת עוד תגובה נפלאה לקסטה
המשך שבוע נפלא וטעים
פירגה צהריים טובים!
:oops: :oops: :oops: הכנתי את העוגה לשבת -וקיבלת מחמאות בלי סוף-העוגה מיוחדת מאוד טעימה ומרשימה.המשיכי כך .יישר כוח!!! :oops: :oops: :oops:
דליה יקרה
תודה רבה שהוספת עוד שורה טעימה לקסטה.
יישר כח להמשך טעים
אפשר להוריד את הכמות עם אני עושה תבנית קטנה
אפשר
אפשר לשים גבינה של 750 גרם
אפשר גבינה 750 גרם
מה לענות?
תכתבי את התגובה למטה אחרי כל התגובות אולי אני מפספסת אותך…
תודה
למה הקצף היה קשה ואחר כך הוספתי את הגבינה והשמנת יצא לי רך
סליחה הקצף היה יבש
כי תפקיד הגבינה לרכך את הקרם
תודה על התשובה המהירה חמודה אני יטעם אותה אצל סבתא שלי היא אוהבת עוגות גבינה בגלל זה עשיתי לה
תהנו בכיף
זאת שוב אני, אמרתי לך שיטעם את העוגה והיא יצאה נפלאה מליון אחוז
אני מקווה להכין או לאפות עוד מאתר הזה , חשבו שקניתי אותה :? :idea:
הי נירית
באתר שלי תמצאי מתכונים בקלי קלות שכל אחד יכול להכין. אני שמחה שהם טעימים.
מתכוני רושם אין לי…חהחהחהחהחה.
המשך שיתוף נפלא
לא לזה התכוונתי אלא שחשבו קניתי אותה בחנות הבנת :eek:
כל הכבוד סימן שהכנת אותה מושלם
לפירגה היקרה!
הכנתי את העוגה המדהימה לכבוד יום ההולדת ה-18 של בתי העוגה פשוט טעימה בטירוףףףףףףףףףףףף
אין דברים כאלה את לדעתי נכס שצריך להכנס להיסטוריה של תולדות הבישול והאפייה ואני לא אומרת את זה בציניות. את נוטעת את האהבה לבישול ואפייה בעזרת מתכונייך הזמינים והנגישים לכל אחת ואחד אני בטוחה שבזכותך הרבה נשים וגם גברים מרגישים אשפים במטבח תמשיכי כך ולדעתי את צריכה לכתוב
ספר שבטוח יהיה רב מכר
חניתה יקרה
מזל טוב לילדה.גיל מקסים :lol:
אני מתלהבת מההתלהבות שלך,חהחהחהחהחהחה
יישר כח להמשך נפלא וטעים
תודה
פירגה יקירתי
חג פורים שמח
אתמול בערב הכנתי את העוגה, אמרתי לבת שלי שאי אפשר עדיין לאכול אותה אבל היא "גנבה" קצת מהקרם…חחחח
הכנסתי למקפיא. היא מחכה שיאכלו אותה, חחחח
מחר בלי נדר הבן שלי יגיע הביתה אז הכנתי בשבילו, הפתעה…אני מקווה שהוא יאהב אותה.
תודה לך
כל פעם אני שמחה להכין משהו מהתאר שלך, תבורכי
פורים שמח וכל טוב לך ולכל המשפחה
ממני, רותי
רותי יקרה
כפי שאת רואה כבר יש שפע תגובות ממי שהכין החמיא והתלהב.
הפתעה טעימה ונעימה לבן שלך פורים שמח ומאושר לכם :lol:
שאלה אולי טיפשית: יש דבר כזה איסטנט וניל עם פצפוצי שוקולד?
תודה שרי
שרי,ברור שיש,אחרת איך הייתי מכינה ;)
חפשי בין האינסטנט הרגיל. יש כמה סוגים כמו ריבת חלב…
תכיני ותהנו כי הפיצפוצים עושים את ההבדל
פירגה שבוע טוב,
כתבתי לך לפני רגע במתכון אחר.
רציתי לשתף אותך, כפי שסיפרתי לך לפני שבוע, הכנתי את העוגה.
היא פשוט……מסוכנת!!!
טעימה בטירוף, אי אפשר להפסיק לאכול אותה. אני שמרתי במקפיא.
הילדים מאוד מאוד אהבו. כפי שהמלצתי, הפיצפוצים עושים את ההבדל..
הבאתי גם לעבודה, ליקקו את האצבעות.
אני מתאפקת מ"לגנוב" עוד ועוד…….חחחח
תודה לך.
שבוע נפלא
:lol:
רותי יקרה
המחמאות שלך מחממות לי את הנשמה.אין כמוך.
התגובות שלך עושות לי חשק להכנס ולהכין מטעמים ;) תודה :lol:
אני אחת שמבינה בעוגות והיא נראית פגז התמונה מהממת ושאר המתכונים נראים של שפית מס 1 אני חדשה פה ואני אחרייך באש ובמים המשיכי להיא מתכונים טובים ולא יקרים אחרי פסח אני אעשה את העוגה
רוחמה יקרה
תודה על הפירגון והמחמאות
אשמח לשמוע תגובות על המתכונים שתכיני מהאתר שלי.
שיהיה לך ולבני ביתך חג שמח טעים ומאושר
פירגה שלום!
כמו תמיד לפני הכנת מתכונים שונים אני נכנסת לאתר היום עשיתי 3 עוגות לפי המתכונים שלך.
1.עוגת שיש טחינה וקקאו-עוגה יפה,גבוהה כמו שאני אוהבת.
2.עוגת קוקוס קלמנטינות-רכה נימוחהנהדרת
3.וגם את העוגה הזו קסטה-עשיתי אותה בפיירקס גדול יצאה יפה מרשימה שמתי ישר בפריזר,כדי שאני לא אתחיל לישר אותה.
תמשיכי להעביר לנו ממתכונייך המעולים תודה.
עדנה ,את נהדרת
מיד מעבירה למתכונים שהכנת את התגובה שלך כדי שכולם יראו.
אם אין לך זמן אני שמחה לעשות זאת.ברצון. חשוב לי שכולם יראו.
תמשיכי להכין לבני הבית ושכולם יהנו בכיף
הי פירגה
אני מאוד רוצה להכין את העוגה, אבל אני לא רוצה לתבול את הביסקוויטים ביין יש אפשרויות אחרות?
תודה
ויום נהדר
ג'וד הי,
מים
חלב
נס קפה
מיץ
תרכיז עם מים
מה שבא לך.
בהצלחה
פירגה היי,
איפה נמצא המתכון של העוגת שיש טחינה וקקאו?
נשמע מעניין…
אודליה
לשמור במקרר או בהקפאה?
שרית
לשמור במקרר. אבל לתקופה ארוכה בפריזר.
פריגה היקרה:
המתכון קל להכנה ונראה כי העוגה טעימה!!!!!!
תודה רבה על מתכונים טעימים וקלים שתמיד מצליחים….
חג שמח
שרית הי
בטוח שיהיה טעים ומוצלח.
המשך לחג שמח ונפלא לכולכם
יש תגובה חדשה לפוסט #14685 "מאפינס עם הפתעה"
מאת : אלן (IP: 84.109.149.166 , bzq-84-109-149-166.red.bezeqint.net)
תגובה:
בקר טוב פירגה!
רציתי לשתף אותך בהצלחות האדירות של שבועות…לא מאוחר מדי כי אנחנו עדיין נהנים! הפיצקיש היה מאוד מאוד טעים לככככולם!ארחתי אנשים שאינם רגילים לאוכל מחוץ לעדתם ובקשו עוד ועוד-ילד ומביגר כאחד.גם נשאר להקפאה וכל הילדים הגדולים דרשו לקחת הביתה.כל זה קורה אחרי שחממתי את המעדן על הפלטה והתחתית קצת נשרפה!לא הפריע לאף אחד…העוגת קסטה גם הייתה הצלחה.במקום שוקולד למעלה פזרתי על שני רבעים מייפל ועל עוד שניים קצת רוטב שוקולד.לא חיכו לצלחות-אפילו המנומסים מביננו חטפו כפיות ואכלו כולם ביחד……ושמרים.הפכתי את המתכון לשמרים פרווה לחלבי.מחצית
הבצק הלך לעוגות גבינה ומחציתו לקרואסוני שוקולד או פירות יער עם שקדים.יש עדיין בפרייזר עד שהבן יגלה ויקח הביתה.
היו עוד דברים אך שלושת המתכונים שלך היו להיט אמיתי.זאת הייתה השנה הראשונה שלא עשיתי דוקטורט כדי לחפש מתכוני שבועות.אני יודעת שאצלך אין אפס…שבת שלום.בזמנים משוגעים כאילו כיף להתעסק במשהו שנותן בטחון.לגביי זה תפילה והכנת אוכל לאוהביי……
אפשר לראות כאן את כל התגובות לפוסט הזה:
http://pirge.co.il/כללי/14685#comments
אני חדשה באתר אין לי מושג איך להגיב ,
נהנת מאוד לקרוא את המתכונים הניפלאים של פירגה והבנות המקסימות באתר,
:lol: כל הכבוד
מקסימה
תודה רבה וכיף שאת באתר שלי.
כנסי לתגובות
רדי על לתגובה האחרונה ותגיבי אחריה.
אגב פירגה יקירתי המון זמן מתחשק לי להכין קובות מתוגנות עם בשר ובורגול ,
אפשר בבקשה לקבל מתכון מנצח :oops:
תודה לך פירגה יקירתי מואה ענקית
הנה לאה
בבקשה מתכון לקובה מנצח
http://pirge.co.il/בשר/קובה-מ-ט-ו-ג-נ-ת
איזה גודל של תבנית להכנת העוגה?
שושי כל תבנית
עגולה או מלבנית מרובעת או פיירקס או קערת זכוכית הכל מתאים.
(רק לא התבנית הגדולה של התנור)
פירגה יקרה,
השמנת החמוצה מחליפה את החלב?
אסנת יקרה
אין קשר לחלב.
פשוט אין חלב.
טוב, בינתיים העוגה מוכנה.
הקרם כ"כ טעים, לא יכולה להפסיק ללקק….
מהמם. תודה רבה על עוד עוגה מדהימה
אסנת,אני שמחה שטעים לך.והעוגה תהיה מדהימה,בטוח.
תהנו ושבת שלום
היי פירגוש..
איזה גודל זה תבנית עגולה?יש לי את כל הגדלים 24,26 ו-28
לימורי, ב-26 תהיה לך עוגה מרשימה
בהצלחה
בטח יהיה לי קשה לחתוך את הביסקוויטים בצורת עיגול…אולי עדיף במרובעת חד פעמית?
זה נראה כזה טעיםםםםםםםםםםםםםםם
אם מוציאים מהפריזר חצי שעה לפני ההגשה לא קשה לחתוך.
במרובעת תרוויחי עוד כמה פרוסות.
לשיקולך
דרך אגב,העוגת גבינה עם הבישקוטים והעוגת פרורים הוכנו כבר כמה וכמה פעמים…הכנתי לאבא גם וכולם חיסלו!
לימורוש, אני מקווה שהמחמאות רשומות במתכונים עצמם,ואם לא…אז בפעם הבאה ;)
בכיף ולילה טוב
התכוונתי שיהיה קשה לסדר ביסקוויטים מרובעים בתבנית עגולה…
וכן,המחמאות רשומות גם במתכונים
לילה טוב פירגוש :lol:
למה קשה ממוש?
שברי אותם בהתאם.
תודה על המחמאות.אין עליך ;)
לילה טוב
ינוסה מחר…
המשך ערב טוב
תהנו חמודה
סוף שבוע נעים וטעים
פירגה חייב לשמור במקפיא,לא במקרר?
תנסי ואם לא יהיה טוב תעבירי לפריזר
למה שלא יהיה טוב.. אין דבר כזה
פירגה יקרה, החבר"ה ביקשו עוגת גבינה, התעצלתי לאפות והכנתי את עוגת הבסקויטים,אבל מה?? העוגה לא הספיקה להיות בפריזר כי הזללנים שלי עברו כל רגע ויישרו את העוגה. היא כל כך טעימה אין דברים כאלה……תודה פירגה יקרה בשם כל זללני הבית…
ואואואוווו איבונה ערב טוב
איזה חמודים חיבוק לכולכם :lol:
באיזה תבנית מספר תבנית צריך לשים את כל העוגה???
תבנית פיירקס. לא גדולה
טוב אז הכנתי את העוגה ו………..אי אפשר להפסיק לאכול!הפצפוצים מאוד מוסיפים ובכלל לא מרגישים שזו עוגת גבינה.
טעים טעים…
פירגוש אין קטגוריה למתוקים לסוכרתיים?
לימור תודה על המחמאות לעוגה.תהנו
יש קטגוריה בלי סוכר אבל היא לא לסוכרתיים. סוכרתיים מקבלים מרשמים מאחות/רופא/דיאטניתוכו'…
http://pirge.co.il/category/בלי-סוכר
לילה טוב :lol:
הנהננו מאוד היא כבר נגמרה
תודהההה
לימורי
מעולה. סימן שהיתה טעימה.
בהצלחה להמשך
היי.
אם אין לי פודינג עם פיצפוצים, זה יהיה נורא?
זה יהיה בלי פצפוצים
עוגה נהדרת.
הכנתי לשבת, וקיבלתי מחמאות בלי סוף.
העוגה לא הספיקה להיות אפילו יממה בהקפאה.
שילונת יקרה
איזה יופי שקיבלת מחמאות.
בהחלט מגיע גם מגיע כי העוגה מיוחדת במינה וטעימה כל כך
ונהדר שחזרת לעדכן
אה… נזכרתי!
בסוף החלטתי שאני לא מוותרת על הפיצפוצים,
הרצתי את בעלי והפיצפוצים באמת שווים את המאמץ.
עשית חכם.ברור שהפצפוצים עושים את ההבדל ;)
יופי. תאמצי את המתכון לעוד ימים משמחים
היי פירגה!
הכנתי את העוגה גם השבת,
אבל גיוונתי ושמתי פודינג עם אגוזים.
זה יוצא משגע! הטעם פשוט מטריף!
את חייבת לנסות!
שילונת,נקרא פצצה ותודה על ההמלצה
היי פירגה,
אני קוראת אדוקה של האתר שלך.. יש לך מתכונים מלהיבים וטעימים
שאלה- האם יש תחליף לשמנת של פעם?
ואואו בחרת בעוגה מדליקה וטעימה מאד.
שימי שמנת חמוצה רגילה עדיף בעלת אחוזי שומן גבוהים.
בהצלחה ואשמח לשמוע ממך שוב אחרי הטעימות ;)
:lol: תודה שאת באתר שלי.איזה כיף
פירגה אהובתי
הכנתי את העוגה הזאת ליום הולדתה של ילדתי ה-12.
העוגה נטרפה!!!
אין עלייך כרגיל
אוהבת הכי בעולם, שרי – מעריצה שרופה
שרי מקסימה,ללא ספק היא עוגה טעימה ונהדרת. אני צריכה לעשות קטגוריה:עוגות יישור ;) :lol:
בשמחות
פירגה,עשיתי עם הבנות, כרגיל יצא מעולה.
רונית,שולחת לך ולבנות חיבוק חם ושתמשיכי להכין מטעמים.
באהבה
הי
מה אפשר במקום היין?
צהריים טובים…
מה גודל התבנית בערך…? :shock:
בינונית לא גדולה.
פירגה יקרה,מה שלומך?
איך עבר החג?
שתהיי בריאה,בדיוק רציתי לשאול אותך שאלה האם אפשרי
להכין עוגת ביסקוויטים ולהקפיא,ומצאתי את העוגה הזאת.
אכין אותה ואשמור בפריזר (מבטיחה לא לנגוע!) כשיבואו
הילדים איזה שבת, אז תהייה עוגה מוכנה.
תודה
חיבוק
הי רותי
החג עבר נהדר,כרגיל. תמיד כיף עם המשפחה.
תהנו מהעוגה כי היא נהדרת.
אם תתחילי ליישר,חהחהחהחהחה,לא תפסיקי.
חיבוק.
פירגה,שבוע טוב
הכנתי ביום שישי, תאמיני לי שלא נגעתי בעוגה!
הבת שלי והחבר אכלו ואמרו שייצא מעולה.
תודה אישה יקרה
רותי יקרה, תטעמי ותראי בעצמך כמה שטעים.
תודה לבת ולחבר.
תהנו חמדתי.
סוף שבוע ניפלא פירגה יקירתי ;)
הכנתי עכשיו את עוגת הביסקויטים הזאת…זה הולך ישר למקפיא מחר יגיעו הילדים והנכדים ויקבלו מהעוגה הטעימה שהבאת לפה.תבורכי בכול הטוף שיש,סוף שבוע ניפלא לך ולמישפחתך המורחבת ממני בהמון הערכה ואהבה רחלי.
אני בטוחה שיצא פצצה.
שבת שלום.
אני לא הכנתי אותה היא ניראת קשה
זהבית,התגובה לא ברורה.הבהירי.
הכנתי את העוגה לערב החג יצאה מדהים חוסלה
בצ'יק
מאיה הי,זו עוגת יישור ;) :lol: