dscf5682 - עוגת מיץ תפוחים ברוטב קינמון ודבש

עוגת מיץ תפוחים ברוטב קינמון ודבש

dscf5682 1 - עוגת מיץ תפוחים ברוטב קינמון ודבש

עוד עוגה נפלאה שלי, בניחוחות חמים ומנחמים. מתאים להכין אותה בכל סוגי התבניות .
אני בחרתי להכין ב-2 תבניות אינגליש קייק.

מצרכים לעוגה:
שמים בקערה:
כוס מיץ תפוחים (ראה תמונה) המיץ סמיך ונפלא.
מיכל יוגורט ביו 3%
1/4 1 כוסות סוכר
3 ביצים טרופות במטרף יד
3/4 כוס שמן
3 כוסות קמח תופח
שקית סוכר וניל בתוספת קינמון .

לערבב מצרכים רטובים
לערבב מצרכים יבשים "לשדך" את שניהם ולצקת ל-2 תבניות אינגליש קייק משומנות
לאפות בחום 175 50- 40 דקות

מיד כשהעוגות חמות לצקת עליהן רוטב קינמון.
לערבב בסיר קטן:
כף מלאה קינמון (לא לוותר)
3 כפות דבש  +  3/4 כוס מיץ תפוחים
לחמם 3 דקות בבחישה.
לקרר.
לצקת את הרוטב הקר על העוגות החמות. כשהעוגות קרות לפדר באבקת סוכר.
תהנו.dscf5674 1 - עוגת מיץ תפוחים ברוטב קינמון ודבש

dscf5678 300x225 - עוגת מיץ תפוחים ברוטב קינמון ודבש

55 תגובות על “עוגת מיץ תפוחים ברוטב קינמון ודבש

  1. היי, פירגה יקרה
    האם ניתן להוסיף קוביות תפוחי עץ לעוגה? אם כן, האם יש צורך לבשלם קודם לכן?
    תודה

    • סיון,אפשר לשים בתחתית התבנית פרוסות לא מבושלות.אחרי האפיה הן מתבשלות .
      בנוסף,אפשר להוסיף קוביות לא מבושלות לעיסה.
      תכיני ותהנו.

  2. היי פירגה,

    העוגה ניראית מעולה, למרות שאני אוהבת חתיכות של פירות בעוגות
    בעיקר בעוגת תפוחים, אבל העוגה הזאת ניראית מצויין!

    תודה אישה יקרה,

    רחלי.ג. smile

    • אגב, רציתי לשאול : אם ישנה אפשרות להכניס פלחי אגסים
      יש לי כמה אגסים בשלים ולא הייתי רוצה ליזרוק אותם, וחשבתי להכניס אותם לעוגה כלשהיא
      האם ניראה לך שיתאים לעוגה הנהדרת הזאת?

      • אפשר להוסיף פרי.
        אפשר גם להניח בתחתית התבנית פרוסות תפוחים (ללא בישול) ולצקת את הבלילה מעל.יוצא אחלה.

        בהצלחה.

  3. מה זה לשדרג לערבב יחד ולשים בתבניות? אני אוהבת ועושה כל המתכונים שלך נהדרים בוקר ושבוע ניפלא לך :lol:

  4. פירגה שלום העוגה מאוד טעימה אני ממליצה לכולם להכין בדיוק כפי שכתוב וייצא מוצלח וטעים בתודה לנה

  5. פירגה שלום,סיימתי לאכול פרוסה מהעוגה עם מיץ תפוחים היא ממש נהדרת ובגלל
    שהיתי צריכה עוגת פרווה החלפתי את היוגורט בקרם קוקוס בתוספת כף מיץ לימון.
    פשוט מאדן

    • הי פלורי,זו פירגה
      תודה ששיתפת אותי.
      טוב שיש תגובות טעימות על המתכונים.כך לא יהססו להכין אותם.
      חיבוק ושבת שלום. smile

  6. עוגה מעולה!!!! ( :lol: הכנתי עם מיץ תפוחים רגיל ובמקום יוגורט שמתי חצי כוס מיץ תפוחים ועוד חצי כוס שמנת להקצפה פרווה)

  7. היי פירגה,
    כמו תמיד רוצה לשתף,,

    למרות שציינת כי התערובת נפלאה לחורף,
    הכנתי משהו שמתאים דווקא לקיץ,שלא עוזב אותנו.
    אז ככה,
    את התערובת המהירה והנהדרת,הכנתי אתמול בערב ,
    אבל במקום עוגה ,יצקתי את התערובת לתבניות מאפינס ,
    ולאחר שיצאו המאפינס אפויים מהתנור,
    יצקתי עליהם קצף משמנת -ריץ מתוקה, ולאחר כמה דקות צינון, הכנסתי למקרר לכול הלילה.
    בבוקר בדקתי,ויצאו מאפינס נהדרים .
    ובמקביל,חלק קטן מהם,הקפאתי לילה בפריזר,
    וזאת לאחר שחציתי כול מאפינס ל-2 ומלאתי בקצפת ,וסגרתי, ומרחתי אותם גם מלמעלה קצפת נדיבה.
    למחרת הם יצאו קפואים וטעימים כמו קסאטה.

    תודה לך פירגה,
    על תערובת מהירת ההכנה והטעימה שהכנתי לקיץ
    ושגם מתאימה לגירסה שלך לחורף.

    • הי רינת,ערב טוב
      שיבחת את העוגה בדרך שלך,כל הכבוד.
      שמחתי שטעים לכם.
      שתמשיכי להכין,לשדרג ולהנות מהמטעמים שבאתר .
      לילה טוב. smile

    • מיכל,שימחת אותי שהוספת עוד תגובה טעימה לעוגה הנהדרת הזו.
      לבריאות ותהנו smile

  8. במילים אילו העוגה יצאה נפלא טעימה בטירוף זללו עד הסוף תודה לך פירגה יקרה :lol: :lol: :lol:

  9. פירגה כמה שאת מיוחדת…ואין אין על כל עוגה או תבשיל שלך..
    אפשר ללא סוכר לעשות

  10. פירגה שלום

    האם אפשר להחליף חלק מהשמן ברסק תפוחי עץ ?

    תודה ושיהיה לך המשך יום טוב

  11. היי פירגה,

    העוגה נראית נפלאה,עשית לי חשק להכין.
    לפי לדעתך ,האם העוגה תצא טעימה עם אשמש בתחליף לסוכר ?
    (היא לא תצא בטעם מריר באפייה?)

    • שושי בקר טוב
      מה שבטוח שעם תחליף, העוגה תצא נמוכה.
      לגבי הטעם? צריך להתרגל לתחליף,זה בכל זאת לא סוכר.

  12. הכנתי היום את העוגה-היא פשוט נהדרת!
    טעימה מאוד ,והמירקם -משהו מיוחד רך,נימוח , לח אבל לא רטוב.
    תודה רבה!
    ממליצה בחום!
    :lol:

    • מירי תודה רבה יקירתי.
      שיהיה לך ולמשפחתך סוף שבוע מקסים,רגוע וטעים.
      תודה מהלב על המחמאה /המלצה למתכון smile

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *