d79bd795d7a9d799 d7a4d7a1d7971 - מאפינס שוקולית מגניבים לפסח

מאפינס שוקולית מגניבים לפסח

d79bd795d7a9d799 d7a4d7a1d7972 1 - מאפינס שוקולית מגניבים לפסח

תכינו מאפינס או עוגה בתבנית 24. לשם שינוי באלה לא תמצאו שום "הפתעה".הפעם הם נטו שוקולד
ועושים את החג לחגיגי וטעים במיוחד. ואם אתם כבר מכירים את סדרת השוקולדיות שלי ואתם מכינים ונהנים,לא לשכוח לשתף את כל האוהבים שיכינו גם ויהנו אף הם.

בקערה 1 שמים:
כוס אבקת שוקולית
3/4 1 כוסות קמח מצות מנופה
חצי כפית אבקת סודה לשתיה
3/4 כוס סוכר
שקית אבקת אפיה
לערבב

בקערה 2 שמים:
2 ביצים שלמות
כוס שמן
2 כוסות מים פושרים    (או כוס מים+כוס יין מתוק)

ל"שדך" את 2 הקערות בבחישה יסודית עד שיתקבל כמו קרם שוקולד
לצקת לתבניות משומנות שבחרתם
להניח את התבניות על השיש ל- 20 דקות ל מ נ ו ח ה.
לחמם תנור לחום 175 ולאפות 35 דקות. לבדוק שמוכן.

להכין בסיר קטן קרם שוקולד חם:
מיכל שמנת מתוקה להרתיח עד לסף רתיחה ולהוסיף
150 גרם שוקולד מריר בקוביות
לערבב ולצקת חם על העוגות החמות.

לצנן היטב כמה שעות עד שממש ממש קרים— ולשחרר בעדינות מהצדדים ומלמטה

"טיפים"
1. למי שאין שוקולית יכין עם כוס אבקת קקאו ויוסיף עוד כוס סוכר לקערה מספר 1.
2. מי שרוצה עוגה בטעם משכר ימיר כוס אחת של מים בכוס אחת של יין מתוק (תירוש)או אחר.
3. למבחר טעמים בסגנון עוגות שוקולד,כנסו לקטגוריה עוגות פסח ותהנו מהמבחר.
תהנו

54 תגובות על “מאפינס שוקולית מגניבים לפסח

  1. שלום פירגה זה באמת הפתעה יפה ,
    חייב להניח בשיש לפני אפייה ולמה למה זה גורם :cool:

  2. היי פירגה התענינתי במאפינס שלך הלימוני,
    האם אפשר לעשות אותו לפסח כמה קמח מצה לשים בו
    וסליחה על כל כך הרבה שאלות. :?

  3. האם יש לך מתכון לעוגת שוקולד ו עוגת שוקולד חמה עם קמח פוחי אדמה ולא קמח מצה? ועם שמן ולא מרגרינה וחמאה

  4. הי פירגה,
    יש לך עיצה-כמה חמאה לשם במאפינס במקום כוס שמן ואם להמיס אותה?
    תודה

    • קרן,אין אפשרות להכין אותם עם חמאה.יש לי בקטגוריה של פסח 2 מתכוני בראוניס שאולי אפשר להכין אותם כמאפינס. נראה יצא פגז.
      בבקשה ויום נעים.
      smile

  5. היי פירגה,

    אני צריכה רעיון למנה עיקרית צמחונית לליל הסדר שלא תראה כמו תוספת.
    אנחנו אוכלים קטניות, אבל כל רעיון שעולה לי נראה לי כמו תוספת.

    אשמח לעזרתך ועזרת כל החברים באתר
    חג שמח

  6. שלום פירגה
    במידה ואני רוצה לאפות את המאפינס בתבנית באיזה מספר תבנית להשתמש ?
    כל טוב לך וחג פסח כשר.
    תמר

    • תמר שלום.כתבתי בשורה הראשונה שאפשר להכין בתבנית 24.
      יום נעים וטעים smile

  7. כל הכבוד לך פירגה.
    גם כך האפיה בפסח מוגבלת בגלל הקמחים אז להמציא גם מאפינס זו מקצוענות לשמה :lol:
    המאפינס יעלה על שולחני בפסח. תודה.

    • נגה חמודה
      אני מאושרת שאני מצליחה להוציא ממני את המקסימום,לשתף אתכם ושאתם איתי לאורך כל הדרך.
      זה עושה אותי מאושרת ורגועה. תודה לך. אני מקווה שהמאפינס יהיו לכם טעימים.בהצלחה.

  8. פירגוש היי
    עם אתר כמו שלך והמתכונים אין צורך בספרי בישול ואפיה תבורכנה ידייך

    כל הכבוד

  9. פירגוש עם אתר כמו שלך אין צורך בספרי בישול ואפיה תבורכנה ידייך

    ההסברים כל כך מפורטיים וכפי שאמרתי באחת התגובות שלי בעבר גם המתחילות ידעו ויחכימו במתכונייך המפורטים כל כך כך שאי אפשר לפספס

    • אלה,אפשר להקפיא ולהוציא כמה שעות לפני האירוח
      חג שמח יקירתי לך ולבני ביתך smile

  10. +כן פירגה, המון זמן לא כתבתי לך.אבל..עוקבת אחרי מתכונייך כל יום. את נותנת השראה,את מורה נהדרת למתכונים זמינים,מתכונים ביתיים שכל אחת מאיתנו יכולה להכין בהצלחה מרובה למשפחתה :lol: ותמיד יהיה שינוי בתפריט, במגוון והכי חשוב:תמיד טעים ומוצלח.
    הזדמנות לאמר לך-תודה רבה וחג שמח וכשר לך ולכל בני משפחתך.
    נשיקות..
    להזכירך:אני מכינה המון מהעוגות שלך למשפחתי ולהוריי ותמיד תמיד הן קוצרות הצלחה!!!!

    • עטרהלה יקרה
      תודה גדולה על הפירגון,המחמאות והמילים היפות.
      פתחת לי שבוע נהדר ;) אני בטוחה שגם לפסח תכיני מטעמים ותשמחי את בני ביתך.
      חג שמח,עשיר במטעמים ובחיבוקים smile

  11. פירגה, איזה כיף שיש אותך….תודה!!!
    רציתי לשאול, אני רוצה להכים את המאפינס האלה לליל הסדר כקינוח, כמה מנות אישיות יוצא מהכמות שנתת?
    חג שמח לך ושתבורכי תמיד על המטעמים שלך

  12. חג שמח,
    מאפינס השוקולית יצאו מצויין,
    תודה לך על המתכונים הנהדרים שלך.
    ציפי

  13. פירגה חג שמח!
    העוגה מעולה! רכה ונימוחה! לא מרגישים את קמח המצה והיא ממש טעימה! הכנתי בתבניות אינגליש קייק. היא טיפה מתפרקת אבל ממש נהדרת! מומלץ בחום. חג שמח. לילך

  14. פירגה היקרה עכשיו נכנסתי למתכון נראה מעולה.
    רציתי לשאול את ההבדל ומתי השימוש באבקת אפיה ומתי בסודה לשתיה?
    תודה מראש לאלופת החידושים תמשיכי והצליחי. :lol: :lol: :lol:

    • חנה בד"כ בעוגות בחושות בנוסף לאבקת אפיה מוסיפים סודה לשתיה.הסודה מאווררת את הבלילה.
      כדאי לשים כשרשום ,אבל זה באמת לא קריטי אם לא שמים.
      חיבוק smile

  15. שבת שלום פירגה
    רציתי לדעת אם אני שמה קקאו בכמה להגדיל את כמות הסוכר וכמה זמן לפני החג אני יכולה להכין אותם ולשים בקרור
    תודה smile smile smile smile smile

    • ריקה חמדתי
      תכיני שבועיים לפני ותקפיאי.

      לכוס אבקת קקאו תוסיפי למתכון עוד כוס סוכר.

      בהצלחה smile

  16. פירגה יקירתי אם אאפה אותם ביום חמישי עד יום שני בערב גם להקפיא?
    תודה smile smile smile

להגיב על שרון לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *