עוגת גבינה נפלאה עם שוקולד לבן ופירורים- מהירה
בעוגה יש פירורי שוקולד לבן והיא מצופה בקצת פירורים זהובים
ההכנה מהירה כי אין הקצפות ואין כלים מיותרים. תבנית 27X33
שמים בקערה:
150 גרם חמאה
3/4 1 כוסות קמח רגיל
1/2 כפית אבקת אפיה
4 כפות אבקת סוכר
ביצה
ללוש בצק כדורי וגמיש
אם רך מדי להוסיף קצת קמח
להפריש 1/2 כוס לפירורים והיתר לשטח בתבנית
באותה קערה בלי לשטוף שמים:
750 גרם גבינה לבנה 9%
1 מיכל שמנת חמוצה = 200 גרם
4 כפות קורנפלור
כף מלאה קמח אפשר תופח או רגיל
3 ביצים גדולות XL
1/4 1 כוסות סוכר
100 גרם שוקולד לבן מרוסק לפירורים גסים
לערבב עם כף
לשטח על הבצק
לגרר ג ס פירורים מהבצק שנשאר
לחמם תנור מראש. לאפות הכל ביחד בחום 175 כ-45 דקות (גם אם הגבינה לא יציבה לגמרי זה בסדר,היא תתייצב במקרר)
במידה והתנור שלכם לא חדש ולא אופה יסודי,עדיף לכם לאפות קודם את הבצק כ-20 דקות ואז לצקת את הגבינה ולפזר פירורים
לצנן את העוגה ולשמור במקרר
תהנו
פירגה,
נראה ממש מגרה :eek:
ינוסה בהקדם!
יום נעים!
תודה שי לי
אפשר לוותר על שוקולד לבן.
אני מעריצה אותך
אה ועוד משהו שכחתי לשאול
עדיף קודם לאפות את הבצק
פעם אפיתי ביחד עם גבינה
והבצק לא נאפה
ובעניין השוקולד אפשר לוותר
צר לי
התנור שלי חדש ואופה הכל ביחד בלי בעיות
אם התנור שלך ישן או בעייתי תאפי קודם את הבצק 20 דקות עד להזהבה.
ועוד פעם בעניין השוקולד אפשר לותר
אפשר לוותר.
בהצלחה לפעם הבאה
פירה נראית מעולה
ואוווווו איזה יופי
נראת סופנית :lol:
אילניתי אני יודעת שאת אוהבת עוגות גבינה.את יכולה להכין ולהקפיא.
תהני
בוקר טוב פירגה יקרה
מה גודל התבנית העגולה או הבינונית מרובעת ?
שולחת לך חיבוק על כל מה שאת עושה עבור כל מעריצייך
מירי חיפאית יקירתי
רצוי 24 עגולה או תואם אחר.
בהצלחה
פירגוש יקריתי תודה על העוגה .. :lol:
כל כך טעימה שלא ניתן להפסיק ביס עוד ביס ומה נישאר רק התבנית :eek:
יום טוה
לינדה.
לינדוש,המצרכים שונים מהעוגה בקערה אחת.יוצא טעים.תנסי גם את זו……
תודה ממוש.
:? עוגת סוף הדרך הטובה, :P :P :P כנראה שנותנים בה ביס היא גן עדן עלי אדמות. ינוסה בסוף שבוע הקרוב- במיידית- :lol: :lol: תודה ענקית על כל מה שאת מעניקה לנו למעריצייך ומעריצותייך. תודה. תודה. :P
בקשר לתנור החדש שלך אשמח לקבל פרטים כי בטוח שהוא מושלם. :P :P
ציפי התנור שלי ישן אבל מתפקד כמו חדש (רוזייר)
תודה ובהצלחה
יש לי רק ביצים M זה מה שהיה בסופר… כמה לשים?
ענת , תוסיפי עוד ביצה.
בוקר טוב פירגה,
אני גרה בארה"ב ואין 9% מה התחליף? אולי את יודעת ?
ושמנת כוס אחד? אני לא יודעת מה כמות הגביע בארץ.
אפשר להשתמש בשוקולד כהה רגיל?במקום לבן.
תודה מראש
מי
את יכולה להשתמש בריקוטה
שמנת בערך כוס אחת.
שוקולד מכל סוג יתאים…..
בהצלחה
שימי לב להערה לגבי הבצק….
בוקר טוב
2 שאלות
גודל התבנית?
2. האם את אופה בטורבו?
להשתמע
רוחלה
רחלה
הכל אצלי נאפה בטורבו
תבנית בינונית רצוי עגולה 24 או גודל מלבן/מרובע תואם
הטורבו לא מייבש את העוגה מלמעלה?
בוקר טוב פירגוש
שאלה:חמאה מומסת ?קרה?בטמפ' החדר?
תודה
קרן
קרן,חמאה רכה
:lol: זה נראה ט-ו-ב!!
יעל תודההההההההה
פירגה בוקר טוב!
את ממש נביאה אני מחפשת מתכון טוב לגביניות
אשמח אם יעלה בקרוב.
המתכון הזה נראה פיצוץ אם נחליף בשוקולד רגיל יהיה
קונטרס של צבע או אפשר להוסיף במלית פירירי שוקולד.
:lol: :lol: :lol:
חנה שלום רב,
יהיה מעולה גיוון לשוקולד כהה
יש מתכונים לגביניות. גם מבצק גבינה וגם מבצק שמרים.
שימי לב למה שכתבתי על הבסיס לעוגת הגבינה הנפלאה (החדשה). אם את לא בטוחה תאפי אותו חצי זמן.
בהצלחה
יאמי יאמי נראה מגרה ביותר,
אוהבת מאוד עוגות גבינה
המשיכי להפציץ אותנו במתכונים טעימים, אין עלייך ועל הדמיון הפורה שלך :lol: :P ;)
מלי,בשמחה ואהבה ותודה רבה מקרב לב
נראה מעלף.
כנראה עוגת השבת השבוע.
תודה פירגה.
יעל הי
שימי לב למה שכתבתי על הבסיס.אם את לא בטוחה תאפי אותו חצי זמן.
בהצלחה
פירגה שלום
מאז שנחשפתי למתכונים שלך את מככבת בבית שלנו
מאחר ואני בשלנית מתחילה אני מבקשת שתיעצי לי,אם אפשר, איזה תנור לדעתך עושה עבודה טובה בתחום האפיה. אשמח לקבל עצה בנושא מהפורום
תודה יפה
יפה,לגבי תנור תתייעצי בפורום מתכונים.לי יש רוזייר,אבל אולי כבר יש טובים יותר.
מאחלת לך להכין ים של מתכונים ושכולם יהיו טעימים.
באהבה והמשך טעים
כתבת שאפשר להקפיא את העוגה, ובעבר קראתי כי עוגות גבינה אי אפשר להקפיא? והבעיה הקריטית עם עוגות גבינה שעד שאני לא שואבת את הפרורים מהתבנית הריקה, אני לא מפסיקה, כך שהאפשרות של הקפאה נהדרת אם אכן כך? ולמען הסר ספק הכוונה להקפיא אחרי האפיה?? יש לי הרגשה שהיא מתוקה מידיי, אפשר להוריד מכמות הסוכר ?
אילנה,בהחלט ובשקט אפשר להקפיא,בלי דאגה. ברור שאחרי האפיה ולהפריד בין השכבות בניר אפיה .
לגבי מתיקות , כל אחד יכול לווסת את דרגת הסוכר לטעמו. זה לא יגרע מהטעם.
בהצלחה ובהנאה
עכשיו התבלבלתי לגמרי, אחרי האפיה של כל העוגה עם הגבינה אפשר להקפיא? בין איזה שכבות להפריד עם נייר אפיה?
לא יודעת לגבי עוגות אחרות. את זו אני מקפיאה.
אני חותכת את העוגה לריבועים ושמה בקופסה מפלסטיק ומפרידה בין כל שכבה עם ניר או נילון.
אין כמוך, תמיד ההסברים – כמו גם המתכונים (גם לנודניקית כמוני) כלכך ברורים, ופשוטים שאי אפשר שלא להבין. המון המון תודה. איך עוד אחת כמוך.
תודה אילנה יקרה
האם נתן להחליף את הסוכר במוצר הדיעטתי -כמו סוכר?
תודה
אילת,לא ניסיתי עם תחליף,נראה שכן.
דיאטתי
פירגה בוקר טוב
תודה על המתכון
אם אופים מראש את הבצק 20 דק' אז כמה זמן יש להמשיך ולאפות את הבצק עם תערובת הגבינה?
בזכותך למדתי לא לפחד מאפית עוגות
תודה ויום טוב
מרי למרות שאופים את הבצק ממשיכים לאפות אותו זמן שרשום.
בהצלחה.
שלום פירגוש
קבלי הערצתי לך על גישתך הנפלאה לאנשים ולבישול ועל החיבור ביניהם.
שאלתי
בתמונה יש כתמים כהים , נראה כאילו יש עוד משהו נוסף בין הגבינה והבצק המגורד
האם תוכלי להאיר את עיני ?
האם אפשר להשתמש בתבנית מס' 26 ?
תבורכי
שרי יקרה, גם בתבנית 26 זה בסדר
הכתמים זו הגבינה מחום האפייה. לא גורע…לא לדאוג.
בהצלחה
נראית ונשמעת טעימה מאוד ואכן קלה להכנה.
תודה ואמצע"ש טוב :P
תכיני ואשמח לשמוע חוות דעתכם.
תודה
פירגה, הכנתי את העוגה, טעמתי ריבוע קטן למרות שהיא עדיין פושרת (אני מתה על עוגות גבינה חמימות)
במילה אחת WOW!! יש לי אורחים לא. ערב והכנתי אותה לקינוח בטוחה שהיא תחוסל
תודה
יעל יקירה
איזה כיף,תהנו מהעוגה הטעימה.
היום הכנתי עוד עוגת גבינה והיא כבר באתר.
שרק נמשיך להנות
אם יש לי גבינה 5% במקום 9% זה בסדר?
5% זה בסדר
היי פירגה ניראה מגרה!! רציתי לישאול אם הפרורים שעל העוגה לא נישרפים עד שהעוגה נאפת האם כדאי לאפות את הבצק ואחכ לגרד אותו לאחר שהעוגה אפויה :? תודה ושבת שלום
אילנית הי,
תכיני כמו שרשום
את יכולה לבדוק ולשים ניר כסף
שבת שלום
פירגה שלום אפשר להשתמש עם שוקולד ציפס לבן
רחל נראה שכן
שלום פירגה,
קודם כל אני חייבת להחמיא לאתר שלך ולמתכונים המופלאים שלך. ישר כח!!! את נהדרת.
זה דומה למתכון של עוגת הגבינה עם הפירורים שיש לך באתר. לא?
או שזה מתכון אחר???!!!!
רחלי,דומה בפריזורה אבל אין קשר במצרכים. עוגה שונה לחלוטין.
תודה וסופ"ש נפלא לך
טרם הספיקותי לחוות דיעה עליה והיא כבר נגמרה ווהיא היתה אמורה בכלל להיות העוגה של היום אפילו זה ששונא עוגות גבינה אכל אותה בתיאבון רב
ורדה,איזה יופי.שמחתי שטעים לכם. מאחלת המשך נפלא ושבת שלום
ערב טוב פירגה
אפיתי את העוגה בדיוק עפ"י המתכון שלך.
בזמן שהכנתי את תערובת הגבינה אפיתי את הבצק כ-15 דקות בתנור רוזיאר-טורבו.
כפי שרשום במתכון מגרדים את הפרורים לפני האפייה, והפרורים לא נשרפו.
העוגה יצאה מצויין טעימה מאוד.
יישר כח על המתכון מעולה – כ ר ג י ל. :lol:
מירי,אני שמחה שהכנת כך ושיצא טעים. לבריאות.
שלום פירגה, האם לפני שאת עושה את הפירורים את מקפיאה את הבצק? כי לא הבנתי איך ניתן לגרר בצק רך…
מקפיאים ואז מתגרר בקלי קלות.
היי פירגה אני משתגעת איך הפירורים למעלה לא נישרפים לך??? אולי כדאי לי בכל זאת לא להסתבך ןלאפות בניפרד את הבצק של הפרורים ואחכ לפורר אתו כשהעוגה אפויה תודה אילנית שמתה להכין כבר את העוגה…….
מה שאת רוצה.אני לא מכינה כך.
היי פירגה,
הכנתי את העוגה אפיתי בתבנית מרובעת יצאה יפה אבל לא אוורירית ודחוסה…
חבל.
גליתה שלום
ברגעים אלה אני מכינה את העוגה שוב בדיוק לפי המתכון שנתתי. מיד אחרי האפיה ארשום לך תגובה.
בייייייייייי
גליתה,את חדשה באתר שלי?
בכל אופן,זו עוגה ישנה נושנה עם שיפוץ קטן. העוגה הזו לא מסוג העוגות האווריריות. אהובה מאד בפי כל מי שהכין אותה.שמתי גם קישור לעוגה המקורית.
יש לי באתר עוגות מאד אווריריות בקטגוריה:עוגות גבינה.את יכולה להיעזר בתגובות שלי מי שכבר הכינה ולבחור את העוגה המועדפת עליכם.
עוגת פירורים היא עוגת סנדויץ,לקחת לטיולים,פיקניק,סתם לנישנוש.אפשר להקפיא אותה.
הצעה:תורידי בפעם הבאה את הקורנפלור ל-3 כפות ו ל א מלאות לגמרי. כנ"ל לגבי הכף קמח.
בהצלחה והנאה ביתר המתכונים.
פירגה יקרה
אני ממש אבל ממש לא חדשה אצלך באתר,
אני איתך מתחילת דרכך מבשלת ואופה את כל מתכונייך בלי סוף, יש לי קלסר עב כרס של מתכונייך ואוהבת את כולם.
זו תגובה למי שתרצה לאפות את העוגה אז תדע שזו עוגה לא אוורירית אלא דחוסה אבל טעימה.
את צודקת בהמלצתך להוריד מכמות הקורנפלור והקמח.
תודה רבה והמשיכי בעשייה המבורכת ואני אמשיך לעקוב בשקט ובאהבה.
הי גליתה, זכרתי את השם אבל לא הייתי בטוחה.יש המון חדשים.
בכל אופן, אם תכיני שוב פחות קורנפלור/קמח תעדכני. הגבינה לא צריכה להיות רכה כי למעשה זה חיתוכיות.
המשך נפלא וטעים ביחד. תודה על חוות דעתך.
היי פירגוש!!
הכנתי את העוגה אתמול, והיא יצאה פשוט נ ה ד ר ת!
אפילו טובה יותר אחרי לילה במקרר… אין עליך
אני שמחה שהצליח לך ושאהבתם
תודה מעיין.
כרגיל, מתכון מעלף!!
העוגה היתה כל כך טעימה עד שהיה צריך להרחיק אותנו בכוח מהתבנית….
פעם הבאה אני אנסה להקפיא חלק בכל אופן.
תודה רבה!!
להקפיא? תנסי להקפיא רק חתיכה ולראות אם יוצא טעים אחרי הקפאה.
תהנו.
כדרכי בקודש אני מכינה כל שבוע מתכון אחד מתוך אלפי המתכונים שאת מנפיקה לנו.
הפעם לכבוד יום הולדתי החלטתי לאפות את עוגת הגבינה אך לצערי לא רשום באיזה תבנית
להכין את עוגת הגבינה הנפלאה.
אשמח לתשובתך.
פירגה, המשיכי להפתיע . זה מרענן את השורות. יישר כוחך.
בתודה
דינה
דינה ערב טוב
אני אוהבת עוגות עם פירורים להכין בתבנית קבועה 27X33 או בערך באותו גודל מרובעת.שנמשיך להכין ולגוון את המטבח ביחד שיהיה תמיד טעים
תודה רבה מקרב לב
ערב טוב פירגה
רציתי לדעת אם אני יכולה להשתמש בגבינה 5 אחוז במקום 9
תודה ושבוע טוב.
אפשר גם 5%
היי פירגה
אני תמיד נהנית מהמתכונים שלך, מאחר והם לא רק טעימים, אלא קלים להכנה ובעיקר, תמיד מדויקים. כאשר אני מכינה מתכון, ברור לי שלא יהיו הפתעות לא צפויות.
הפעם, פשוט לא יכולתי שלא להגיב. הכנתי את עוגת הגבינה. לבצק העדפתי את הבצק מעוגת הגבינה בציפוי חלבה, משום שהוא על בסיס שמן. שמתי 2/3 בתבנית, את השליש הנותר, פוררתי מעל הגבינה.
השתמשתי בגבינה 5% בלבד. ושמנת 9%.
ממש בדקות ספורות, בלי שום מאמץ, בלי מיקסר, הכנתי עוגה מרשימה ביותר, גבוהה, אוורירית, סבירה בהחלט מבחינת קלוריות ובריאות, והכי חשוב – מעולה, פשוט מעולה. טעם גן עדן.
נראה לי שאנסה להכין עם הבצק הזה גם עוגת תפוחי עץ (מגורדים עם סוכר וקינמון) וכן עם תערובות נוספות של גבינה.
תודה רבה לך ושבוע טוב
נאוה,אני שמחה שהכנת ושנהנית,את יכולה להכין כל מלית שתתאים לכם גם מבחינת קלוריות.כל אחד וחישוביו.
שימחת אותי .תודה.
יום נפלא לך
היי פירגה. אפיתי את העוגה והיא יצאה פשוט נפלאה. טעימה מאוד וממש מוצלחת. איך חברה שלי הגדירה אותה: "אליפות". אני חייבת לציין שניסיתי כבר כמה וכמה מתכונים מהאתר שלך והם היו ממש מוצלחים אז יישר כוח ותמשיכי להפתיע אותנו כל פעם מחדש.
שיהיה לך יום נפלא והמשך שבוע טוב… :lol:
מירב ערב טוב
אני מאחלת לך ולי שכל מה שתכיני מהאתר שלי יצליח ויהיה תמיד תמיד הכי טעים בעולם.
זה עונג בשבילי לקרוא כזו תגובה מפרגנת שנותנת לי המון כח להמשיך הלאה .
באהבה.
יצא מדהים!!!!
כולם התלהבו מאד
מומלץ ביותר!!
תודה גדולה.
נוי,תודה רבה שחזרת לשתף בחוות דעתכם.
מניסיון ממליצה לכולם
להכין את העוגה
אני מכינה ומקפיאה למנות
עוגה מעולה!
תודה על המחמאות וההמלצה אילנית.
פירגה יקרה,
חג השבועות בפתח ומה עושים כדי להתכונן ולשמח את המשפחה והאורחים? נכנסים לאתר של פירגה בידיעה ברורה שתהיה בעיה לבחור…. אז – תודה לך על הכל!!
באיזו תבנית עגולה את ממליצה להשתמש לאפיית העוגה הזו בגודל בין 24-ל28?
שיהיה לך שפבוע נפלא!
הדס
הדס,את העוגה הזו מכינים בתבנית 27X33 כפי שכתבתי במתכון.
הוספתי אתמול המון מתכונים לקטגוריה שבועות בעיקר גלידות.את מוזמנת להכנס ולראות.
תודה על הפירגון והמחמאות וחג שמח.
[
פירגה יקרה,
כתוב במתכון שמשטחים את הבצק בתבנית בינונית עגולה או מרובעת… מאחר ואין לי תבנית בגודל שציינת, שאלתי לגבי תבנית עגולה… אם לא מומלץ לאפות אותה בתבנית עגולה, אולי כדאי להשמיט את המשפט הזה מהמתכון….
תודה לך על ה כ ל !!!!
הדס הי
טעות שלי שהוספתי את התבניות גם במתכון. למעלה רשמתי את גודל התבנית 27X33.
אם תחליטי ללכת על תבנית עגולה,אשמח לתובנות ואיך יצא.
לילה טוב.
היי פירגה, אם אני רוצה להכין את העוגה בתבנית חד פעמית איזו תבנית צריך?
תודה
יונית,כתבתי 27X33.
בהצלחה.
פירגה האמתי שאני לא כל כך מבינה בגדלים אץ יכולה בערך לתאר
לא צריך להבין,פשוט למדוד עם סנטימטר.
פירגה שלום
איזה תבנית חד פעמי צריך בינונית או גדולה?
המידות כתובות במתכון . לדעתי זו הבינונית,צריך למדוד.
היי פירגה
עשיתי עכשיו את העוגה וקרה לי פשלה קטנה. כנראה שלא השארתי מספיק בצק לפירורים.. אז יצא לי קצת פירורים מעל העוגה . הקיצר טעמתי עכשיו מהעוגה ויצא מאודדדדדדדדדד טעים! אבל קצת מצחיק בגלל הפירורים. מה אני יכולה לעשות ? אולי לעשות שוב את הבצק בתבנית נפרדת אבל חצי כמות לאפות ואז לגרר מעל העוגה? אם כן את יכולה לחלק לי את הכמויות ?
תודה רבה ושבת-שלום
חני
נהיה בבלאגן.הצליח משהו?
אז ככה:
הצליח מאודדדדדדד העוגה. יצא טעים מאוד… פשוט עם קצת ממש קצת פירורים
אז עשיתי בצק חדש אבל מכמות יותר קטנה אפיתי אותה וגיררתי מעל העוגה. יצא נחמד
טוב זאות הפעם הראשונה שלי לעוגה הזאות…. לא נוראה…
תודה
חני
חני,המשך הצלחה ושיתוף טעים.
:P שלום פירגה .
רציתי להודות לך על העוגה הנפלאה . ישר כח!!!
העוגה יצאה פשוט נפלאה .
:P
שריתה,תודה.כשמה כן היא.
שבת טעימה לכם.
פירגה שלום. תודה על התגובה המהירה . ;) רציתי לדעת האם יש לך מתכון של עוגת שמנת פירורים , כמו שמוכרים בחנויות ??? בתודה שריתה
שריתה,שווה לך להכנס לדפדף בקטגוריות של עוגות הגבינה שלי.
יש קטגוריה לעוגות קרות על בסיס ביסקוויטים (קטגוריה נפרדת)
יש קרות ויש אפויות.
למשל יש את זו שאני אישית אוהבת……תנסי אותה.
http://pirge.co.il/עוגות-ועוגיות/עוגות-גבינה-אפויות-במגוון-טעמים/עוגת-גבינה-נפלאה
יש את זו:
http://pirge.co.il/עוגות-ועוגיות/עוגות-בסקוויטים-קרות/עוגת-גבינה-קרה-עם-בישקוטים
הכוונה לעוגה קרה על בסיס בצק פריך . אשמח לקבל מתכון .שריתה
עוגה מדהימה!!!
תבורכי פריגה
כל מתכון שלך הוא משהו מיוחד….
ממליצה לכולם לרוץ ולהכין :lol: :lol: :lol:
א. תודה ולבריאות.
באהבה ושנה נפלאה לך.
החמאה צריכה להיות רכה או מומסת??
לא מומסת.
רכה ונוחה ללישה
יש לי רק ביצים L כמה צריך לשים??
תודה
אפשר להסתפק ב-3 ביצים. גם L
יש לי רק ביצים L כמה לשים? תודה
סליחה נשלח פעמיים
היי פירגה.
אני חדשה כאן.
ראשית כול הכבוד על האתר הנפלא.
בקשר למתכון עוגת- הגבינה,
אפשר להשתמש בגבינת "טוב טעם " ?
בתודה מראש סיון.
סיון,תודה רבה.
פה אני לא משתמשת בטוב טעם. גם לא ניסיתי כך שאין לי תשובה.
המשך טעים ביחד
תודה !
אשתמש בגבינה למתכון אחר.
בהחלט.
יש באתר שלי שפע מתכונים עם גבינת טוב טעם
אפשר בלי שוקולד ואם כן במה להמר אותו?
מירב,תכיני בלי ואין צורך להמיר לכלום.
בהצלחה
היי…האם ניתן לאפות את העוגה בטוסטר. אובן בינוני? תודה!
אני לא אופה באובן,ואין לי מושג.
תשאלי בפורומי אוכל אם ניתן
פירגה המון תודות על כל המתכונים הנפלאים, בחרתי לנסות עוגה זו ושיניתי קצת במקום קמח ואבקת אפייה קמח תופח, המילוי מגבינת טובורג דובדבנים ופצפוצי שוקולד לבן 3 ביצים יוגורט 3 כפות קמח תופח 2 קורנפלור ו4 סוכר וניל יצא טעים :lol:
תודה דקלה,שימחת אותי שלמרות השינויים שעשית העוגה טעימה לכם.
לבריאות והכל באהבה
בס"ד פירגה שלום. האם לדעתך העוגה תצא טוב בתבנית אנגליש קייק? תודה על כל המתכונים הנהדרים שמשמחים אותנו.המשיכי לעשות חיל. תודה שרה :P
שרה,האמת,לא הכנתי באינגליש קייק.
צריך לדעת להתאים כמויות לשכבות.
הבצק התחתון שיהיה דק והרבה מילוי והפירורים…אני לא בטוחה,תצטרכי לנסות.
בהצלחה
אין לי שוקולד לבן יש תחליף?
אפשר גם לוותר
אחת הטובות
נפלא
הייייי
אני חייבתתתת לפרגןןןן שזאתתתת עוגת הגבינה הכייייי טעימה שהכנתי אי פעםםם ממש תודה תודה על מתכוןןןן נפלא סוף הדרך ממש תודההה
הי לוזאן, שימחת אותי מאד. שתמשיכו להנות מהחג ומהימים הנפלאים. המשך טעים ביחד……לבריאות וחג שמח
היי פריגה!!!
הכנתי את העוגה כבר כמה פעמים והיא טעימה בטירוף.
הבעיה היחידה זה עם הפירורים מעל.
ניסיתי לגרר את הבצק (כמובן אחרי הקפאה) ללא הצלחה , אז פשוט שמתי חתיכות מהבצק מעל.
אשמח לעצה איך לגרר שיצא יותר יפה
תודה רבה
עליזה בקר אור , לא מוכר לי. יש לי פומפייה עבה אולי זה יותר קל לי.
בכל אופן, לא להקפיא לגמרי . אחרי 20 דקות במקפיא הבצק אמור להיות נוח לגירור.
בהצלחה