סלט תפוחי אדמה בשיטת הגשה שונה. תבנית חור שבתחתיתה שמתי קורנפלקס מתפצפץ. הופכים ומגישים.
מצרכים והכנה:
מבשלים כ-20 – 25 דקות תפוחי אדמה וגזרים עם הקליפה- סוגרים להבה , משאירים במים עוד 30 דקות. זה בדיוק הזמן שתפוחי האדמה והגזרים יהיו נוחים לפריסה.
מבשלים גם ביצים קשות.
מצננים היטב .
מקלפים את הירקות והביצים וחותכים לקוביות.
שמים בקערה גדולה ביחד עם:
בצל ירוק קצוץ
זיתים שחורים קצוצים ומלפפון חמוץ חתוך לפרוסות ממש דקות
תירס לא חובה
מיונז, מלח, פלפל שחור
טועמים ומשפרים
יוצקים לתבנית סיליקון משומנת והופכים על צלחת הגשה.
הערה:
שמתי בתחתית הסיליקון קצת קורנפלקס ובגלל זה הצבע הצהוב שרואים בתמונה. אפשר להמיר לפירורי בייגלה.
תהנו
זה ניראה כל כך טעים.
בכיף
וואוו פירגה רעיון מדהים
תודה ושבת שלום לך ולמשפחתך
זאת אני שלום
שאת כותבת כתבי אחרונה אחרי כל התגובות למטה.
תודה על הכל
סלט טעים בטירוף, קל להכנה והנכדות שלי חיסלו אותו בקלי קלות. יישר כח
נראה מעולה
גם טעים.תודה
אפשר במקום הזיתים מלפפון חמוץ?
אורית,שמתי גם מלפפון חמוץ שכחתי לכתוב אז אוסיף.
תהנו.
שלום פירגה
תודה על מתכון מנצח של אמא
מה היחס בין הירקות?
ריקה אין יחס.
כל אחד שם לפי מה שהוא אוהב.
:lol: :lol: :lol:
נראה אחלה סלט לשבת!
ינוסה בקרוב תודה רבה ויום טוב !!
נטלי צ.
בכיף
נטלי תהנו
נראה נהדר !
:lol:
תודה אילנתיתוש ;)
טעים ברמות אל זללו בשניות
היי פריגה תמיד מתגעגעת
כל הכבוד ישר כח
שאלה אולי את יודעת להכין סנייה
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
נפלא סיגל
הנה הסנייה שלי
פשוט היית צריכה לרשום בחפש למעלה את המילה: סנייה
http://pirge.co.il/בשר/סנייה-משודרגת-של-פירגה
ת ה נ י
סלט קל טעים וקצת שונה.
שידרוג מרענן.
תודה הל
פירגה יקירתי!
אני יודעת שאת לא אוהבת שמשנים לך את המתכון, אבל למען האלרגניים ומתוך נסיון, אפשר להוריד את הביצים וזה עדיין סלט מדהים. :lol:
חיבוקים
הי נורית
בהחלט אוהבת כשזה נחמד וטעים לכם.למה לא?
כשאני לא בטוחה או לא יודעת אני כותבת שלא יבואו אחר כך בטענות.
אני לא שפית.חהחהחהחהחה.
אני מכינה את זה כל שישי בערב ולשבת בבוקר.אומנם בלי ביצים ובלי זיתים ובצל ירוק כי לא אוהבים בצל החברה שלי..אבל הזיתים נחמד אני שמה גם תירס..באמת יפה ככה לשים בשולחן מהתבנית אני ינסה… :P :P :P
הבולגריה,אני מגוונת את הסלט לפי מה שאוהבים
פירגה ידידתי
את מדהימה ביצירתיות שלך,
בחיים לא הייתי חושבת להכניס סלט לתבנית,
איזה רעיון נפלא כל כך יפה,
אהבתי מאד, וכמובן שכך אנהג להבא.
רחל אני שמחה שאהבת והגבת
בשמחה ובאהבה
דווקא זה הדבר היחידי שלא אהבתי
לדעתי זו הגשה מזעזעת לסוג כזה של סלט
מזעזעת,אוקיי.
תגישי כמו שאת רואה לנכון ותהני
מזמן לא ראיתי סלט תפו"א כל-כך מעורר תאבון!
עושה חשק להכין, נכנס לרשימה…
שבת שלום
חן חן אימוש יקרה שבת שלום
אף פעם לא הכנתי את הסלט הזה, היה ניראה לי תמיד מסובך מידי! ואני מאוד אוהבת את הסלט הזה.
אצלך פירגה היקרה הכל ניראה – קלי קלות!
ינוסה היום בהחלט.
רחלי.ג.
מקווה שיאהבו אותו גם אצלך
אפשר להכין היום למוצ"ש??
אפשר ,ברור במקרר.
מעולה, תודה
רק לוודא שהבנתי טוב
בשום שלב לא קולפים את הגזר? הוא עם הקליפה בסלט? בעצם גם התפ"א לא מקולפים בשום שלב?
תתעלמי מהתגובה לפני- ראיתי שקולפים הכל….