שדרוג טעים של פשטידת בצל בתוספת סרטי בטטה וגבינות.
מצרכים:
6 בצלים קצוצים דק
בטטה גדולה
2 ביצים
1/2 כוס קמח תופח
5 כפות שמן
250 גרם גבינה צהובה חתוכה לפיסות
100 גרם חמד מגוררת
מלח ופלפל לטעם
אופן הכנה:
לטגן את הבצל בלי שמן עד שיזהיב טיפה
לקלף את הבטטה ולפרוס בקולפן ירקות
להוסיף למחבת שמן ולטגן דקה. להוציא לקערה.
להוסיף את יתר המצרכים.
לערבב ולאפות בתבנית בינונית בחום 175 כ-50 דקות.
תהנו
נראת נפלא :lol:
תודה דליוש.
:היי פירגה הכנתי אתמול את הפשטידה היתה לה הצלחה אפילו נתבקשתי להכין שוב
תודה לך על המתכונים הניפלאים שתהיה לך שנה טובה והמון בריאות :lol:
באהבה דרורה,תודה.
שימחת אותי ששלחת לי תגובה על הפשטידה.
המשך טעים ומוצלח גם לשנה החדשה.
שנה טובה בריאות ושלווה לכולכם.
הי פירגה,
האם אני יכולה להוסיף גביע שמנת חמוצה?
שרה.
תנסי,לא חושבת שיזיק.
שלום פירגה אני מאוד אוהבת את הבלוג שלך ויצא לי להכין המון מאכלים ועוגות , המלצתי לחברה גם ללמוד לבשל מהלוג שלך אך הבעיה שהיא חולת ציליאק והייתי רוצה בשבילה לדעת לגבי פשטידות מה התחליף לקמח , ללא גלוטן ? יש לך רעיון ?
תודה מראש יסמין
יסמין,להבא רשמי את התגובה בסוף כל התגובות למטה,אחרת אני מפספסת ……תודה רבה.
ראי את הכתבה הזו לקמח תוסף לפשטידות ומאפים…..
http://www.vitaminglobal.co.il/gluten-free-kosher-teff-flour-400g-horizon-of-nature-p-2766-c-59_252.html
פירגה שלום.
נשמע טעים.
תבנית אינגלשקייק יתאים?
תודה.
לא.תבנית בינונית עגולה או מלבנית/מרובעת.
:P :P :P בברכת שנה טובה, אושר, בריאות,שפע, תודה על כל ההשקעה מכל הלב, על השפע מטוב ליבך ויציר כפייך. :P :P :P
כיף כיף כיף שיש לנו את פירגה. תודה…….. תודה….. ועוד המון תודות……
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
תודה גם לך הדס,עונג לי שיש לי אותך. הכיף גם שלי.
שנה טובה ,בריאה, שלווה ומתוקה לך ולבני ביתך.
חיבוק.
פירגה בוקר טוב,
אני אוהדת שרופה של מתכונייך ולמעשה תרמתי את כל ספרי הבישול שלי (כמעט).
מכיוון שאין לי קמח תופח אשמח לדעת כמה אבקת אפייה אצטרך אם אשתמש בקמח רגיל.
אוהבת מכל הלב ותודה על כל המתכונים שעושים לנו חיים טובים הרבה יותר
דבורה
דבורה בקר אור חמדתי
תודה על הפירגון המרגש.
אני מאחלת לשתינו שנה טעימה כקודמתה,המשך עשייה מבורכת ובעיקר שיתוף.
שימי כפית שטוחה אבקת אפיה. בהצלחה.
בוקר טוב. ברצוני לשאול לגבי הבטטה. עלי לחתוך אותה פרוסות דקות ואז לטגן אותה כדקה עם הבצל?
יודעת שכתוב אבל רוצה רק להיות בטוחה במתכון
בדיוק. בהצלחה.
ליעל58
התשובה היא כן. אני הכנתי ואכן יצא מצויין.
ליעל ,
לא לשכוח להוסיף לטיגון קצת שמן. (5 כפות).
אפשר גם גבינה צהובה 5%?
(דיאטה)
תודה רבה
ברור, הבת שלי מכינה רק עם 5%.
נראית נפל :P :P א הפשטידה הזו. מאמצת בחום!
רותיק,היא מאד מאד טעימה.שווה להכין.
אשמח כמובן לשמוע גם את חוות דעתכם.
תודה והמשך יום טעים.
בוקר טוב הנהדרת בנשים שנה טובה
ניתן להוסיף חלב קוקוס מעורבב עם מעט קורנפלור ואז להפוף אותה לפרווה זה מצליח בדוק
חן חן מדלן
בדוק זה טוב.תודה רבה ובהצלחה.
שמתי במקום הגיבנת חמד קצת קטוג וגם גבינה לבנה נראה מה היה
פירגה צהרים טובים,האם את נוהגת לטגן דג סול.אנחנו מאוד אוהבים אבל אף פעם לא מצליח לי. תמיד מתפרקים לי ,ויוצאים לא יפים להגשה,אולי בגלל שהם חתיכות דקות.
אשמח לקבל עצה אפילו מקוראות הנאמנות
תודה וחג שמח
הי אורלי
יש לי מתכון מנצח וטעים מאד.
את יכולה להסתפק בחלק של הטיגון.
http://pirge.co.il/ארוחות-מהירות/סול-בשמנת-פטריות-ברוקולי-ושקדים-קלויי
בהצלחה והנאה.
מהי גבינת חמד?
תשאלי בסופר במדפים של הגבינות.
מה אפשר לשים במקום גבינת חמד???
לדעתי יתאים פה בולגרית לא מלוחה.
בוקר טוב פירגה יקרה,
זכור לי שנתת מתכון לסלט דמוי טבולה מכרובית טרייה.אשמח אם תוכלי להעביר אלי קישור לסלט הזה היות ובחיפוש לפי מילות מפתח לא הצלחתי לאתרו.הייתי מאוד רוצה לכלול את הסלט הזה (כמו מתכונים רבים אחרים שלך) בארוחת החג שלי.
שוב שנה טובה לך אישה יקרה
רותי בקר אור יקירתי
http://pirge.co.il/אירוח/טאבולה-מכרובית-טרייה
זה הסלט הנפלא.
תכיני ותהנו מהמטעמים שתכיני.
שנה נפלאה מתוקה ובריאה לך ולבני ביתך.
פירגוש
וואי וואי פשטידה מומלצת ביותר היתלקקנו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה רבה לך אשה מקסימה.
מקסימה,תודה רבה על התגובה הנפלאה.
פירגה תודה על פשטידה נפלאה! חג שמח ושנה טובה! :P ;) :P
לבריאות ובאהבה.
שנה טובה פירגה!
אתמול הכנתי את הפשטידה הנהדרת הזאת. במקום גבינ"צ שמתי צפתית קשה 5% ובטעות חמד שלימה.
יצאה פשטידה טעימה ונימוחה בפה . לוקלקו את הצלחות.
רותיק שנה טובה.
פה כל המוסיף משבח.
גבינות עושות טעים לפשטידה.
תודה על ההמלצה.
בס"ד
פירגה שלום
שנה טובה ומבורכת לך ולכל משפחתך.
ברצוני לדעת האם יש לך פשטידה עם בטטה שהיא פרווה ???
אשמח לתשובה שריתה ;)
שנה טובה שריתה
אין לי פשטידת בטטה פרווה.
שנה טובה ומתוקה.
היי
פשטידה טעימה מאוד מומלץ!!!!!
תודה ושבת שלום
שבת שלום
תהנו ולבריאות.
פירגה שלום
מה שמת מעל הפשטידה ואיך ?
רונית בקר טוב
זה גרעיני חמניה.
פיזרתי מעל לפשטידה לפני האפיה.
מפזרים כמה שרוצים.
בהצלחה.
היי פירגה
משהו לא ברור לי, האם להוסיף את הרצועות בטטה לבצל ולטגן הכל יחד או להוציא את הבצל מהמחבת,ורק אז להוסיף שמן + בטטה?
תודה
רותי אני ממספרת לך…..
אופן הכנה:
1. לטגן את הבצל בלי שמן עד שיזהיב טיפה
2. לקלף את הבטטה ולפרוס בקולפן ירקות
3. להוסיף למחבת שמן ולטגן דקה. להוציא לקערה.
4. להוסיף את יתר המצרכים.
5. לערבב ולאפות בתבנית בינונית בחום 175 כ-50 דקות.
תהנו
לילה טוב פירגה
איך הופכים את הפשטידה לפרווה?
פשוט להשמיט את הגבינות.
בהצלחה
נוסה בהצלחה מרובה בגרסה רזה – קוטג' 5% ושמנת חמוצה 9% במקום הגבינות הרשומות.
יצא מעולה. כוווולם נהנו, כולל הבררנים ובעיקר אני
המון תודה! :lol:
מירב,נהדר.
תודה ששיתפת ותמשיכו להנות.שבת שלום
פירגה יקרה ,
האם לדעת גבינת אמנטל תתאים בנוסף לצהובה ?. בעלי קנה אותה פרוסות ואני לא יודעת איך לנצל אותה ולא לזרוק, חבל. \
מעריצה שלך :lol:
מרינושקה יקירתי
אם אתם אוהבים את הטעם והריח,אז אין בעיה להוסיף אותה לפשטידה. חתכי אותה לחתיכות קטנות,את לא חייבת לגרר.
בהצלחה
פירגה איך מטגנים את הבצל בלי שמן ? לא הבנתי את זה .
שימי את הבצל במחבת ותערבבי כל הזמן.
ואז להוציא את הבצל כדי לטגן את הבטטה ?
אם לא רשום להוציא,אז לא
היי פירגה חג שמח! במקום נחמד יתאים בולגרית ? ותבנית 27/33 זה בסדר ?
יפה צריך גבינה עדינה אז בולגרית עדינה ולא מלוחה תתאים.
התבנית צריכה להתמלא 3/4 גובה,אז תראי.
חג שמח
ועוד שאלה פשטידות לערב אני יכולה להכין מעכשיו ובערב לחמם ? אם כן איפה אני אשאיר כשהן מוכנות ?
אפשר להכין גם יום קודם ולשמור תמיד במקרר עד להגשה.
לעטוף בניר כסף ולהכניס לתנור חם עד שיתחמם.
חג שמח
הי
אפשר לדעת
בבקשה כמה מלח ופלפל?
אני לא יודעת לפי טעם אני לא טובה בזה (:
טובי,אין אפשרות לתת כמויות לתבלינים כי כל אחד וטעמו האישי.
שימי קצת וכל פעם תטעמי על קצה הזרת. במשך השנים לומדים
את הבטטה מטגנים עם הבצל?
כן,עדיף לטגן קצת שלא תהיה קשה באפייה.
הי פירגה
איך אני יודעת שיצא לי מספיק אפוי?
התחתית נראית ממש לא מוכנה אבל הלמעלה כן נראה די מוכן.
אפוי ועוד איך. איפה לא אפוי?
שימי לב…50 דקות אפייה,אז יוצא אפוי.
הכנתי אותה המון פעמים.בהצלחה ותהנו.
מה ניתן במקום גבינה צהובה?
משמין, אך נראה טעים.
שושי,תקני במשקל גבינה צהובה רזה.
שמתי שמן ויצא על הפנים כל הפשטידה יצא מחאת שמו רצוי להוסיף 2 כוסות קמח ולא אחת וגם שקית אפייה אחת
שיר,מה זאת אומרת שמת שמן.בכל הפשטידה יש ס"ה 5 כפות. ואין צורך בקמח זה לא עוגה.
שימי לב.
בהצלחה
הפשטידה נהדרת :lol:
לבריאות סיון,והמשך טעים
תודה וחג שמח
לא ברורומתילשים השמן
הי ציפי.
כתבתי פה:
אופן הכנה:
לטגן את הבצל בלי שמן עד שיזהיב טיפה
לקלף את הבטטה ולפרוס בקולפן ירקות
להוסיף למחבת שמן ולטגן דקה. להוציא לקערה.
להוסיף את יתר המצרכים.
לערבב ולאפות בתבנית בינונית בחום 175 כ-50 דקות.
תהנו
פשטידה יצא מעולה הכנתי לארוחת ערב כול כבוד תמשכי להביא עוד דברים טובים
תודה רבה חיים
סופ"ש נהדר לך ולבני ביתך
הפשטידה ממש טעימה כמו שכתבת כל הפשטידות ממך מוצלחות המשיכי להיביא הכל טוב ממך תהי בריאה
:eek: :P
הי מלכה, חן חן וכיף לי שאת איתי באתר הטעים.
לבריאות והמשך טעים ביחד.
בריאות לכולנו