עוד חלום טעים שלי. הבצק פי אלף יותר טעים מבצק שמרים. נשמע מבטיח וטעים? כן…כן…כן….טעים…התחסל…. וחבל שלא הכנתי עוד אחת.
מכינים כמו שמכינים עוגת שיש. מעל לבצק שמים את המלית ומשיישים.
מצרכים לבצק פיצה בלי שמרים:
בקערה גדולה שמים:
3 מיכלי גיל/אשל/יוגורט = ס"ה 600 מ"ל
חבילה קטנה קמח תופח=1/2 2 כוסות
1/2 כפית מלח
לערבב לבצק מאד דביק
לשמן תבנית עגולה מתפרקת מספר 24 או 26 . להעביר בעזרת כף גושים וליישר בעזרת ידיים משומנות קלות.
הכנת המלית:
באותה קערה (אין צורך לשטוף את הקערה אפילו אם היא נשארה דביקה מהבצק)שמים:
1/2 כוס טבעות זיתים ירוקים שטופים טוב טוב דרך מסננת וסחוטים מנוזלים
4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
3 כפות קטשופ
2 כפות מיונז/שמן
1/2 1 כוסות גבינה צהובה מגוררת מכל סוג ואפשר לשלב מספר סוגים
אני ל א הוספתי אורגנו, טימין מלח ופלפל,מי שרוצה מוזמן להוסיף .
להעביר בעזרת כף ולפזר את המלית על פני הבצק כולו
בעזרת הכף להחדיר את המלית בתנועות סיבוביות לתוך הבצק פנימה עד למטה לתחתית התבנית
לא הרבה סיבובים אלא רק עד שכל המלית נטמעת (כמו שמכינים עוגת שיש)
מקשטים למעלה בירקות (רצועות בצל,פרוסות עגבניה,רצועות פלפלים צבעוניים) ופפריקה
אופים בחום 175 כ45 דקות.
אחרי 45 דקות מכסים ברפיון בניר כסף ואופים עוד 25 דקות. תבדקו עם סכין שמוכן.אם לא,להמשיך באפיה עד שמוכן.
מגישים מיד.
תשובות לשאלות שבוודאי תשאלו:
אין בבצק שמן ואין במתכון ביצים.
לא צריך לאפות תחילה את הבצק ואופים הכל ביחד
קמח תופח אפשר להמיר לקמח רגיל+שקית אבקת אפיה
תהנו
להחדיר את המלית לתוך הבצק?
אני רוצה לעשות את זה היום לצהריים. כבר שברתי את הראש מה להכין לילדים שלי. תודה רבה.
אידה זה בדיוק מה שכתבתי
לבריאות ותהנו
פירגה – את אלופה!!! איך ידעת לענות מראש לשאלות שהיו לי…. את כבר מכירה את קהל המעריצים שלך.
כמובן – תודה עבור המתכון שנראה טעים כמו יתר מתכונייך ושיהיה לך יום נפלא!!!
אופס… הייתי חייבת למצוא שאלה והנה היא: ;)
שמתגם פרוסות עגבניות מלמעלה? לפחות כך זה נראה בתמונה….
הדס זה קישוט.את יכולה לשים או לא,לשיקולך.
פירגה באמת את מפתיעה
מה את עושה לנו.
רק אתמול אכלתי פיצה של רמי לוי
איזה כיף!!
סופסוף מתכון בלי שמרים!
אמנם אני חולה על הריח והטעם של מאפי שמרים,
אבל יש לי פובייה מהכנה.
ינוסה בקרוב.
תודה פירגה,
החלום היה רעיון טעים !
אהבתי
באהבה אילניתי
נראה מעולה,
האם אפשר בלי מיונז, או להמיר את המיונז בשמן זית.
אצלי לא אוהבים מיונז .
עדנה,אפשר
פירגה תתקני בבקשה "להחדיר את המלית לתוך הבצק".. וזאת על מנת למנוע טעויות לא רצויות.
אוקיי
תודה
עשיתי לפני כחודש את הפיצה לפי המיצרכים שרשמת
אך את כל הגבינות שמתי למעלה…….ועכשיו שומעת שיש שידרוג….הכול בתוך הבצק
מעניין
ינוסה בעתיד
היום מכינה שוב….את הבצק עם השמרים..זה ניקרא חצ'פורי עם הגבינות………..מעלףףףףףףףףףף
רוצים….החברייה שלי עוד פעם…
אני רוצה להכין בצק בלי גבינות …מן פיתה כזאת …ועם מילוי של בשר טחון עם בצל וצנוברים
יש לך מתכון כזה ?????
אשמח מאוד להכין
תודה והמשך יום נעים
באהבה
רחלי
רחלי,את צודקת
יש לי כמה מתכונים לפיצות מכמה סוגים וכמה אפשרויות.הכל בקטגוריה:פיצות ופוקצ'ות
יש לי מגוון גדול של בצקים עם בשר למשל:
http://pirge.co.il/בצקים-שונים/בורקס-מבצק-נהדר-בקלי-קלות
וזה מתאים גם לבשר וגם למתוק/מלוח
http://pirge.co.il/בצקים-שונים/כרוכיות-בבצק-על-בסיס-שמן-מתוקמלוח-וממכ
רחלי יקרה
מה דעתך על סמבוסק?
יש כמה מתכונים למשל:
http://pirge.co.il/כללי/12211
יש באתר גם עם שמרים………
יצא ממש טעים!!!
המרקם בפנים קצת בצקני. עולי זה בגלל גבינה צעובה, ככה זה צריך ליהיות?
לא צריך להיות בצק בפנים לכסות בניר כסף ולאפות כמה שצריך.
כמו שאני מבינה זה צריך לצאת כביכול כמו לחם כז רך של האט ?
עוד שאלה מה פה הקטע של המיונז ?
ושאלה האחרונה אפשר בשביל ההתחלה שהילדים יכירו את זה לא לעשות גודל של 26 אפשר כל הכמויות חצי ולשים ב24 תבנית אולי לא יאהבו למרות שהן אוהבות פיצות מי יודע חבל שזה ייזרק
מצפה לתשובה!!!!!!!!!!!! בא לי בטירוף עכשיו מיום שישי לא הדלקתי את האפיה ולא מתאים לי חחחח
תבנית 24 מאד תתאים
בהצלחה חגיתוש
שימי לב לבדוק שזה מוכן אחרת לא יתאפה מבפנים. שימי לב להוראות.
פירגה העוגת תפוזים ואינסטנט אפשר לשים תפוזינה
במקום תפוזים רגיל
תודה
תפוזינה=תפוז
נראה שכן.
האם אפשר להקפיא והאם אפשר להכין מראש ורק למחרת לחמם ולאכול
לא, זאת פיצה שמכינים ואוכלים או שמכינים ואחר כך מקפיאים.
פירגה האלופה ממש מקסים,
בעיקר לאלו הסובלים משמרים.
בבקשה מה מטרת הלבן במתכון? והככל בעוגות
תודה מראש ותמיכי להפתיע אותנו. :lol: :lol: :lol:
זה המתכון עם לבן. יש מתכונים שטוב להם לבן
בנות יקרות כל השאלות אם להקפיא ולחמם למחרת, מיותרות פירגה במתכוניה לא מפקששתו ולא חוסכת בהסברים גם המתחילות יודעות לעבוד לפי הסבריה של פירגה.
חשבו מעט לפני השאלות כי אני בטוחה שאת המענה לשאלות שלכן אתן יכולות לפתור לבד
הצליחו!!!
ד.ב.
תודה רבה לך ד.ב.
אין עלייך
פירגה יקרה נראה טעים, אני רוצה להכין בתבנית של מאפינס, לכמהמאפינסלפי דעתך יספיק המתכון?
תודה
עופרה ערב טוב
כמאפינס מכינים אחרת
קבלי אותו מתכון שהכנתי אבל אופן ההכנה שונה.
בבקשה:
http://pirge.co.il/אוכל-שילדים-אוהבים/מאפינס-פיצה-אישי
בהצלחה ותהנו
עופרה,עוד משהו
הכמויות למאפינס במתכון שנתתי לך למעלה…. הם לחצי כמות (8) , את יכולה להכפיל כמויות ולקבל 16 מאפינסים
בהצלחה
הפיצה ניראת לי מאוד מוכנה וגם למטה אפוי ובאמצע מרגישיםם ממש גבינה צהובה עם זיתים זה בסדר?
אם הבצק אפוי הכל בסדר. הגבינה והזיתים אמורים להתערבב בצורת שיש בכל הבצק. להבא תשאירי עוד קצת עם ניר הכסף.
תהנו
נראה מעולה….
נכון,מעולה וטעים
פירגה הכנתי אתמול בתבנית מאפינס… עם בצל מטוגן וגבינה צהובה, יצא מעולה!
תודה!
עופרה בקר טוב
האם הכנת מהמתכון הזה או מהמתכון של המאפינספיצה?
מהמתכון הזה… ערבבתי את המילוי עם הבצק ולא שמתי מלמעלה…
היי פירגה, הכנתי את עוגת הפיצה, קל להכנה טעים טעים מאוד..
לפעם הבאה אני חושבת שאת הגבינה כבר אערבב עם שאר חומרי הבצק..מה דעתך פירגה??
דרך אגב את תחילת האפיה הנחתי על התבנית נייר אלומיניום ברפיון על מנת לוודא שהעוגה תאיפה כראוי.
* מה דעתך על גבינה צהובה דלת קלוריות?
תודה על מתכון טעים ושפוי (קלורית)
איריס,לא טוב להכניס את הגבינה לבצק.כל גבינה תתאים לפיצה.
בהצלחה
נפלא!נפלא!פירגה ,את אלופה!!!!!!!
לאה תודה רבה חמודה
פירגה גילית את האתר שלך ואת ממש אלופה!!
כמה שאלות בנוגע למתכון:
1. איך יודעים שהמאפה מוכן גם מבפנים?
2. לא הבנת יאת התשובה שלך בנוגע להכנה מראש. אני רוצה להכין ביום שישי ושיאלו את המאפה
בשבת. מה לעשות?
יעל ערב טוב
ברוכה הבאה לאתר שלנו .תודה על הפירגון והמחמאות. הכל באמת אוכל ביתי ורגיל.
אני בודקת את המאפה עם סכין.מחדירה את הסכין באלכסון.היא אמורה לצאת יבשה .
את יכולה להכין יום קודם ולשמור במקרר. החימום יעשה בתנור.
תוציאי מהמקרר, תכסי את המאפה ה מ ו כ ן בניר כסף ותפעילי את התנור לחום 180 מעלות. תאפי עד שהמאפה חם.
מגישים חם ונהנים
תהנו.
תודה!!!
פירגה יקרה, כתמיד את עוזרת לי לשבח את הבישול וכל המשפחה שלי מודה לך.
באים אלי אורחים לשבוע ואני רוצה להיות פנוייה לבלות איתם את הזמן ומחפשת להכין דברים שאפשר להקפיא ולהפשיר במהלך השבוע.
האם את ממליצה לי להקפיא לשלושה ארבעה ימים? ואח"כ להכניס לתנור להפשרה?
תודה מראש!
שירי
שירי את יכולה להקפיא ולחמם מכוסה בניר כסף בתנור
תודה רבה רבה!!! אין כמוך!!!
אנ י בדרך כלל לא מהמגיבים, אך חשוב לי שתדעי שהמתכונים שלך קלים, טעימים, מיוחדים, ובני ביתי נהנים תמיד מאלה שאני בוחרת לעשות. המשיכי לשלוח ואנחנו נמשיך לנסות ולהנות.
אביב,תודה גדולה על הפירגון והמחמאות
פירגה יקרה!
הכנתי את עוגת הפיצה קיבלתי שבחים . יצא מדהים וכולם אהבו.
תודה לך יקירה על כל המתכונים המוצלחים. קלים להכנה… והכי חשוב פשוט טעימים.
שבת שלום
טובה
נמושקה יקרה
תודה על המחמאות וההמלצה לפיצה אשל
היי פירגה.
כרגיל תמיד נהנית לקרוא מתכונים וכמובן להכין. אין פספוסים הכל יוצא ממש כמו שכתבת. לגבי המתכון הזה רציתי עזרתך, האם יש אפשרות לשנות לקמח מלא??ולא להשתמש בקמח לבן?
יום טוב והרבה תודה
לי לא מצליח ולא אוהבים אצלי אז אני לא יודעת.
קודם כל רציתי להגיד שהמתכונים שלך נפלאים!!!
שאלה- מה אפשר לשים במקום רוטב צ'ילי??
אורחת שלום ותודה על המחמאות
את יכולה לוותר.
המשך טעים ביחד
פירגה שלום,
האם רצוי לערבב שליש מכל סוג(גיל , אשל יוגרט) או מאותו סוג?
תודה מראש
עומר
תנסה
אנסה לאחר הפעם הראשונה.
עם מה את עשית?
יצא נהדר!
השבוע ראיתי את המתכון פה באתר, ומיד כשחזרתי מהעבודה הכנתי את זה לארוחת ערב, ביחד עם בן ה-3
מעבר לפעילות משפחתית, יצאה לנו פיצה טעימה נורא, ובקלי קלות!
סימה,אחלה. גם כיף להכין וגם נהדר שיוצא טעים.מה צריך יותר.
שתמיד תהנו
פירגה שלום ,
ניתן להוסיף גבינה צהובה מגורדת למעלה ?
מראש תודה
אלינור
מה זה מותר. בא לך? תשימי. רק לא מהתחלה שלא יישרף.
שאלת הבהברה.
מחדירים םנימה גם גבינה צהובה וגם שמים מעל לפיצה ?
לא כתבתי לשים גבינה מעל.
אני יודעת. אבל בתמונה נראה שיש :shock:
בגלל השיש.
הכנתי אתמול לארוחת ערב בכמות כפולה . טעים ביותר ואיזה כיף לתקתק פיצה ב 10 דקות :lol:
חוסל בשמחה גדולה על ידי השבט…
מתכון מבורך.
סופ"ש נעים.
מיה
מיה יקרה תודה גדולה שחזרת לשתף אותי ואת כולנו בהצלחת המתכון הנפלא הזה .
תודה על הברכות וסוף שבוע נפלא גם לכם.
היה לי יוגורט שפג תוקפו לפני מספר ימים והחלטתי להכין את העוגת פיצה הזו. יצא מאד טעים, העבודה ממש מינימלית והתוצאה מרשימה וטעימה, בדיוק כמו בתמונה שלך. תודה לך פירגה!
הי נשמונת , בקר אור
התוצאה הסופית מאד מרהיבה וגם טעימה.
תודה על התגובה ושבוע טוב לכם
היי פירגה
הכנתי אתמול – יצא מדהים ומפתיע
התארחה אצלי אתמול חברה עם 3 ילדים + 3 ילדים שלי
הפיצה הוכנה בצורה הפשוטה ביותר
הבצק עם יוגורט לפי ההוראות
באותה הקערה הרוטב בלי התוספת
הוספתי אורגנו ובזיליקום
בתבנית 26 הבצק יוצא גבוהה אבל קליל ולח
אפילו ביתי החיילת אמרה שאי אפשר להפסיק לאכול
תודה על הכל
הי שוש,תודה
אני מכינה כל שליש בטעם אחר לפי בקשת הנכדים.
הפיצה מנצחת תמיד וכולם אוהבים אותה מאד.
המשך טעים
בתנור עם טורבו?
כמה זמן וכמה מעלות? ודאי פחות, נכון?
מוכנה ומזומנה לנסות.
תודה
שושנה בקר אור
אני הכל אופה בטורבו.
תנסי ותהנו
וואווווווו מגרה!
לא אוהבת צ'ילי, מה אפשר לשים במקום? רוטב עגבניות לפיצה?
אשמח לקבל את עזרתך
תודה
רותי
לא צריך לדקדק כי זה פיצה.שימי מה אוהבים ;)
היי פירגה,
במקום יוגורט ניתן להשתמש בגבינת סקי 5% לדעתך?
הי איריס
ראיתי שכבר ניסו לשדרג,אבל לדעתי המקור הכי מיוחד ויוצא בצק כמו של חלה טרייה.
לשיקולך.
המתכון מכובד וקל לעשייה
המתכונים שלך תמיד טעימים
תודה רחל ויום נפלא לכולם
היי פירגה
אני רוצה להכין ביום שישי ולחמם על הפלטה ביום שבת… :|
אפשרי?
תודה עבור כל המתכונים הנהדרים… ;)
תהילה שלום
תנהגי כפי שאת רגילה לחמם דברים דומים.
תעשי מה שאת עושה כשאת רוצה לחמם לחם,פיצה,או משהו דומה…….
בבקשה ושבת שלום
מיד כשקראתי את המתכון לפני ארוחת הצהרים החלטתי זהו הנה משהו שהייתי רוצה לנסות, אחרי שקראתי גם חלק מהתגובות היה ברור לי שיש צהרים פיצוץ….. אז זהו שלא מזל שאני מכינה יותר ממנה אחת אז היה מה לאכול מה זה הדבר הזה זה ישב 85דקות בתנור בחום175 כשבמהלך האפיה העלתי את חום התנור משום שחשבתי שהחום אצלי בתנור אולי נמוך מדי בקיצור יצא במרקם נוזלי לא אפוי טעם של פיצה אבל לא משהו. עכשיו אני תקועה עם תבנית שלמה ואין קונים אפשר לשלוח לך?
מלכה יקרה
זה אחד המתכונים המנצחים והכי טעימים באתר שלי.
צר לי שנכשלת. תנסי שוב, אולי תצליחי.
היי פירגה
מתכון מדהים.
אשמח לאתגר אותך –
האם ניתן לעשות מאפה כזה בטעם מתוק ?
נשמח לשמוע :lol:
תודה על כל המתכונים המוצלחים שלך
שושי
תודה רבה שושי,לדעתי יש באתר שלי עוגות שמרים בצורת עוגות תלישה.
ערב נפלא לך.
האם ניתן להכין מראש ולהקפיא? אם לא -כמה זמן מראש ניתן להכין? תודה.
מיכל בקר אור
אפשר כשבוע מראש
סליחה שמטרידה שוב. האם התכוונת שניתן להקפיא שבוע מראש או להכין ולהשאיר במקרר שבוע?
מיכל,עדיף להקפיא.
יש לי רק 2 גיל…
אפשר להשתמש בגביע שמנת (9%) כגביע השלישי???
ערב טוב אירית,
בוודאי שכן.
בהצלחה והנאה
תודה !!!