בדרך כלל מכינים מכרוב וגזר סלטים….
אבל אצלי במטבח הכל יכול לקרות והמצרכים לסלט הפכו לפשטידה טעימה.
מצרכים:
800 גרם כרוב ירוק חתוך לרצועות או חתיכות קטנות (למטה יש "טיפ" לריכוך הכרוב)
3 גזרים גדולים מקולפים מגוררים ג ס
בצל גדול מטוגן ב-6 כפות שמן
מיכל קוטג' איזה שאתם רוצים
1/2 כוס קמח תופח ובפסח קמח מצות דק
4 ביצים
כף אבקת מרק בצל
פלפל שחור
לערבב ולצקת לתבנית עגולה 26 –לשמן את התבנית
לפזר מעל לפשטידה תבלין שמיר/פטרוזיליה יבשה
לאפות בחום 175 כ-50 דקות.
"טיפ"
אפשר להוסיף עוד 200 גרם גבינות :צהובות או מסוג פטה.
אם שמים גבינה מלוחה לא צריך להוסיף הרבה מלח.
ו"טיפ" נוסף לריכוך הכרוב
במקום להמליח את הפשטידה תקצצו את הכרוב לרצועות דקות ושימו אותו בקערה . תמליחו בהתאם למליחות שנחוצה לפשטידה ולא יותר. תעסו את הכרוב 5 דקות. העיסוי יגרום לכרוב להתרכך ולהיות אכיל וטעים.
תהנו
בוקר טוב פירגה
זה נשמע מעניין :idea:
אני אמנם לא מכינה הרבה דברים מכרוב, אבל סיקרנת אותי בפשטידה הזאת.
אני בהחלט מתכוונת להכין אותה בקרוב מאד.
תודה :P
וויני יקרה,מה שלומך?
היא שווה כל ביס וכל כך טעימה.
גם אני לא הייתי בטוחה בטעם אבל זה גדולללללללל
מחכה כבר לתגובות שלכם.
בהצלחה ובהנאה
פירגה בוקר טוב
האם אפשר ללא הגבינה, כדי שתהיה פרווה?
תודה
טלי במקום הגבינה שימי כף מ ל א ה סלט חומוס או טחינה.
מבטיחה הצלחה ממתכונים דומים קודמים.
בהצלחה ובהנאה
פירגה יקרה
ברצוני לאחל לך חג פורים שמח.
התלהבתי מהפשטידה של כרוב וגזר ורציתי לשאול כיצד אני יכולה להפוך את זה לפרווה , כי יש לי בעיה עם התוספות של ערב שבת, ולכן רציתי לעשות את הפשטידה בערב שבת
מה צריך לשים כתחליף לגבינה? והאם אפשר עם קמח מצה או קמח תפוחי אדמה במקום? כדי שיהיה כשר לפסח…
תודה רבה!
אורטל
אורטל הי,
להבא רשמי את השאלות למטה מתחת לכל התגובות כי קשה לי למצוא אותך.
הגבינה לא הכרחית ואפשר לוותר עליה.
טחינה איזה שאת רוצה או גולמית, או סלט טחינה מוכן, או חומוס כמו של צבר או חומוס ביתי.
לא הכנתי עם התחליפים שכתבת אז אני לא יודעת איך יצא.
נראת נפלא
תודה על המ :lol: תכון.
תודה אילניתי
טעים.
הכרוב עצמו לא צריך להרתיח או משהו איך שהו ככה ?
ומה הסיבה כל כך הרבה שמן בשביל בצל אחד אי אפשר פחות?
חגית,זה לא הרבה שמן לכל הפשטידה.
את יכולה לטגן את הבצל בכפית שמן ואת היתר לשים בפשטידה.
את הכרוב אפשר רק לשטוף רגע במים חמים אבל לא להרתיח ולא לבשל שיישאר טרי.
פירגה, כתבת בתגובה לשים כף חומוס.
זה יספיק, במקום מיכל קוטג'?
נראה בהחלט טעים, אולי מחר אנסה אותה, בעז"ה.
פייגי תחליטי כמה להוסיף אחרי ערבוב .אולי עוד כף אבל לא יותר מ-2
בהצלחה ותהנו ומחכה לתגובות
נשמע מעולה, דיאטטי ומעניין- אנסה אותה לכבוד שבת! תודה ! :lol:
בקר אור רינה
אני בטוחה שתהנו ממנה.היא טעימה מאד.
תעדכני אותנו בתודה
נשמע וניראה טעים ומפתה.
האם לא מרגישים את הטעם הדומיננטי של הכרוב?כשאני מכינה כרוב מבושל הטעם שלו מאד מורגש.
איך זה מרגיש באפיה?
חוץ מזה המתכונים שלך מככבים אצלי במטבח ובכל פעם שאני מכינה משהו חדש, הנכדים שואלים אותי:זה מהאתר של פירגה?
שיהיה סופשבוע קסום ותמשיכי להפתיע במתכונים טעימים וקלילים(זה מה שאני צריכה במטבח שלי).
נ.ב. 4 ביצים זה לא יותר מידי?
פנינה יקרה
כמו שאני הכנתי לפי המתכון זה יצא מושלם.הכרוב מתרכך במידה נכונה.הביצים בכמות הנכונה.
הקוטג' מרכך את כל העסק. פשוט טעים.
שווה לנסות פעם ולהחליט אם מתאים גם לכם.
תודה ואשמח שתשתפי אותי בתוצאות
פירגה יקרה
שוב הפתעת אותנו בפשטידה חדשה :lol: – עושה רושם מצויין. וכמו שכולן כותבות – המאכלים של פירגה מככבים בכל המטבחים של החברים באתר שלך.
יש לי שאלה ובקשה – בבקשה כתבי במתכונים באיזה גודל כלי את מכינה את הפשטידה/עוגה = תבנית מרובעת, עגולה 26/28 ? אולי תבנית קטנה יותר או גדולה יותר ? לאחרונה, ע"מ לחסוך ברחיצת כלים אני מכינה את רב הפשטידות בתבניות עגולות חד פעמיות . לבטח יהיו כאלו שיכתבו שזה לא טוב מאחר והאלומניום אינו מתכלה. אך מה לעשות – בסיום יום עבודה ארוך ומייגע אין זמן וחשק לעמוד ולרחוץ בנוסף לכלים וסירים עוד תבניות.
שיהיה לך יום נעים והמשיכי להפתיע אותנו מדי יום במטעמים חדשים.
מירי יקרה בקר אור
אני תמיד מכינה בתבניות הבינוניות.אם אני מכינה פעם בתבניות חריגות כמו אינגליש קייק או בתבנית התנור הגדולה אני מדגישה את זה בגדול.
לפשטידות שלי מתאימות תהבניות העגולות 24/26 או כל תבנית בינונית מלבנית או מרובעת.
יש לי הרגל לאפות על ניר אפיה אבל יש לזה גם טקס ……. אחרי האפיה אני מקררת,הופכת על צלחת ומורידה את הניר ואז הופכת שוב על צלחת הגשה…..מסובך,אבל שומר על נקיון התבניות. לשיקולכם.
אשמח לשמוע את התגובות שלכם,אחרי שתכינו אותה.
המשך יום נפלא וטעים
פירגה מאוד מעניין.
נתת לי רעיון לארוחת ערב
תודה יקירה
בכיף ענת,בהצלחה ובהנאה
נשמע מענין אני אכשו הולכת לעשות תודה :lol:
בתיה יקרה
אשמח לתגובה שלך ולחוות דעתך.
בהצלחה ותהנו
את רצינית שאת בכל יום מבשלת ומצלמת???? מה אגיד לך??? כל הכבוד!!!
אורי?
מבשלת פעם פעמיים בשבוע ואת התוצרת מביאה לפי הכיף שלי לאתר.
אני מגשימה את החלומות שלי.
בדרך כלל מה שאני חולמת אני מכינה….חהחהחהחהחה.
לפעמים אני קונה 5 מצרכים בסופר וכשאני פורשת אותם על השיש במטבח,אני כבר יודעת מה אכין לנו.
באמת שהכל בכיף מוחלט.
כולם נהנים,בעלי,הילדים הנכדים,החברים והשכנים. ;)
אני לא מתאפקת מלהגיב אבל לבשל ולאפות זה הדבר הכי מקסים שיש
ריקה,מסכימה עם כל מילה חמודה
פירגה, הכנתי עכשיו את הפשטידה, ויצא ממש מעדן!!!
לא רציתי אותה חלבית, לכן שמתי את הטחינה.
את כמות הבצל הכפלתי. הוא נותן המון טעם.
הרבה הצלחה, ותודה!!! :P
פייגי,איזה כיף שהכנת את הפשטידה ואהבת.
תודה ששיתפת אותנו בחוות דעתך.
המשך טעים ומוצלח
פייגי שמת טחינה רגילה או גולמית?
פירגה מה אני יכולה לשים במקום הקוטג' אם לא בא לי חלבית מישהי בשם מירי כותבת טחינה השאלה כמה ?וטחינה רגילה או גולמית
חגית שימי כף טחינה או סלט חומוס ותוסיפי עוד בצל מטוגן.
בהצלחה
הפשטידה יצאה טעימה תודה לך ותמשיכי לתת לנו מתכונים טעימים
בתיה,לבריאות ותודה שעדכנת אותנו.
שמחתי מאד לקרוא את התגובה שלך.
הכנתי בצהריים !!
פירגה, איזה רעיון יצירתי ! כרוב וגזר ! שילוב נהדר ובריא !
רצתי לסופר , קניתי כרוב וגזרים, שילבתי עם ריקוטה, קצת גבינ"צ מגורר, בצל, פפריקה אדומה, מרק עוף ,
מלח, פלפל, קמח, ביצים ולתנור ….
טעיםםםםםםםםםם
כן ירבו רעיונות שכאלה.. מי חשב שכרוב יהיה כזה להיט ..
תודה פירגה. ( 5 כוכבים ממני ומהבעל ). לילה טוב מגיברלטר
מאיה מגיברלטר בקר אור
תודה לך ותודה לבעל ותודה על ציון 5 לפשטידת כרוב וגזר.
ידעתי שתאהבו אותה. אני זוללת אותה עם טחינה וזה שילוב מנצח לדעתי.
תודה תודה והמשך יום נהדר לכם
במתכון ישנו קמח האם לחולי צליאק ניתן להמיר בקמח תירס או משהו אחר?
מחכה לתשובה
שרה
שרה יקירתי,אם הקמח מחליף בד"כ קמח רגיל בפשטידות אז אין בעיה.
לצערי, לא מכירה את הקמח הזה.
בהצלחה ואשמח לחוות דעתך במידה ותכיני ותכתבי לנו את השידרוג לאיזה קמח וכמה כדי שאוכל להוסיף לקטגוריה: ללא גלוטן.
בהצלחה ויום נפלא
פשטידה מאד טעימה. כולם היו מרוצים .
גם השאריות למחרת. נאכלו בהנאה
תוספת קטנה שלי – הוספתי שום לבצל המטוגן
תודה ושבת שלום
מיכל יקרה
תודה על התגובה הנהדרת
המשך נפלא לכולנו וביחד :lol:
שלום פירגה!
איזה יופי של מאגר!
הפשטידה נשמעת ממש מעניין, אבל רציתי לשאול – האם אפשר להשתמש בשמנת סויה או תחליף כלשהוא לחלב? לצערי אני קצת אלרגית…
לאה ערב טוב ותודה רבה
ותמיד אפשר להשתמש בתחליפים ועדיין יצא מצויין.
אם תכיני תשתפי אותי
תודה
טעים טעים טעים
אמרתי כבר שהפשטידה טעימה?
אני לא מכינה הרבה דברים מכרוב (כמו שכבר כתבתי בתגובה הראשונה), אבל השילוב של המרכיבים פה הוא פשוט שילוב טוב!
פשטידה קלה להכנה וקלה מאד לאכילה :P היא שפשוט נאכלת מהר
תודה פירגה :lol:
ויני יקרה
עכשיו אמרת הפשטידה טעימה ;)
תודה רבה וכיף שגם אצלכם אהבו אותה והוספת עוד חוות דעת.
אצלי נשאר גם למחרת,והיה אפילו יותר טעים
נילי הי,רשמי להבא את התגובה שלך למטה אחרי כולם ולא באמצע.תודה
שמתי סלט טחינה אבל את יכולה גם גולמית
פשוט מעולה!!!!!
זהירות – ממכר!
אני שמתי עוד כרוב, החלפתי 2 מהביצים ב-2 חלבונים (שומרת משקל…) והוספתי 6 כפות מיונז 5% כי לא נשאר לי עוד קוטג' לתוספת הכרוב (שמתי ממש הרבה כרוב)…. ויצא מעולה!!!!!
תודה!!!! :lol:
אה, וגם טיגנתי את הבצל בתרסיס שמן ולא בשמן רגיל.
תודה רבה על מתכון.
פשטידה פשוט מושלמת, קלה להכנה נראית ניפלא ובעיקר טעימה מאוד.
הפכה להיות הפשטידה המבוקשת ביותר אצלנו בבית.
:x
שלומית,שמחה שאהבת והצטרפת לקהל המעריצים שלה ;)
חן חן על התגובה
תשובה לרחל דבורה
להבא בבקשה רשמי את התגובה שלך בסוף כל התגובות.תודה.
מוצרי סויה מתאימים לפרווה
אפיתי את הפשטידת כרוב לשבת..שמתי 2 כפות חומוס במקום
קוטג'..לא הפסקנו להתלהב..:)מתכון מנצח!
הכרוב בכלל מאוד מוצלח באפייה..אני בדרך כלל אופה אותו בחתיכות גסות בתנור עם שמן זית ,מלח גס וןפלפל שחור כאנטי פסטי..מעדן..!
תץודה פירגה על המתכון המיוחד שלך :lol:
חגיתה,שמחתי כל כך לחזור מהחופש ולראות את התגובה הנהדרת על פשטידת הכרוב.
מקווה שיהיה המשך טעים גם ליתר המתכונים שבאתר.תהנו
תגובה חדשה לפוסט #12753 "חופש"
מאת : עופרה (IP: 77.124.91.30 , IGLD-77-124-91-30.inter.net.il)
תגובה:
פירגה היי, חופשה נעימה, סעי בזהירות ותבלי, גם אם החופשה בבית.
אתמול הכנתי את הפשטידה המעולה כרוב גזר ו..נו-נו-נו פירגה, היה כל-כך טעים שחיסלנו הכול , בנותיי הצעירות הפתיעו אותי, אבל כרגיל אני היטבתי לחסל חופשי. זה רעיון לארוחות בכיתה כשמבקשים פשטידה (אצלי יש גם שיקול כלכלי,מה לשעות, פשיטדה יחסית זולה לעומת שקית של ברוקולי קפוא שעולה 19 ש"ח ב"מגה")אבל מעל הכול-זה פשוט טעים מאוד. הכרוב נמס ונימוח בפה.
סעי לשלום
עופרה יקרה
הרשיתי לעצמי להעביר את המחמאות לפשטידה שיעמדו לצידה כיאה לפשטידה מוצלחת ונהדרת.
החופש היה מוצלח ונפלא .תודה :lol:
מחכה כבר לטעום ממנה….
אדווח בהמשך…
שבת שלום
תהנו ממנה
שבת שלום
היי פירגה
הכנתי כבר פעמיים את הפשטידה.
יצאה נפלא.
העברתי כבר הלאה את המתכון.
שיהיה לך חג פסח שמח.
סורלה,תודה רבה
מעולה והמשך טעים
הכנתי את הפשטידה לקראת שבת.
"גנבתי" ריבוע קטן – מוכרחה לאמר לך שיצא פשוט מדהים.
בהמשך המתכונים שלך יהפכו לחלק מארוחות המשפחה.
חיזקי ואימצי.
הי בתיה
כדאי להכין 2.כולם מחמיאים לה מאד.
הכנתי דומה לה עם אגוזים ובטטות,גם מדהימה.
אז שרק תהנו ושיהיה סוף שבוע נפלא
הי פירגה!
נראה נפלא, אבל האם אפשר להחליף את הגזר? או להוציא לגמרי?
(רק את זה לא ראיתי ששאלו )
המון תודה,
רותם,צוחקת עלי ;)
הכנתי את הפשטידה לפי המרשם שלך. ממש הכרוב יצא קשה.מרגישים אותו.צריכה את הפשטידה להיום בערב.ערב שבועות. יש פתרון לרכך את הכרוב?
חתכת לרצועות דקות?
הכרוב היה טרי טרי? כי הכרוב אמור להיות רך אחרי האפייה.
בכל אופן להצלה. מחוסר ברירה.
עטפי את הפשטידה בניר אפיה.מעל תעטפי בניילון (כל ניילון)
תכניסי למיקרו לפחות ל-5 דקות ותבדקי שרך. אם לא, תמשיכי עוד מספר דקות.
בהצלחה
ללפרוס את כול העלים החיצוניים של הכרוב לרצועות דקיקות
ולזרוק את החלק המרכזי והנוקשה של הכרוב.
הכי טוב לפרוס רצועות דקיקות בדסקית הפריסה של מעבד המזון,
לואח"כ,לעסות אותם במעט מלח וכף שמן,
להניח 10 דקות בצד,
ויש לך רצועת כרוב במרקם פריך כמו שצריך.
שלום פירגה, רציתי להציע שידרוג קל לפשטידה הטעימה.
טיגנתי בצל עם דלעת ובטטה שגררתי בפומפיה והוספתי לגזר ולכרוב.
הוספתי גבינת פטה, שמנת חמוצה קטנה, דבש ,סוכר ופפריקה אדומה, 3 ביצים וקמח תופח
ועירבבתי…. טעים מאוד , עם סלט בצד מול המונדיאל.. הבעל מבסוט :lol:
ציון 5 כמובן לילה טוב .
מאיה,זו כבר פשטידה אחרת.
תודה
פירגה יקירתי אצלי אוהבים מאוד פשטידות :twisted:
אבל? אני ממש פוחדת שזה לא יצליח לי הכוונה שזה התפורר לי
חייבת לנסות את פשטידת הכרוב מה כבר יכול להיות :oops:
תודה רבה כמה כיף להיות באתר המקסים שלך יש הכל כולל הכל וכתוב בצורה ברורה לחלוטין,
היא טעימה ומושלמת.ראית את התגובות.
לאה,בהצלחה
מה אני יכולה לשים במקום קוטג' כדי להפוך אותה לפרווה
אני הייתי שמה 2 כפות סלט חומוס
פירגה
תודה את גדולה
תגידי לי איך יצא?
הי פירגה
נשאר לי כרוב מיותר והחלטתי להכין את הפשטידה. אני הוספתי פירה משני תפו"א ועוד תבלינים שונים.
יצא מדהים ולא ניחשו שיש כאן כרוב. תודה על המתכון המענין והטעים :P :P :P
הי יעלי ערב טוב
את צודקת בהחלט. מי חושב בכלל להכין פשטידת כרוב וגזר? חהחהחהחהחה. אני שמחה מאד שאהבתם.
תמיד ניתן לשדרג את המתכונים שלי. הם ביתיים וקלים להכנה ובעיקר קולעים לטעם הרוב.
תודה גדולה מכל הלב
אני רוצה להפוך את הפשטידה ללא פחמימות (או להמעיט מאוד את כמות הקמח), האם גבינות נוספות יכולות להחליף את הקמח לדעתך?
שימי רק 2 כפות קמח
אפשר לאפות בתבנית מאפינס? אם כן – להוריד קצת מזמן האפיה? וגם- האם מתאים לתינוקות?(הכוונה היא האם הפשטידה יוצאת רכה יחסית?)
תודה!
כל פשטידה אפשר להכין כמאפינס או להיפך. יש לבדוק את הזמן .
לא יודעת מה מותר לתינוקות.תשאלי בטיפת חלב.
כן. היא יוצאת רכה וטעימה
שלום פירגה,
הכנתי ויצא טעים!
תודה!
בקר אור בלהה
שמחתי מאד לשמוע ממך הבקר . תודה רבה.
מאחלת לך יום טעים וחמים
לפירגה שלום,
הכנתי לשבת את פשטידת הכרוב והגזר בתור אוכל דיאטטי למדי למרות שהוא לא מוגדר כך מלכתחילה. אפילו בתור חובבת ירקות מושבעת לא האמנתי שיתקבל כזה טעם עשיר ומרקם נימוח. פשטידה מדהימה בעיני. תודה על כושר ההמצאה !
אשמח בכלל אם תוכלי להוסיף עוד מתכונים על בסיס ירקות (רצוי לא מטוגנים)
שבוע טוב וטעים
בקר טוב חיה
מה שלומך?
תודה על המחמאות לפשטידת גזר כרוב המיוחדת והטעימה שלי.
אגב, כל פשטידות הירקות שלי (יש המון) לא מטוגנות.
את יכולה להמיר את הגבינות השמנות להכי רזות שיש ואם את רוצה אותן פרווה תוותרי בכלל על הגבינות.
המשך טעים ושבוע נפלא
לדעתי יש להוסיף קצת שמן, גם טעים יותר וגם עוזר לספיגת ויטמינים.
אופססססססססס סליחה שולמית
כתוב שהבצל מטוגן ב-6 כפות שמן
אפשר להוסיף ציפוי קריספי?
אידה,תעשי מה שטעים לך,למה לא?
הכנתי אותה עם שינויים ויצא מעולה. לא טיגנתי בצל, הוספתי מעט שמן לירקות, היה לי מעט קוטג' אז הוספתי גם גביע יוגורט וגם גירדתי גבינה מעושנת קשה שהוסיפה ארומה מעודנת לפשטידה! תודה לך פירגה על הרעיונות הנפלאים שלך!
אהבתי.תודה על השיתוף
לילה טוב
אני רוצה להגיב למי שרוצה נטול גלוטן או עם קמח בריא יותר אז כך
אצלי קמח חומוס ממש מככב ואני מוסיפה אותו למתכונים ומאפים מלוחים שדורשים קמח לבן ואין לי רצון להוסיף קמח לבן קמח חומוס נטול גלוטן
יש בחנויות טבע גם קמח תירס ,קמח אורז מלא ,קמח כוסמין ,קמח סוייה ,ועוד,.מלא קמחים בריאים ונטולי גלוטן
אצלי יש העדפה לקמח חומוס שאותו אני מוסיפה גם לגונדי פרסי כופתאות עוף פרסיות מקסימות
עוד אפשרות למי שרוצה לאפות ללא גבינות יש בחנויות טבע גבינות טופו (מסוייה) עם טעמים מובנים בתוך הגבינת טופו כמו שום בצל תערובות של צמחי תיבול וכד" – כך שהשוק ברוך השם מוצף בדברים טובים ותחליפים נהדרים- ללא חלב ללא גלוטן וכד"
מקווה שעזרתי
רחלי :lol:
היי פירגה
כמה זה 800 ג' כרוב?
כרוב שלם? מחצית? תודה
אני קונה מוכן במארז.
שאלה נוספת? האם במקום אבקת מרק בצל ניתן לשים אבקת מרק עוף? או שעדיף לא לשים בכלל?
זה לא מתאים.הבצל נותן את כל הטעם.
היי פירגה.
איזה מתכון מעולה,
כל הכבוד על הרעיון המוצלח לפשטידה הנהדרת הזו.
הרבה פעמים קורה, שנותר לי חצי כרוב גדול במקרר,(לאחר סיום הכנת הסלט),
וזה ממש פיתרון מעולה לניצול שאריות הכרוב.
אחר סיום האפייה, יצאה פשטידה טעימה מאוד ,עם ריח נהדר.
לתערובת הביצים והקוטג' ,הוספתי גם חצי ספל עם שיבולת שועל ,(שהילדה לא רצתה לאכול.)
בקיצור גם מנה זו נוצלה בתוך הפשטידה וכך אוכל לא נזרק.
לבסוף,יצאה פשטידה נפלאה ,היא הייתה כול כך טעימה וריחנית ,
שבני המשפחה חיסלו אותה בהתלהבות,וביקשו להכין אותה למחר שוב. (כעת הלכו לקנות עוד כרוב.)
המלצה למי שעדיין לא הכין, יש כאן אחלה של מתכון ,
תכינו וההנאה מובטחת.
דניאל הי,
תודה על ההמלצה הטעימה לפשטידה.
שמחתי שזו הבחירה ושאהבתם מאד
חג שמח
היי פירגה,
רוצה להכין שוב את הפשטידת הכרוב וגזר ,
יש לי קמח מלא רגיל ,
ויש קמח מלא תופח של אוסם,
השאלה היא, האם שימוש בקמח מלא יתאים פה ?
בתודה מראש,
וערב נפלא,
דניאל.
ערב טוב דניאל
קמח מלא יתאים,אז בהצלחה והנאה
תודה רבה לך פירגה ,
אכן מתאים,
הכנתי עם 1/2 כוס קמח מלא ,
הוספתי בנוסף לקוטג ' גם גביע יוגורט,
ויצא פשטידה טעימה מאוד.
ושוב תודה ,
דניאל.
תודה רבה.
הכנתי ויצא מעולה.
ערב טוב דניאל
נפלא שיצא טעים גם עם קמח מלא. באמת הפשטידה מעולה וניתנת לגיוון
שבת שלום
חג שמ ח
האם 2 כפות חומוס הם באמת תחליף לגביע הקוטז'?
כן,לפרווה.
פירגה מה שלומך?
נראה מעולה
האם אפשר להשתמש בכרוב וגזר מוכן שמוכרים בשקיות אטומות אצל הירקן / בסופר?
תודה
רותי הי חמודה.
בוודאי שאפשר.
תהני.
תודה!
הי פירגה צהריים טובים ! תודה על המתכון של פשטידת הכרוב ממש מעולה החלפתי את הגזר בדלורית הוספתי עוד בצלים וגבינה לבנה 5% וזה יצא ממש מעדן עם סלט ירקות ליד דרך אגב לאחר חיתוך הכרוב אידתי בסיר עם מעט מים ולכן בפשטידה הוא היה רך יישר כח פתרון מעולה לארוחה בתשעת הימים שאסור לאכול בשר
שרה הי, תודה לך.
אני שמחה שבחרת להכין אותה.היא נהדרת ובאמת ניתנת לשדרוגים.
אהבתי את השדרוג שעשית לה.
המשך טעים ביחד
:lol:
בוקר טוב. המתכון נראה. טעים ומאוד מתאים לי. שאלתי אם אני מעוניינת בםשטידה כזו אבל פרווה. מה יהיה התחליף לגבינה. תודה
תודה יעל,תחליף:
2 כפות סלט חומוס או כף סלט טחינה (מכל סוג)
בהצלחה
היי פירגה,
הכנתי את הפשטידה יצאה טעימה.
הכנתי אותה בגרסת פרווה ולכן במקום הגבינה, שמתי 3 כפות מיונז והורדתי ביצה אחת ויצא מוצלח.
תודה רבה :P
הי הדר, תודה לך
אחלה.שמחתי לקרוא על השידרוג וכיף שיצא טעים.
שבת שלום והמשך טעים
האם אפשר להחליף את הקמח הרגיל הקמח כוסמין? וכמה ?
עדי שלום, לא אופה עם קמח כזה.
קראתי עליו.
יש להפחית בכ-20אחוז את כמות הנוזלים במאפים.
בגלל שבפשטידה הזו אין נוזלים,לא אוכל לענות בוודאות.
בהצלחה וסופ"ש נפלא לך