dscf0752 800x600 - גלידה קרמבו

גלידה קרמבו

DSCF0749 800x600 - גלידה קרמבו

גלידה קרמבו בטעם וניל

סוף שבוע הגיע ובא לי להפתיע את יקירי.
יש בבית קרמבואים בטעם וניל הטבעתי אותם בקרם וניל ו"נולדה" יאמי של גלידה קרמבו חדשה .

וגם אם יש תלונות שלא נחתך כל כך  יפה וישר אז אחרי הכל…..זו בסך הכל גלידה.תפרסו ותהנו מהטעם המיוחד שלה.

באמת יפהפייה וטעימה .

מצרכים:
תבנית אינגליש קייק 30X5 חד פעמית משומנת במעט חמאה גם בדפנות.
6-8 קרמבואים בטעם וניל או אחר (יש קרמבו כשר לפסח)
2 שמנות מתוקות להקצפה = 500 מ"ל
שקית אינסטנט פודינג וניל = 4 כפות
250 גרם גבינה רכה לבנה 5%
50 גרם שוקולד לבן מגורר
4 כפות סוכר
אפשר להוסיף 2-3 כפות ליקר טוב מכל סוג
ציפוי:
100 גרם שוקולד מריר מומס

אופן ההכנה:
מקציפים במיקסר את השמנות הסוכר והפודינג לקרם סמיך
מוסיפים את הגבינה השוקולד הלבן והליקר
שמים 1/4 כמות בתבנית ומסדרים את הקרמבואים אחד לי השני (שלמים)
בשורה.
מכסים ביתר הקרם ודואגים למלא את כל החללים שבין הקרמבואים.מיישרים.
(אם נשאר קרם,שימו בתבניות אישיות והקפיאו כגלידה).
ממיסים את השוקולד במיקרו או בשיטת בן מארי
את השוקולד המריר המומס יוצקים מעל בזיגוג לא סימטרי
שומרים בפריזר
לפני ההגשה מוציאים למספר דקות לטמפרטורת החדר
מפרידים את התבנית מהגלידה ומניחים אותה על צלחת הגשה מארכת ויפה
על מנת לפרוס פרוסות ישרות צריך לחתוך פרוסות  ע ב ו ת ,  מלמעלה מהאמצע לצדדים כשהגלידה עדיין קצת קפואה.

"טיפים"
1. ניתן להמיר את הפודינג לכל טעם שאתם רוצים
2. תכינו עם קרמבואים בטעמים שאהובים עליכם.אפשר כמה טעמים ולהניח לסירוגין בתבנית.
3. ציפוי: אפשר לגוון לקרם גנאש
4.ניתן להכין כמנות אישיות בכוסות זכוכית שקופות.
5. המסת שוקולד בשיטת בן- מארי , ממלאים מחבת במים ומרתיחים את המים. שמים את השוקולד בקערה עמוקה ומניחים את הקערה בתוך המחבת. תוך כדי חימום המים השוקולד בקערה יימס (להיזהר שהמים לא ייגעו בשוקולד ולערבב כל הזמן).
תהנו

88 תגובות על “גלידה קרמבו

  1. WOOOOOOOOOOOOW :eek: :eek: :eek:
    מדהיםםםםםםםםםם smile
    איזהההההה יופיייייייייייייי :lol: :lol: :lol:
    וואאאאאאאאאאהההההה :eek: smile

  2. פירגה יקירה, למה את מתכוונת קרמבו, האם הקרמבו הקנוי? או יש מתכון להכנת קרמבו?
    תודה לאה קליין

  3. אני לא מאמינה……
    מראה משגע וניראה מדהים.
    את פשוט גאון.בתחום הזה. המצאה גאונית.
    תודה על המתכון הניפלא.
    תודה מוריה

  4. היי פירגה! גם מוונקובר אני עוקבת ומכורה למתכונים שלך. מחכה להגיע לארץ ולהכין את עוגת הקרמבו שניראית מדהים ואני בטוחה שגם טעים. כמו כל המתכונים עד כה. תודה תודה תודה……. :lol: :lol: :lol:

    • בקר אור לרחל בוונקובר.הי יקירתי,
      תכיני את הקינוח המדליק (לא עוגה)חהחהחהחהחה
      באהבה smile

  5. זה נראה טעים ומדהים על הבוקר. הכין בהזדמנות הקרובה ליום שבת הקרוב… ;)

  6. האם אפשרי גם בתבנית עגולה מס 26, והאם הכמות מספיקה לתבנית 26.נפלא smile נפלא smile זה נראה

    • ציפי יקרה
      אחרי שתכיני את הבלילה תראי לאיזו תבנית זה מספיק אולי 24?
      תכיני ותהנו smile

      • פירגה בוקר טוב ושבוע טוב. הכנתי את העוגה והיא יצאה מדהימה, יפה ,טעימה.
        10 נקודות… ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

        הכנתי אותה בתבנית מלבנית בעקבות ריבוי אורחים הוספתי עוד שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג.

        תודה תודה ושבוע נפלא ויצירתי לך….. laugh

  7. בוקר טוב פירגה יקירה, רעיון מ ד ה י ם…….ינוסה בסוף שבוע………אצלי "מתים" על קרמבו ובשילוב עם גבינה וקצפת זאת ממש חגיגה…..

  8. אוי אוי אוי,,,,הלכה לי הדיאטה,,,,,חחחחח….נראה פיצוץ, בטוח שגם טעים,,,אכין כשכל הנכדים יבריאו ויבואו לצהריים – יהנו זה בטוח – תודהההההההה

  9. וואו פירגה, איזה קינוח מדהים
    הבת שלי מאוד אוהבת קרמבו, עכשיו עם המתכון שלך אני אראה יצירתית
    יותר.
    כל הכבוד על הרעיון המקסים!

    רחלי.ג. smile

    • לבנה חמדתי את מוציאה חצי שעה לפני שאת מגישה ואז אין סיכוי שיימס.תפרסי עם סכין חדה לפרוסות יפות.

  10. שתהיי לי בריאה !!! מאיפה הרעיונות והיצירתיות שלך?
    איך לא חשבו על זה קודם?
    נראה משהו משהו, טעים טעים,
    תודה ,תודה smile
    כמה זמן יכול להשאר במקפיא, אם יגיע לשם? :eek:

    • רחלי,הרעיונות באים אלי בפתאומיות.ממש כך. באים ואני מכינה ומשתפת את כולכם שתהנו ביחד איתי :lol:

      • תארתי לעצמי, ככה זה עם הגאונים.
        טוב, לא התאפקתי, קניתי קרמבואים והכנתי, אבל עשיתי שינוי, המסתי שוקולד עם שמנת מתוקה ועל השכבה הראשונה של המילוי יצקתי שכבה דקה של שוקולד, את שמאר השוקולד שטחתי למעלה.
        מחר אספר איך היה.
        שוב תודה smile

        • רחלי מתוקה בקר טוב
          תודה על המחמאות :lol:
          שלך נקרא יותר טעים.חהחהחהחהחהחהחה
          ספרי לנו :P

          • זה פשוט נורא………….טעים ואסון אחד גדול, כי אי אפשר להפסיק לאכול.
            השוקולד משדרג הקרמבו טעים והמילוי טעם גן עדן.
            המלצתי לחברה והיא כבר מכינה את העוגה ליום הולדת של בנה.
            תבורכי. :P

  11. שלום פירגה,
    בני ביתי לא מתים על גבינה. האם יש אפשרות אחרת?
    המתכון נראה !!!
    10

  12. רחלי,יופי שחזרת עם השידרוג שהכנת.נקרא טעים :lol: טעים טעים.
    הוספתי את הקינוח לקטגוריה : ימי הולדת .
    מזל טוב לבן של החברה ;) ואשמח לקרוא חוות דעתכם על הקינוח.

  13. פירגה שלום.
    יצא מעולה יפה וטעים.
    פשוט ניפלא.
    מוריה.

  14. אני חייבת לציין שזה הקינוח הכי מדהים שיש!!!

    הכי גאה באמא היקרה שלי :lol:

    • חהחחהחהחהחה,הילדה נכנסה לפרגן לאמא.
      כרגיל,בהמון אהבה עושים את הפינוקים הטעימים.
      smile

  15. חולה על קרמבו מעדן עולמי המצאה גאונה אצלי לא אוהבים קרמבו נראה לי שאכין לשבת בטח לא ירגישו שזה קרמבו יש לי אורחים השבת כל האוכל שלי שתיכננתי להכין מהאתר שלך איזה כייף שיש אותך תבורכי יקרתי ;)

    • עופרה,אין לי סבלנות כבר לקבל תגובות על הקינוח המדהים.
      אשמח לחוות דעתכם smile בהצלחה ותהנו.

  16. פירגה היקרה איזה מתכונים מדהימים ומיוחדים!!!
    את כשרון.תודה תודה תודה

  17. פירגה ערב טוב.
    מתכון טעים ומרשים.
    מעורר התפעלות ושימחה לפני הטעימה.
    נתתי את המתכון לאחותי שעשתה גם ותגובתה היתה "הברקה אדירה"
    תודה פירגה.

  18. שבוע טוב
    הכנתי אתמול עם הילדים לקחנו להורים ובתוך שניה ממש הכול נעלם
    כל כך טעים
    תודה :P

      • ציפי יקרה
        מאד שמחתי לקרוא שיצא כל כך טעים ומוחמא. תודה רבה רבה :lol:
        אני רואה שכל מי שמכין מתלהב מאד.
        שבוע נפלא לכולכם smile

  19. בוקר טוב,אני רוצה להכין עוגה גבינה עם פירורים,
    לפני שבועים עשיתי משהו דומה ותחתית הבצק לא נאפה.
    לאפות קודם את הבצק 10 דקות ואחר כך את היתר,
    העוגה גבינה ופירורים זה ממתכוניך תני המלצה.
    אודה לך נירית. :P

  20. שבוע טוב פירגה יקרה
    אתמול חגג בעלי יום הולדת והחלטתי להפתיע עם עוגת הקרמבו. המחמאות על הרעיון, המראה והטעם היו ברמה גבוהה ביותר. העוגה מעולה וקלה להכנה. עשיתי עם קרמבו מוקה ווניל לסרוגין. הכנתי קרם גאנש שאותו לא הקפאתי אלא שמרתי בקופסא וקישטתי בהגשה. תודה על הרעיון הנפלא ותמשיכי ליצור ולשתף אותנו במתכונים נפלאים. שבוע טוב ברוריה :lol: smile

    • ואואווווו ברוריה יקרה
      באמת הפתעת. גם יפה וגם טעים כל כך.
      שנמשיך ביחד ושיהיה תמיד טעים טעים smile

  21. יש לי עוד הצעה:
    כשחותכים קרם קשה כדאי להתחיל מאמצע העוגה עם החוד של סכין חדה ולהתקדם לאט לאט מ-2 הצדדים. לא לחתוך דק.
    בכל אופן, זו העוגה ולשיקולך אם להכין אותה שוב.
    smile תודה לך על התגובה.

  22. אופס….אבל……..
    תראי כמה יפה הגלידה חתוכה. אני חתכתי בעצמי . הצלחתי. למה את כותבת שאין אפשרות לפרוס?
    אם לא הצלחת,תנסי שוב. אולי בפעם הבאה תצליחי.
    בהצלחה ושרק ימשיך להיות טעים smile

  23. פירגה חג שמח.
    ראיתי את המתכון בפורום קינוחים ומנות אחרונות הגלידה ניראתה כל כך יפה שהחלטתי לנסות.
    מזל שלא ראיתי את התגובות כי אולי לא הייתי מנסה וחבל.
    יצא טעים טעים טעים.
    הוצאתי את העוגה כרבע שעה לפני ההגשה צריך סכין חיתוך חד.
    האורחים שלי מאוד התלהבו מהמראה ומהטעם
    כל הכבוד לך פירגה ונעים להכיר
    יעל ג.

    • יעל בקר טוב
      אני יודעת שיוצא טעים וגם יפהפה. עובדה התמונות המרהיבות.
      לא לכולם מצליח,מה לעשות. חבל מאד. אני כותבת להיצמד למתכון מה שעושים מעבר לזה זה לא אחריותי.
      בכל אופן תודה ענקית לך שחזרת לשתף,להמליץ ולהתלהב מהמנה הזו.
      תודה יעל והמשך חג נפלא לך. smile

  24. פירגה יקירתי שלום,
    אני ומשפחתי מאאאאאווווווווודדד אוהבים את המתכונים המופלאים שלך.
    כמעט כל יום אני עושה משהו חדש.
    אתמול הכנתי גלידת משמשים- יצא מעדן !!!
    שני בניי , שחזרו מהצבא לשו"ש (כל אחד מבסיס אחר ) חיסלו שתי תבניות ביום אחד.
    ברצוני להכין עוד גלידה , אבל הייתי רוצה לגוון.
    האם את יכולה לתת לי מתכון בסיסי לגלידה ,שאליו אוכל להוסיף תוספות שונות (ומה המשקל של תוספת)
    אודה לך על תשובתך …
    ושוב – תודה על המתכונים הנהדרים שלך !! smile smile :lol: :lol:

    • גילה יקירתי שלום
      אני לא שפית :lol: חהחהחהחהחה
      אבל יש לי מגוון גלידות שהכנתי לבני ביתי . יש שם גלידות פירות כמו גלידה משמש או גלידה אפרסקים…

      ראי בקטגוריה :גלידות תוצרת בית

      תגווני מדי פעם עם פירות העונה.
      בבקשה smile

  25. איזה רעיון מבריק!!!
    זה נראה טעים להתעלף
    את מאד יצירתית.
    באתר שלך אני מרגישה כאילו אני מהלכת ביריד האוכל…..
    להתפעל כל פעם מחדש
    תודה יקירה :lol:

    • תודה רבה ומאד מרגש אותי כל פעם שאני ממציאה מתכון כזה יצירתי שאין בשום מקום.
      זה מתנה בעיני. אני שמחה שאני יכולה לשתף אתכם ולהביא אתכם למחוזותי.
      המשך נפלא ביחד עם המון אהבה.

  26. אני לא יודעת איזה מתכון לבחור ממתכוני הקרמבו שלך.
    על איזה מתכון את ממליצה אם בעלי לא אוהב כ"כ טעם חזק של גבינה?
    תודה :lol:

  27. היי פירגה,
    הכנתי את העוגה הזו לארוחת "אוכל מפתיע", העוגה נחלה הצלחה כבירה!!!

    מתכון חמוד, קל להכין.. מאוד מומלץ. laugh

  28. אני חייבת להכין את זה….נשמע מהמם.
    על איזה ליקר את ממליצה? זה משנה את הטעם? אם אין ליקר אפשר להוסיף ברנדי?
    :lol: :lol:

    • א. בקר אור
      זה באמת חלומי.תכיני.
      לא חשוב איזה ליקר וגם לא נורא אם לא מוסיפים.
      בהצלחה ובהנאה smile

  29. בוקר טוב!
    הקינוח הזה ממש קפוא?הוא מתאים גם לחורף? תודה על מתכונים מדהימים.

    • זה קינוח קפוא אבל אף פעם לא מגישים קפוא אלא מפשירים קצת לפני ההגשה.
      ברגע שסכין נכנס זה מוכן להגשה.
      smile

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *