פטריות ממולאות בפטריות וערמונים פרווה
אחרי המתכון הנפלא לפטריות החלביות,הרי לפניכם אותו מתכון בתוספת ערמונים ובניחוחות פרווה.
תאווה לחיך,החברה שלי לא הפסיקו לשבח את המתכון .שווה השווצה.
6 פטריות ענקיות שלמות (בלי הרגליים)
300 גרם פטריות שמפיניון קצוצות
100 גרם ערמונים מוכנים לאכילה (בשקית)
1 שן שום קצוצה
בצל קטן
2 כפות שמן/חמאה
כף גדושה קמח
2 כפות אבקת מרק פטריות
3/4 כוס שמנת פרווה אלפרו 5% /ריץ'
מלח רק אחרי טעימה וכנ"ל גם פלפל שחור
קורט אגוז מוסקט
אופן הכנה:
לטגן בצל ולהזהיב.להוסיף שום ולערבב.
להוסיף את הפטריות הקצוצות ולטגן עד שאין נוזלים.
להוסיף את השמנת ,הערמונים הקצוצים ויתר המצרכים ולערבב עד שמצטמצם מעט ואין נוזלים.
למלא את הפטריות (את הרגליים לקטום,או מי שנוהג להשתמש בהם,לקצוץ ולהוסיף לפטריות החתוכות)
לפזר מעט פירורי לחם ואם רוצים גם קצת גרעיני חמנייה.
לאפות בחום 180 כ-15 דקות
להגיש מיד
וואוו פירגה זה נראה טוב ונקרא טעים כבר אי אפשר לעמוד בקצב שלך חחח… ינוסה בסופשבוע … ;)
בכיף.
פירגה היי, אני חולה על ערמונים ופטריות ככה שהמתכון הזה ממש בשבילי ינוסה בקרוב … מיטל מאילת
פירגה שכחתי לשאול -האם אפשר להכין עם שמנת רגילה לבישול ואפייה או שזה ישפיע לרעה על הטעם תודה וביייייי מיטל מאילת
בוודאי ,כל שמנת תתאים.
ערב טוב וד"ש באילת.
גברת פירגה היקרה מאיפה כל הרעיונות היצירתיים את באמת משהו מיוחד והפטריות הממולאות האלה נראות משהו משהו רק איפה משיגים את הערמונים אני לא מכירה מוצר זה בברכת ליל מנוחה מארי
הרעיונות? אני חולמת עליהם בלילה,באמת….חהחהחהחהחה.
אני שמחה שאת אוהבת.
ערמונים?בכל סופר ליד הפירות היבשים או לשאול את הסדרנים. יש קבוע.
בהצלחה.
טעמתי ממקור ראשון ..טעם גן עדן
תודה על התגובה הטעימה והמשך יבוא…….
נשמע מעולה
בהחלט ינוסה :lol:
ענת,אשמח לחוות דעתכם.תודה.
פירגה היי, לא חיכיתי יותר מידי והכנתי ו… יצא מדהים!! אין דברים כאלה ממש ממש טעים את 10!!!!המשך יום נפלא, מיטל מאילת
המשך טעים ותודה על המחמאות.
שלום יקירה!
המתכון נראה ונשמע נפלא.
האם אפשר לוותר על השמנת?
לא לוותר על כלום.
האם אפשר להשתמש באבקת מרק עוף במקום אבקת מרק פטריות ?
לא פה. פה עדיף פטריות.
הכנתי ביום שישי וכולם פשוט נהנו מהמתכון הנפלא והטעים הזה כמו כל המתכונים שלך שאני מכינה.
תודה לך ותודה שאת משתפת את כולנו במתכונייך הנפלאים
:lol:
סיגי,תגובתך נעמה לי מאד.
המשך טעים ותמיד ביחד.
איזה סוג של פטריות אלה, אני מכירה רק פורטלדו
כדאי למלא עם שמפיניון ענקיות.בכל סופר הן מונחות במחלקת הירקות בתפזורת.
איך להניח את הפטריות בתבנית, עם הפנים כלפי מעלה? ללא כיסוי? אפשר לוותר על פרורי לחם?
ברור,לא לוותר על כלום.
TOMS
יצא מדהים אין אין על המתכונים שלך כל יום אני. מתרגשת מחדש! תודה לך פירגה!
:P
תודה רבה אביבה
שימחת אותי. לילה טוב
היי פריגה. את הערמונים קוצצים או שלמים?
הנה כתבתי פה במתכון:
להוסיף את השמנת ,הערמונים הקצוצים ויתר המצרכים ולערבב עד שמצטמצם מעט ואין נוזלים. ;) :lol:
תודה רבה! את פשוט מקסימה
תהנו
פירגה שלום
אפשר להכין יום לפני ?ולחמם למחרת ערב חג?
ציונה,פטריות בשום צורה אי אפשר להכין יום קודם.
יש להכין סמוך לארוחה.
חג שמח
שלום… אני באמצע להכין( כי נראה מדהים!! ) ויש לי את 2 סוגי השמנות גם של אלפרו וגם ריץ… השאלה מה יוצא יותר טעים?
גודי יקרה, הי, מה עשית בסוף. נהניתם?
אפשר חלב קוקוס במקום שמנת?
הי תמר, לדעתי אין לבעיה להחליף.