גם יפה וגם טעים
מצרכים:
3 תבניות אינגליש קייק משומנות
כרובית חתוכה גס (כל פרח ל-4)
בטטה מקולפת מורידים ממנה סרטים/רצועות דקות עם קולף הירקות
בצל סגול קצוץ
200 גרם גבינה חמד
1/2 מכיל שמנת מתוקה לבישול (100 מ"ל)
150 גרם צהובה מגוררת
3/4 כוס פירורי לחם גסים (שמתי פירורית של אוסם)
1/4 כוס קמח
30 גרם אגוזים קצוצים
4 ביצים
1/2 כוס שמן
מלח
פלפל שחור
אופן הכנה:
שמים בסיר את השמן הבצל הכרובית וסרטי הבטטה ומקפיצים כמה דקות
סוגרים להבה ומורידים את הסיר מהאש.
מוסיפים לסיר את יתר המצרכים ובוחשים היטב
יוצקים את העיסה באופן שווה לשלושת התבניות.
אופים כשעה בחום 175
תהנו
יו זה נראה ממש טוב!
ינוסה בקרוב!
בשמחה אורטל ושבת שלום וטעים לכם
נראה נפלא!
חן חן אילניתוש יקרה
שבת שלום
בוקר טוב יקירתי, זה פשוט לא יאמן, מאתמול אני מתכננת מה לעשות עם הכרובית שבמקרר, מטוגן נימאס, סלט נימאס, להחמיץ לא בא לי, אמרתי נדפדף לפירגה ולהפתעתי נתת מתכון לכרובית , אמרתי לך שאת קולעת בול לפנטזיות הקולינריות שלי ????? אין עלייך…..שבת שלום לך ולמשפחתך……….
איבונה,אני שמחה שבאתי לך טוב הבקר.
טלפטיה פנטזיות בהחלט עובד גם בעניני אוכל ;)
שבת טעימה לכם ובעיקר מעושרת ומאושרת
בוקר טוב ושבת שלום !!
את פשוט עושה לי איזה ניצוץ על הבוקר ! אהבתי את המרשם ואני הולכת ישר לביצוע!
תודה לך וסוף שבוע נפלא!
לידיה יקרה
ביצוע קל מהיר ומהמם ;) :lol:
שבת שלום,באיזו גבינה אפשר לההחליף את גבינת החמד?
פנינית ערב טוב
תחליפי ל-
100 ג' גבינה לבנה רצוי טוב-טעם ואם לא אז לבנה רכה
100 גרם גבינה בולגרית עדינה לא מלוחה או במליחות מעודנת
שבת שלום
תודה פריגה על תשובתך המהירה את באמת מקסימה ונשמה אמיתית
שבת שלום
וסופ"ש חמים ונעים :lol:
העם אפשר בלי קמח
לדעתי אפשר,למרות שהכנתי עם.
בהצלחה
שלום לך ! בוקר נהדר!
הביצוע היה פשוט ומהנה ! יצא מעולה, טעים ביותר, יפה , במילה אחד : פנטסטי !
לא השגתי חמד , השתמשתי בפרומעז-
תודה לך פירגה על המאפה המוצלח !
המשך יום יפה!
לידיה הי,נראה לי שהפרומעז שידרג פלאים.בטוח שיצא נהדר.
לבריאות והמשך שבת כיפית לכולכם
נראה נהדר ונקרא טעים. מחר אני הולכת לנסות זאת. תודה.
תמי תכיני ותהנו
שבוע טוב
השילוב של הכרובית עם סרטי הבטטה – גאוני!
אני אנסה את זה במתכון אחר של פשטידת כרובית שפורסם כאן (פארווה)
שמנת מתוקה+ גבנ"צ+אגוזים זה יותר מידי בשבילי…
גילה,תכיני כמו שאת מרגישה ואני בטוחה שיצא נפלא
שובע טוב וטעים לכם
אני אשמח למתכון הפרווה. חיפשתי קצת ולא מצאתי. הכוונה למתכון עם השמיר?
רוצה להכין לארוחה חלבית.
ופירגה, כרגיל, זה נראה מצויין! :P
כמובן שהתכוונתי לארוחה בשרית…
מוריה אולי זו?
http://pirge.co.il/%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA/%D7%A4%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%93%D7%AA-%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%A6%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA
שלום,
את הכרובית צריך לבשל מראש או שמטגנים אותה ככה? חיה?
תודה
לודה יקרה
לא מטגנים כי לא צריך.
ראי פה ככה רשמתי:
שמים בסיר את השמן הבצל הכרובית וסרטי הבטטה ומקפיצים כמה דקות
סוגרים להבה ומורידים את הסיר מהאש
כן, אבל לא רשמת האם צריך שהכרובית צריכה להיות מבושלת מראש ?
אם הייתי רוצה לבשל את הכרובית הייתי רושמת.
תתייחסי למה שרשום במתכון.
כמובן שלא לבשל מראש.
פירגה שלום
יש לי שתי שאלות
אם אני רוצה להכין את הפשטידה הזאת לפסח מה לשים במקום הקמח?
אם אני רוצה להשתמש בתבנית אחת באיזה גודל כדיי?
רונית,תבנית 26 או 27X33
שימי כתחליף קמח מצה ,שתופס אגב לכל הפשטידות שלי היכן שרשום פירורי לחם.
בהצלחה
חג שמח