d7a4d798d7a8d799d795d7aa d797d79d - סלט פטריות חם

סלט פטריות חם

d7a4d798d7a8d799d795d7aa d797d79d1 1 - סלט פטריות חםסלט נהדר פרווה או חלבי

מצרכים והכנה:

400 גרם פטריות חתוכות ,אפשר לערבב כמה סוגים
מטגנים 2 בצלים קצוצים בכף חמאה וכף שמן זית
מוסיפים: כף עיטורי עגבניות או עגבניות מיובשות בשמן בתוך צנצנת.
1/4 כפית אבקת מרק פטריות (לפי טעמכם) אפשר יותר
מערבבים טועמים ומשפרים במלח ופלפל שחור
מגישים חם עם או בלי שמנת חמוצה .
כל אחד מוסיף את הכמות שהוא רוצה לטעמו.
יש אפשרות להוסיף את השמנת לערבוב האחרון במחבת ולהגיש מיד.
מי שאוהב שמיר יקצוץ ויוסיף בערבוב האחרון כ-2 כפות.
תהנו

46 תגובות על “סלט פטריות חם

  1. היי פירגה….
    נראה נפלא ואני יכולה להריח ולטעום עד כאן…. ;) יש לי סלסלת פטריות, אולי אנצל אותה למטרה זו, למרות שמוותרת על אבקת המרק…. יישר כח את נותנת לי השראה ורעיונות נפלאים כמעט מידי יום smile

    שיהיה שבוע טוב :P

    • עדי,תכיני ותהנו
      ויש היום אבקות מרק יחסית "בריאות" ליתר המצרכים שאנחנו רוכשים ואוכולים אפילו בלי לדעת שהם מזיקים…
      לא צריך לוותר לגמרי.אפשר לשים קצת בכל תבשיל. פשוט מוסיף המון.
      יום נפלא smile וטעים

  2. מה שלומך פירגה? :P
    מתכון נהדר שיכול לשמש כסלט
    תודה רבה ויום טוב laugh smile :lol:

  3. המתכון מגרה ועושה חשק לאכול. תודה לך :P
    אינני מבינה למה הכוונה בכף עיטורי עגבניות :|
    אודה לך על הבהרת העניין smile

    • רחל,עיטורי זה כמו עגבניות מיובשות.יש בסופר צנצנת זכוכית שכתוב עליה עיטורי עגבניות.אני אוהבת להוסיף גם לפשטידות.
      ערב טוב smile

      • תודה לך.
        אני כבר רצה לרכוש ולהכין את הסלט :lol:
        משוכנעת שבני ביתי יתלקקו. :P

        • רחל בקר טוב
          הוספתי הרגע לאתר סלט קישואים נפלא.כנסי לראות . (אתם תראו אותו במיילים רק מחר בבקר)
          אולי תקני בנוסף לפטריות גם קישואים ותכיני 2 ציפורים במכה ;)
          שיהיה לך יום נפלא וטעים smile

          • תודה פירגה
            ראיתי את סלט הקישואים וגם הוא עושה חשק רב להכינו. :eek:
            במקרה, אוהבי הפטריות שביננו אוהבים גם קישואים
            מחר יום שישי שני הסלטים יוכנו ובארוחת הערב כולם בודאי יתלקקו. smile
            מיום ליום אני מתלהבת מכל מתכון שלך.
            כל מה שניסיתי זכה להצלחה. :P
            תגובות הגבתי בכל מתכון בנפרד.
            שבת שלום :lol:

          • רחל יקרה
            ראיתי את התגובות שלך smile .
            את נהדרת שאת טורחת להעביר מחמאות לתגובות של המתכונים עצמם.
            זה משמח אותי מאד.
            תודה ושבוע נפלא :lol:

  4. כמה אני אוהבת פטריות תוספת של שמנת לא כל כך ניראה לי אבל הסלט יככב על שולחני ובצלחתי
    תודה תודה לך smile :P :P :lol:

  5. פירגה יקירתי!
    מתכון פשוט נפלא. :lol: אפשר לשדרג עם עשבי תיבול בשילובים הבאים: בזיליקום קצוץ עם נגיעה של טימין, עירית קצוצה ואפשר גם לשלב בין הכוסברה לפטרוזיליה עם נגיעה של אורגנו. אבל רק נגיעה, כדי שהטעם של הפטריות והבצל לא "יעלם". מנסיוני, שילובים של עשבי תיבול, מאפשרים להוריד מהמתכון את אבקת המרק, לכל אלו שלא רוצים את אבקת המרק.
    חיבוקים smile smile smile

  6. פירגה בוקר טוב
    האם חובה להישתמש בכף החמאה או אפשר להיסתפק בכף שמן הזית? :lol:

    • לאה,את יכולה להכין רק עם חמאה או רק עם שמן או לשלב.הכל באמת שאלת טעם אישי.
      smile

  7. פריגה יקירתי laugh
    מממממממממממממממממממממעעעעעעעעעעעעעעעדדדדדדדדדדדדדדדדדדןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
    טעים מאד חייב לנסות בכל בית טוספת מצוינת :lol:
    תודה על רעיון נפלא smile

  8. דיאטטי………………..זה לא!

    אבל ניראה ניפלא, ינוסה בהחלט על בעלי שמת על פיטריות.

    תודה פירגה היקרה smile

    רחלי.ג.

  9. הייי אני חדשה פה וזה האתר הכי טוב שניכנסתי אליו עד היום במתכונים ..
    רציתי לשאול שאלה עם אפשר להכין את זה ולשים את זה במקרר…ועם כן אז עד כמה ימיים אפשר לאחסן את זה במקרר ..

    תודה :lol:

    • עדידוש תודה על המחמאה מקסימה. מרגשת.
      את הסלט תשאירי יום אחד . פטריות עדיף לאכול טריות.
      תהני smile

  10. תודה אחלה אתר באמת רק גיליתי אותו וניכנסתי אליו כבר כמה פעמיים תוך יומיים … :lol:
    וכבר עשיתי מתכון אחד והשני יהיה הפיטריות כמובן …
    רציתי להכין עוגת גבינה קרה פירורים אבל אין לי מעבד מזון לפירורים של הביסקווטים …יש איזה שהוא טריק ??…..
    חשבתי לקנות פירורים אבל לא מצאתי אני מתה להכין אותה אבל פשוט אין לי טריק אחר חוץ מלשים בתוך שקית ורסק אותם שזה טריק גרוע כי השקית ניקרעת וגם זה לא יוצא כמו במעבד מזון גם…
    אשמח עם יש למישהו טריק איך אפשר לעשות פירורי ביסקוויטים בלי מעבד מזון …
    תודה מראש ….ושוב אחלה אתר :lol: ;) :lol:

    • עדידוש מתוקה
      תהני מהאתר :lol: אני שמחה שאת איתנו

      תגררי את הביסקוויטים על פומפיה .

      smile

  11. פירגה,
    ביום שישי אכן הכנתי את סלט הפטריות החם. כמו שכתבת. smile
    לא הוספתי שמיר וגם לא שמנת מאילוצי הסועדים.
    כולם התלקקו מהסלט החם שהוגש מיד לאחר ההכנה. :lol:
    תודה, הסלט בוודאי יוכן עוד הרבה פעמים לדרישת המשפחה. :P

    • רחל
      תודה יקירתי
      בטוח שיצא טעים גם בלי התוספות.
      תודה ששיתפת אותי :lol:

  12. פירגה יקרה
    האם בנוסף לבצל צריך לטגן גם את הפטריות והעגבניות המיובשות ?
    האם טעמן של העגבניות המיובשות חמוץ ? אף פעם לא הכנתי אותן ואני רוצה להכין את הסלט לחג.
    אני מניחה שנייתן להכין יום מראש ולחמם לפני ההגשה ?
    חג שמח עם חיבוק smile smile

  13. אוקיי אכין ביום האירוח.
    סליחה שאני שוב שואלת – האם צריך לטגן את הפטריות עם הבצל ?
    מה טעמן של העגביות המיובשות ?
    חג שמח,

    • מירי כשהבצל מזהיב תוסיפי את הפטריות לטיגון. כן.
      אני לא יודעת מה הטעם של העגבניות אבל זה טעים.
      חג שמח smile

  14. היי פירגה
    לא ציינת באופן ההכנה , מתי מוסיפים את הפיטריות למחבת..אחרי שמטגנים את הבצל או אחרי שמוסיפים את העגבניות המיובשות..נראה לי זה בסוף.. כי הפיטריות צריכות טיגון קצר.

    :x

להגיב על רחל לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *