d791d7a6d79c d791d798d798d795d7aa 1 800x600 - פשטידת בצל ובטטה

פשטידת בצל ובטטה

d791d7a6d79c d791d798d798d795d7aa 1 800x600 1 - פשטידת בצל ובטטהשדרוג טעים של פשטידת בצל בתוספת סרטי בטטה וגבינות.

מצרכים:
6 בצלים קצוצים דק
בטטה גדולה
2 ביצים
1/2 כוס קמח תופח
5 כפות שמן
250 גרם גבינה צהובה חתוכה לפיסות
100 גרם חמד מגוררת
מלח ופלפל לטעם

אופן הכנה:
לטגן את הבצל בלי שמן עד שיזהיב טיפה
לקלף את הבטטה ולפרוס בקולפן ירקות
להוסיף למחבת שמן ולטגן דקה. להוציא לקערה.
להוסיף את יתר המצרכים.
לערבב ולאפות בתבנית בינונית בחום 175 כ-50 דקות.
תהנו

79 תגובות על “פשטידת בצל ובטטה

  1. :P :P :P בברכת שנה טובה, אושר, בריאות,שפע, תודה על כל ההשקעה מכל הלב, על השפע מטוב ליבך ויציר כפייך. :P :P :P

    כיף כיף כיף שיש לנו את פירגה. תודה…….. smile תודה….. smile ועוד המון תודות…… smile

    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

    • תודה גם לך הדס,עונג לי שיש לי אותך. הכיף גם שלי.
      שנה טובה ,בריאה, שלווה ומתוקה לך ולבני ביתך.
      חיבוק.

  2. פירגה בוקר טוב,
    אני אוהדת שרופה של מתכונייך ולמעשה תרמתי את כל ספרי הבישול שלי (כמעט).
    מכיוון שאין לי קמח תופח אשמח לדעת כמה אבקת אפייה אצטרך אם אשתמש בקמח רגיל.
    אוהבת מכל הלב ותודה על כל המתכונים שעושים לנו חיים טובים הרבה יותר
    דבורה

    • דבורה בקר אור חמדתי
      תודה על הפירגון המרגש.
      אני מאחלת לשתינו שנה טעימה כקודמתה,המשך עשייה מבורכת ובעיקר שיתוף.

      שימי כפית שטוחה אבקת אפיה. בהצלחה.

  3. בוקר טוב. ברצוני לשאול לגבי הבטטה. עלי לחתוך אותה פרוסות דקות ואז לטגן אותה כדקה עם הבצל?
    יודעת שכתוב אבל רוצה רק להיות בטוחה במתכון

    • רותיק,היא מאד מאד טעימה.שווה להכין.
      אשמח כמובן לשמוע גם את חוות דעתכם.
      תודה והמשך יום טעים.

      • בוקר טוב הנהדרת בנשים שנה טובה
        ניתן להוסיף חלב קוקוס מעורבב עם מעט קורנפלור ואז להפוף אותה לפרווה זה מצליח בדוק

      • שמתי במקום הגיבנת חמד קצת קטוג וגם גבינה לבנה נראה מה היה

  4. פירגה צהרים טובים,האם את נוהגת לטגן דג סול.אנחנו מאוד אוהבים אבל אף פעם לא מצליח לי. תמיד מתפרקים לי ,ויוצאים לא יפים להגשה,אולי בגלל שהם חתיכות דקות.
    אשמח לקבל עצה אפילו מקוראות הנאמנות
    תודה וחג שמח

  5. בוקר טוב פירגה יקרה,
    זכור לי שנתת מתכון לסלט דמוי טבולה מכרובית טרייה.אשמח אם תוכלי להעביר אלי קישור לסלט הזה היות ובחיפוש לפי מילות מפתח לא הצלחתי לאתרו.הייתי מאוד רוצה לכלול את הסלט הזה (כמו מתכונים רבים אחרים שלך) בארוחת החג שלי.
    שוב שנה טובה לך אישה יקרה smile smile smile smile smile smile

  6. פירגוש
    וואי וואי פשטידה מומלצת ביותר היתלקקנו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    תודה רבה לך אשה מקסימה. smile

  7. שנה טובה פירגה!
    אתמול הכנתי את הפשטידה הנהדרת הזאת. במקום גבינ"צ שמתי צפתית קשה 5% ובטעות חמד שלימה.
    יצאה פשטידה טעימה ונימוחה בפה laugh . לוקלקו את הצלחות.

    • רותיק שנה טובה.
      פה כל המוסיף משבח.
      גבינות עושות טעים לפשטידה.
      תודה על ההמלצה.

  8. בס"ד

    פירגה שלום

    שנה טובה ומבורכת לך ולכל משפחתך.

    ברצוני לדעת האם יש לך פשטידה עם בטטה שהיא פרווה ???

    אשמח לתשובה שריתה ;)

    • רונית בקר טוב
      זה גרעיני חמניה.
      פיזרתי מעל לפשטידה לפני האפיה.
      מפזרים כמה שרוצים.
      בהצלחה. smile

  9. היי פירגה
    משהו לא ברור לי, האם להוסיף את הרצועות בטטה לבצל ולטגן הכל יחד או להוציא את הבצל מהמחבת,ורק אז להוסיף שמן + בטטה?
    תודה

  10. רותי אני ממספרת לך…..
    אופן הכנה:
    1. לטגן את הבצל בלי שמן עד שיזהיב טיפה
    2. לקלף את הבטטה ולפרוס בקולפן ירקות
    3. להוסיף למחבת שמן ולטגן דקה. להוציא לקערה.
    4. להוסיף את יתר המצרכים.
    5. לערבב ולאפות בתבנית בינונית בחום 175 כ-50 דקות.
    תהנו

  11. נוסה בהצלחה מרובה בגרסה רזה – קוטג' 5% ושמנת חמוצה 9% במקום הגבינות הרשומות.
    יצא מעולה. כוווולם נהנו, כולל הבררנים ובעיקר אני laugh

    המון תודה! :lol:

  12. פירגה יקרה ,

    האם לדעת גבינת אמנטל תתאים בנוסף לצהובה ?. בעלי קנה אותה פרוסות ואני לא יודעת איך לנצל אותה ולא לזרוק, חבל. \

    מעריצה שלך :lol:

    • מרינושקה יקירתי
      אם אתם אוהבים את הטעם והריח,אז אין בעיה להוסיף אותה לפשטידה. חתכי אותה לחתיכות קטנות,את לא חייבת לגרר.
      בהצלחה smile

  13. היי פירגה חג שמח! במקום נחמד יתאים בולגרית ? ותבנית 27/33 זה בסדר ?

    • יפה צריך גבינה עדינה אז בולגרית עדינה ולא מלוחה תתאים.
      התבנית צריכה להתמלא 3/4 גובה,אז תראי.
      חג שמח smile

  14. ועוד שאלה פשטידות לערב אני יכולה להכין מעכשיו ובערב לחמם ? אם כן איפה אני אשאיר כשהן מוכנות ?

    • אפשר להכין גם יום קודם ולשמור תמיד במקרר עד להגשה.

      לעטוף בניר כסף ולהכניס לתנור חם עד שיתחמם.

      חג שמח smile

    • טובי,אין אפשרות לתת כמויות לתבלינים כי כל אחד וטעמו האישי.
      שימי קצת וכל פעם תטעמי על קצה הזרת. במשך השנים לומדים smile

  15. הי פירגה
    איך אני יודעת שיצא לי מספיק אפוי?
    התחתית נראית ממש לא מוכנה אבל הלמעלה כן נראה די מוכן.

    • אפוי ועוד איך. איפה לא אפוי?
      שימי לב…50 דקות אפייה,אז יוצא אפוי.
      הכנתי אותה המון פעמים.בהצלחה ותהנו.

  16. שמתי שמן ויצא על הפנים כל הפשטידה יצא מחאת שמו רצוי להוסיף 2 כוסות קמח ולא אחת וגם שקית אפייה אחת

    • שיר,מה זאת אומרת שמת שמן.בכל הפשטידה יש ס"ה 5 כפות. ואין צורך בקמח זה לא עוגה.
      שימי לב.
      בהצלחה smile

    • הי ציפי.
      כתבתי פה:
      אופן הכנה:
      לטגן את הבצל בלי שמן עד שיזהיב טיפה
      לקלף את הבטטה ולפרוס בקולפן ירקות

      להוסיף למחבת שמן ולטגן דקה. להוציא לקערה.
      להוסיף את יתר המצרכים.
      לערבב ולאפות בתבנית בינונית בחום 175 כ-50 דקות.
      תהנו

  17. פשטידה יצא מעולה הכנתי לארוחת ערב כול כבוד תמשכי להביא עוד דברים טובים

  18. הפשטידה ממש טעימה כמו שכתבת כל הפשטידות ממך מוצלחות המשיכי להיביא הכל טוב ממך תהי בריאה

    smile :eek: :P

    • הי מלכה, חן חן וכיף לי שאת איתי באתר הטעים.
      לבריאות והמשך טעים ביחד.
      בריאות לכולנו smile smile

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *