סלט נהדר טעמים שאכלנו במפגש שישי אצל רוחלה
מצרכים:
חציל שלם
2 כפות גדושות טחינה ג ו ל מ י ת (נוזלית)
3 שיני שום
4 ביצים קשות
מלח ופלפל שחור לטעם
אופן הכנה:
לקלות את החציל
להוציא את התוכן ולמעוך
לכתוש את השום
לגרר את הביצים על מגררת גסה
לערבב הכל ביחד ולשפר טעם עם מלח ופלפל שחור.
"טיפ" ניתן להוסיף בצל מטוגן ולימון בהגשה.
תהנו.
D איזה שילוב מצויין! זו תהיה התוספת שלי לארוחת צהריים ושיהיה לכולם בתאבון!
ליאתי,את תראי כמה שזה טעים ונפלא.
לבריאות.
נראה טעים -כמו כל המתכונים הנפלאים שאת מפרסמת באתר! תודה לך!!!
שמת גם פפריקה? או -מה זה האדום בתמונה?
כן,פפריקה ופטרוזיליה (לפני ההגשה)
פירגה היי, מה שלומך? הסלט חצילים הזה מאוד מאוד טעים :P נהננו מאוד כל המשפחה מאוד מתאים לימים חמים כאלה מומלץ בחום :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
הי , ניסיתי השבת את החציל הקלוי עם סילאן שום וטחינה… – מדהים
גם זה ינוסה.
מיכל,זה הסלט הטעים עלי הכי בעולם. שילוב של טחינה וסילאן נדוש אצלי במתוקים ומלוחים.באמת משהו.
חיבוק תודה.
נראה משהו משהו. בדרך כלל הכנתי אותו בדיוק כמו במתכון, רק בלי הביצים. עם ביצים גם נשמע טעים להפליא. יוכן בקרוב.
בתמונה נראה גם כאילו הוספת פפריקה, אני טועה? – מוסיף צבע ויופי לחציל החיוור.
תודה על המתכון והתמונה היפה.
תודה נירוש
גם אני הכרתי עם טחינה גולמית וסילאן.
עם הביצים זה משהו אחר ומי שלא כ"כ אוהב חצילים אפילו לא ידע שהם שם.
הפפריקה והפטרוזיליה למעלה זה קישוט לצילום/ ולהגשה.
בדיוק קליתי מספר חצילים, יותר נכון אפיתי בתנור ונתת לי רעיון מעולה לסלט! אכין אותו היום או מחר. תודה ענקית!
נשמונת,
טעים ואני בטוחה שתהנו מאד.
המתכון טעים להפליא. משפחתי אוהבת חריף לכן הוספתי פלפל חריף שאף אותו קליתי -טעים ופיקנטי
תודה יקירה!
מרים,חשבנו ממש כמוך.תודה על השידרוג של החריף.
לילה טוב חמודה.
פירגה שלום
לא יודעת מה קרה למייל האחרון ששלחת אלי
לא ניתן לפתוח אותו. אני מקווה שהתקלה לא אצלי
כי אני רוצה להמשיך להנות מהמתכונים היפים שלך
עם הרבה אהבה בתיה
בתיה,כל התקלות לא קשורות לאתר שלי.נקווה שיסתדר בקרוב. אהבה והמשך טעים.
גם אלי לא מגיעים המיילים שלך מזה זמן רב, אוהבת את המתכונים שלך וגם הרעיונות החדשניים.
יופי,אפשר להכנס דרך הגוגל,רק לרשום את המילה:פירגה וזהו….
בוקר טוב אפשר ללא ביצים? תןדה
לא הכנתי בלי.
לשיקולך.
האם אפשר להשתמש בחציל קלוי קנוי ולהוסיף לו את כל המרכיבים??
:lol: :lol:
אישית לא אוהבת ולא ממליצה
אבל…..אפשר.
לא הבנתי אם להכין קודם את הטחינה ממש עם מים ולימון וכו'
או להוסיף אותה ממש גולמית ישר מהקופסא? מהקופסא זה סמיך.
ואיך סלט החצילים בתמונה יצא כזה בהיר ולבן?
נראה מאוד טוב, תודה רבה!
בקר אור,
עם גולמית. הכנתי עם חציל בלאדי קל ושחום מאד.
אין לימון. רוב הטחינות היום הן נוזליות ודלילות ולא סמיכות.
בהצלחה ובהנאה.
הכנתי ומאוד נהנתי, עשיתי עם ביצה אחת והיה טוב מאוד וטעים.
אני הכנתי עם חציל קלוי קנוי + טחינה גולמית וביצים וכד' והוספתי מעט שמן זית
יצא מעדן, כולם אכלו ואמרו שזה טעים מאוד.
ממליצה על חציל על האש של צבר – אין לו טעם לוואי.
:החלה וגם טעים
פירגה מה שלומך? :lol: אהבנוווו
הכפלתי יותר מידי כמויות..
יש אפשרות להקפיא את הסלט?
שבת שלום
ליאת יקרה,שאני ממש לא חושבת.צר לי.
שבת שלום