d791d7a6d79c d798d791d795d7a8d795d79211 1 730x410 - פשטידת בצל וגבינה טבורוג

פשטידת בצל וגבינה טבורוג

d791d7a6d79c d798d791d795d7a8d795d7921 1 - פשטידת בצל וגבינה טבורוג

פשטידה מגוונת טעמים שמשאירה אתכם עם חיוך על הפנים.

מצרכים:
500 גרם גבינה טבורוג טבעי ללא תוספות
200 גרם גבינה צהובה מגוררת מסוג קשקבל / טל העמק / או צאן (בעלת טעם)
600 גרם בצל קפוא קצוץ
2 כרישות החלק הלבן פרוס לרצועות דקות
3 ביצים
1/2 כוס קמח רגיל
6 כפות שמן (כף אחת תפרישו לטיגון הכרישה)
מלח ופלפל וראו את ההערה למטה.
מ ע ט שמיר או עירית קצוצה. לפי בחירה.

אופן הכנה:
מורידים רק חופן א ח ד מהבצל ומטגנים אותו עם הכרישה במעט שמן רק עד להזהבה.
את יתר הבצל שמים בקערה ללא טיגון עם יתר המצרכים.
מוסיפים לקערה את הבצל והכרישה המוזהבים.
מ ת ב ל י ם ומערבבים.
ח ש ו ב : לטעום בקצה הזרת כי בטוח צריך להמשיך לתבל עוד קצת . טעמו שוב.
הבצל מתוק וצריך לתת לו את הטאץ' עם מלח ופלפל.
יוצקים לתבנית עגולה משומנת מספר 26
מקשטים כיד הדמיון אני העדפתי רצועות של פלפל גמבה בצבעים
ומעל תבליני צבע כמו:פפריקה אדומה ותבלין שמיר.
אפיה בחום 175 כשעה.

d791d7a6d79c d798d791d795d7a8d795d79211 300x225 - פשטידת בצל וגבינה טבורוג

בצל טבורוג-פירגה

תהנו

25 תגובות על “פשטידת בצל וגבינה טבורוג

    • טבורוג היא גבינה שמקורה במטבח הרוסי.ניתן לקל אותה בטעם טבעי וגם במתיקות עדינה עם צינוקים
      ואז היא מתאימה להליא למאפים מתוקים כמו בלינצ'ס או עוגות גבינה. יתרונה במאפים אלו שהיא יבשה יחסית כמו טוב טען המוכרת לטובה והטעם שלה גבינתי מובהק.
      פירגה – יש לך אתר מקסים ומתכונים משובחים!!!!

  1. אחלה פשטידה, מכירה אותה ואוהבת להכין אותה! חוץ מתוספת הגבינה הראשונה שרשמת, לא מכירה את הגבינה הזאת. אבל אשאל עליה אני בטוחה שהיא משדרגת.
    בעלי מת על בצל, אז כל מאכל שמכיל בצל עבורו זאת חגיגה.

    תודה פירגה המקסימה ושבוע ניפלא!

    רחלי.ג. smile

  2. שבוע טוב פירגה
    מה הכוונה במצרכים – בצל קפוא קצוץ ( זה בא מוכן מהסופר?) .. יש אפשרות להשתמש בבצל יבש קצוץ במקום?

    • גיל שלום
      אני השתמשתי בבצל קפוא קצוץ מוכן במקררים שבסופר.
      יכול להיות שאפשר בקצוץ יבש ולהגיע לאותה תוצאה.

  3. היתי רוצה לדעת איזו סוג גבינה זו ואיזו חברה מיצרת אותה . אגב בשבוע שעבר ערכתי לאימי מסיבת הפתעה לגיל 80 והכנתי המון פשתידות מהמבחר שנמצא באתר שלך ויצא מדהים

    • חנה יקרה
      תודה ענקית ושימחת אותו ברמות.
      שתזכי להכין לאמא עוד המון מעדנים מהאתר שלי. באמת אושר גדול.

      טבורוג זו גבינה יחסית חדשה של משק צוריאל יש אותה גם במתיקות עדינה ועם צימוקים לאפיית עוגות
      היא רק 5 % שומן. אפשר להכין איתה כל מה שמכינים עם גבינת "טוב-טעם".
      המשקל 500 גרם.
      אני מאד אהבתי אותה בפשטידה.

      תמשיכי להכין ולגוון
      smile

  4. laugh פירגה בוקר טוב ויום טוב, חזרתי קצת לעמוד על רגלי הדואבת וכבר מנסה להכין ממתכונייך הנפלאים. הפשטידה ניראית נהדר,מפתה, ;) ;) :? המשך יום פורה smile

      • אורנה יקרה
        יש לי תקלה במיילים ואני לא יכולה לענות לך כרגע.
        אם יסתדר במשך היום אוכל להתייחס.
        לא נראה לי שיש בעיה באתר כי אני רואה שכן מגיבים למתכונים.
        smile

  5. יקירתי אין על האתר שלך, אין על המתכונים שלך, אני תמיד מחפשת פירגה במייל שלי. הפשטידה נראית נהדרת ומגרה. אני מתה על כרשה. בודאי שאכין אותה ובטוח שאוהב. תודה תודה… smile

  6. לפירגה שלום!
    הכנתי את הפשטידה והיא יצאה נהדרת וטעימה, כרגיל כמו שאר מתכוניך :lol:
    הכנתי עם שינויים קטנים: 3 בצלים גדולים רגילים, 2 חב' טוב טעם ותבלינים נוספים.
    הכנתי לשבת וכולם נהנו.
    המון תודה smile smile smile

    • יעלי,תודה מתוקה
      העונג גם שלי לקרוא שכולכם אהבתם ונהניתם
      כל הכבוד גם על השינויים שעשו לכם טוב smile

להגיב על אילנית12 לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *