פשטידה מגוונת טעמים שמשאירה אתכם עם חיוך על הפנים.
מצרכים:
500 גרם גבינה טבורוג טבעי ללא תוספות
200 גרם גבינה צהובה מגוררת מסוג קשקבל / טל העמק / או צאן (בעלת טעם)
600 גרם בצל קפוא קצוץ
2 כרישות החלק הלבן פרוס לרצועות דקות
3 ביצים
1/2 כוס קמח רגיל
6 כפות שמן (כף אחת תפרישו לטיגון הכרישה)
מלח ופלפל וראו את ההערה למטה.
מ ע ט שמיר או עירית קצוצה. לפי בחירה.
אופן הכנה:
מורידים רק חופן א ח ד מהבצל ומטגנים אותו עם הכרישה במעט שמן רק עד להזהבה.
את יתר הבצל שמים בקערה ללא טיגון עם יתר המצרכים.
מוסיפים לקערה את הבצל והכרישה המוזהבים.
מ ת ב ל י ם ומערבבים.
ח ש ו ב : לטעום בקצה הזרת כי בטוח צריך להמשיך לתבל עוד קצת . טעמו שוב.
הבצל מתוק וצריך לתת לו את הטאץ' עם מלח ופלפל.
יוצקים לתבנית עגולה משומנת מספר 26
מקשטים כיד הדמיון אני העדפתי רצועות של פלפל גמבה בצבעים
ומעל תבליני צבע כמו:פפריקה אדומה ותבלין שמיר.
אפיה בחום 175 כשעה.
תהנו
נראת נפלאה!
שבוע טוב
שבוע נפלא גם לך מקסימה :lol:
טבורוג היא גבינה שמקורה במטבח הרוסי.ניתן לקל אותה בטעם טבעי וגם במתיקות עדינה עם צינוקים
ואז היא מתאימה להליא למאפים מתוקים כמו בלינצ'ס או עוגות גבינה. יתרונה במאפים אלו שהיא יבשה יחסית כמו טוב טען המוכרת לטובה והטעם שלה גבינתי מובהק.
פירגה – יש לך אתר מקסים ומתכונים משובחים!!!!
אריאלה בקר טוב
תודה על המחמאות לאתר
המשך טעים ויום נפלא
אחלה פשטידה, מכירה אותה ואוהבת להכין אותה! חוץ מתוספת הגבינה הראשונה שרשמת, לא מכירה את הגבינה הזאת. אבל אשאל עליה אני בטוחה שהיא משדרגת.
בעלי מת על בצל, אז כל מאכל שמכיל בצל עבורו זאת חגיגה.
תודה פירגה המקסימה ושבוע ניפלא!
רחלי.ג.
לבריאות מתוקה
רחלי,שבוע נפלא גם לך
שבוע טוב פירגה
מה הכוונה במצרכים – בצל קפוא קצוץ ( זה בא מוכן מהסופר?) .. יש אפשרות להשתמש בבצל יבש קצוץ במקום?
גיל שלום
אני השתמשתי בבצל קפוא קצוץ מוכן במקררים שבסופר.
יכול להיות שאפשר בקצוץ יבש ולהגיע לאותה תוצאה.
שבוע טוב פירגה
האם הכוונה לגבינת כנען? או שזו גבינה מלוחה
לא ריקה זה לא כנען
ולא גבינה מלוחה.
היתי רוצה לדעת איזו סוג גבינה זו ואיזו חברה מיצרת אותה . אגב בשבוע שעבר ערכתי לאימי מסיבת הפתעה לגיל 80 והכנתי המון פשתידות מהמבחר שנמצא באתר שלך ויצא מדהים
חנה יקרה
תודה ענקית ושימחת אותו ברמות.
שתזכי להכין לאמא עוד המון מעדנים מהאתר שלי. באמת אושר גדול.
טבורוג זו גבינה יחסית חדשה של משק צוריאל יש אותה גם במתיקות עדינה ועם צימוקים לאפיית עוגות
היא רק 5 % שומן. אפשר להכין איתה כל מה שמכינים עם גבינת "טוב-טעם".
המשקל 500 גרם.
אני מאד אהבתי אותה בפשטידה.
תמשיכי להכין ולגוון
Vאם אפשר להפחית כמות קמח ומנגד להוסיף עוד ביצה?
הגיונית אפשר אבל לא הכנתי כך :P
פירגה בוקר טוב ויום טוב, חזרתי קצת לעמוד על רגלי הדואבת וכבר מנסה להכין ממתכונייך הנפלאים. הפשטידה ניראית נהדר,מפתה, ;) ;) :? המשך יום פורה
תרגישי טוב ציפי
תהני מהפשטידה
אורנה יקרה
יש לי תקלה במיילים ואני לא יכולה לענות לך כרגע.
אם יסתדר במשך היום אוכל להתייחס.
לא נראה לי שיש בעיה באתר כי אני רואה שכן מגיבים למתכונים.
יקירתי אין על האתר שלך, אין על המתכונים שלך, אני תמיד מחפשת פירגה במייל שלי. הפשטידה נראית נהדרת ומגרה. אני מתה על כרשה. בודאי שאכין אותה ובטוח שאוהב. תודה תודה…
לבנה תודה
שנשתמע גם אחרי טעימות ;)
בטוח שתאהבי
לפירגה שלום!
הכנתי את הפשטידה והיא יצאה נהדרת וטעימה, כרגיל כמו שאר מתכוניך :lol:
הכנתי עם שינויים קטנים: 3 בצלים גדולים רגילים, 2 חב' טוב טעם ותבלינים נוספים.
הכנתי לשבת וכולם נהנו.
המון תודה
יעלי,תודה מתוקה
העונג גם שלי לקרוא שכולכם אהבתם ונהניתם
כל הכבוד גם על השינויים שעשו לכם טוב
הכנתי אתמול
יצא מעולה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה על המתכון הקל והטעים.
בכיף ליאתי
שיהיה שבוע נפלא וטעים
בהמשך למתכון שיצא טעים בלי שינויים,
האם אפשר להוסיף שמנת מתוקה שתעשיר את הפשטידה?
ממש לא יודעת
:P