d7a7d7a6d799d7a6d795d7aa d7a2d79d d7a4d79cd790d7a4d79c d797d798d799d7a3 - קציצות בשר בטעם פלאפל

קציצות בשר בטעם פלאפל

d7a7d7a6d799d7a6d795d7aa d7a2d79d d7a4d79cd790d7a4d79c d797d798d799d7a31 1 - קציצות בשר בטעם פלאפל

מצרכים:
1/2 קילו בשר בקר טחון
ביצה
1/2 בצל

כף סלט חומוס או טחינה מכל סוג
כוס פלאפל פיקנטי (מצ"ב תמונה) להמחשה
1/4 כוס ירק קצוץ
מלח ופלפל שחור

אופן הכנה:
לשים במג'ימיקס
1/2 בצל
כוס פלאפל פיקנטי
להפעיל עד לכתישה
לשים את הפלאפל והבצל   ה כ ת ו ש י ם  בקערה ולהוסיף את יתר המצרכים
ללוש ולהכין קציצות (12)
לטגן מ-2 הצדדים עד ה ש ח מ ה

d7a4d79cd790d7a4d79c d797d798d799d7a3 300x225 - קציצות בשר בטעם פלאפל
תהנו

40 תגובות על “קציצות בשר בטעם פלאפל

  1. יאמי יאמי,ואת המקלוני חומוס האלה :lol: אני מכינה בבית לבד

    אחלה רעיון !

  2. פירגה, צהרים טובים,
    איזה רעיון כביר זה עם המקלוני חומוס, לא היה עולה על דעתי.
    כל הכבוד.
    האם בכל מקום ניתן להשיג את מקלוני החומוס האלה ללא קמח?
    חן חן

  3. בוקר טוב פירגה
    נראה מעולה, רוצה להכין לסוף השבוע
    שאלה: מכל הכמות יוצאים 12 קציצות?

    • רוחמה בקר טוב
      אני מכינה קציצות גדולות.יצא לך יותר אם תכיני רגילות.
      תהנו ובהצלחה וכמובן אשמח לקרוא את חוות דעתכם :lol:

      • כבר שנים אני מכינה את הקציצות האלו עם אבקת פלאפל – יוצא נפלא

  4. איפה ניתן לקנות את מקלוני החומוס האלו? אף פעם לא נתקלתי בהם בסופרים מגה ושופרסל.
    באיזה מדפים ניתן למצוא את זה – ליד מה?

    תודה מראש

    • לאורנה!
      גם אני לא נתקלתי בחטיפים אלה בסופרים למיניהם. נתקלתי בהם בעיקר בקיוסקים או פיצוציות שמוכרים בהם פיצוחים שווה לנסות

  5. דבר ראשון בבוקר אני פותחת את המייל עם המתכונים והחידושים שלך. איזו חגיגה!!!!!!!!!!
    האם אפשר להכין את הקציצות עם בשר הודו.? והאם אפשר לאפות אותן בתתנור במקום לטגן? smile smile smile smile smile smile smile smile smile

    • רחל חמודה
      תודה רבה על המחמאות והפירגוניישן ;)
      עדיף אם כבר שתכיני משולב הודו ובקר . חצי חצי.
      אפשר לאפות ולדעתי כדאי להוסיף קישוא או תפוח אדמה מגורר שיהיה יותר רך.

      שיטת האפייה שלי ידועה לך?
      מרססים ניר אפיה בשמן ומניחים את הקציצות
      אופים 20 דקות בחום 175 מעלות
      הופכים ומרססים את הקציצות בשמן וממשיכים לאפות עוד 10 דקות או עד שמוכנות.
      לבריאות smile

  6. :eek: זה רעיון כביר! לדעתי אפשר כתחליף עם אבקת פלאפל, לא?
    בדרך כלל אני מכינה גונדי אבל זה שונה כמובן בטעם וזה כייף שיש מבחר של קציצות וטעמים. :lol:

    • מימי תודה smile
      כל פעם שעולה לי רעיון להכין משהו חדש ומצליח לי אני מאושרת מאד וכיף לי לשתף אתכם .
      אני מקווה שיהיה לכם טעים smile

  7. שלום פירגה, אף פעם לא כתבתי אך אני מחכה כל יום למתכון חדש שלך, ואכן המשפחה שלי מופתעת לגלות מחדש כמעט כל יום מתכון חדש מוגש לשולחן.
    תודה וזהו האתר הכי טוב שקיים, המלצתי לכל חברותי להיות מנויות עליו.
    יישר כוח!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

    • סיגל יקרה בקר טוב
      חן חן על המחמאות הרבות שאת מרעיפה על האתר שלי.
      תודה לך שאת מעבירה אותו הלאה וממליצה בפה מלא.
      שיהיה כיף לכולנו ובעיקר טעים smile

  8. היי פירגה בוקר טוב
    הקציצות נוסו על בני משפחתי בשבת האחרונה, הכנתי אותן עם ביסלי פלאפל(היה לי בבית)
    ואפיתי אותן בשיטה שלך שהיא מעולה.
    טרם הונחו על השולחן, נחטפו ,בעקר כשהכרזתי שיש פה קציצות פלאפל.
    טעימות ביותר.
    תודה לך
    שבוע נפלא
    רחל

  9. מצאתי חטיף דומה בשופרסל בחצור (הגלילית): דבאייל,100% חומוס, תוצרת 'שדות'.

  10. אני בדרך להכין :P

    בצל יבש הכוונה היא לבצל רגיל או בצל בשקיות?

    ומזל על התגודות…אני הולכת לאפות את זה :lol: :lol: :lol:

  11. וואו השגת אותי דקה לפני ההכנה :|

    אוקיי, ונראה לי שאני אטגן בכל זאת :oops:

    smile

  12. שמתי הרבה שמן sad :cry: sad
    לא הספקתי לקרוא את התשובה (אבל אני ארשום על המתכון לפעם הבאה )

    יצא מצויין
    מלבד הכוויה שקיבלתי בפה )לא יכולתי לחכות שהתקרר, הוצאתי משמן הרותח עשיתי "פו" נתתי ביס ונכוותי בפה…מצד שני היה שווה את זה. יצא מצויין :lol:

    • אני אף פעם לא מטגנת עם הרבה שמן.תמיד שמן מרודד.
      תודה על חוות דעתך הנהדרת smile

  13. טעים, טעים,טעים. גם אני הכנתי עם ביסלי פלאפל ואפיתי בתנור. יצאו קציצות מתובלות וטעימות.

    • חגית נפלא לקבל תגובה טעימה על הקציצות ועוד אפויות.כל הכבוד. smile
      תודה smile

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *