עוד עוגה נפלאה שלי, בניחוחות חמים ומנחמים. מתאים להכין אותה בכל סוגי התבניות .
אני בחרתי להכין ב-2 תבניות אינגליש קייק.
מצרכים לעוגה:
שמים בקערה:
כוס מיץ תפוחים (ראה תמונה) המיץ סמיך ונפלא.
מיכל יוגורט ביו 3%
1/4 1 כוסות סוכר
3 ביצים טרופות במטרף יד
3/4 כוס שמן
3 כוסות קמח תופח
שקית סוכר וניל בתוספת קינמון .
לערבב מצרכים רטובים
לערבב מצרכים יבשים "לשדך" את שניהם ולצקת ל-2 תבניות אינגליש קייק משומנות
לאפות בחום 175 50- 40 דקות
מיד כשהעוגות חמות לצקת עליהן רוטב קינמון.
לערבב בסיר קטן:
כף מלאה קינמון (לא לוותר)
3 כפות דבש + 3/4 כוס מיץ תפוחים
לחמם 3 דקות בבחישה.
לקרר.
לצקת את הרוטב הקר על העוגות החמות. כשהעוגות קרות לפדר באבקת סוכר.
תהנו.
פירגה שלום
במה אפשר להחליף את היוגורוט במשהו פרווה ?
לא ניסיתי . באתר יש מבחר עוגות פרווה. ראית?
רחל תחליפי בשמנת צימחית אני עושה כך ויוצא נהדר
פירגה זו תהיה עוגת השבת שלי :lol:
סמדר,תכיני ותהנו
המשך טעים.
תודה רבה חשבתי גם על חלב. סויה אני אנסה
היי, פירגה יקרה
האם ניתן להוסיף קוביות תפוחי עץ לעוגה? אם כן, האם יש צורך לבשלם קודם לכן?
תודה
סיון,אפשר לשים בתחתית התבנית פרוסות לא מבושלות.אחרי האפיה הן מתבשלות .
בנוסף,אפשר להוסיף קוביות לא מבושלות לעיסה.
תכיני ותהנו.
וואי נשמע יאמי, תפוחים וקינמון שילוב מוצלח במיוחד :lol:
בקי,גם אני אוהבת את השילוב. קל להכין וכיף לטעום.
תודה.
היי פירגה,
העוגה ניראית מעולה, למרות שאני אוהבת חתיכות של פירות בעוגות
בעיקר בעוגת תפוחים, אבל העוגה הזאת ניראית מצויין!
תודה אישה יקרה,
רחלי.ג.
אגב, רציתי לשאול : אם ישנה אפשרות להכניס פלחי אגסים
יש לי כמה אגסים בשלים ולא הייתי רוצה ליזרוק אותם, וחשבתי להכניס אותם לעוגה כלשהיא
האם ניראה לך שיתאים לעוגה הנהדרת הזאת?
אפשר להוסיף פרי.
אפשר גם להניח בתחתית התבנית פרוסות תפוחים (ללא בישול) ולצקת את הבלילה מעל.יוצא אחלה.
בהצלחה.
באהבה גדולה.
אפשר מיץ תפוזים במקום ?
כל נוזל יחליף את התפוחים,אפילו מים.
תודה לך מחכה שעוגת הפרג שלך תצא מהתנור
בטוח יצא פגז.
עוגות הפרג יצאו מושלמות ובן זוגי טרף אותן (:
מורן,תודה ותהנו מהעוגות.
רק לאחל בוקר טוב ויומ נפלא ולומר…..תודה
:P
חווה תודה מקסימה.
סוף שבוע נפלא לכולכם.
מה זה לשדרג לערבב יחד ולשים בתבניות? אני אוהבת ועושה כל המתכונים שלך נהדרים בוקר ושבוע ניפלא לך :lol:
"לשדך"
מלכה,
המשך טעים ומוצלח .
חיבוק תודה.
כתוב לשדך לא לשדרג, כלומר לערבב אותן יחד..
המיץ תפוחים זה מתרכיז או מיץ תפוחים טבעי ???
זה מיץ טבעי.
טבעי ולא תרכיז.
פירגה ערב טוב.
עוגה קלה וטעימה.
אני ממליצה. תודה רבה ניבה.
ניבה תודה על ההמלצה הטעימה
חיבוק לסוף שובע טעים.
נראת עסיסית וטעימה :lol:
בכיף אילניתי.
פירגה שלום העוגה מאוד טעימה אני ממליצה לכולם להכין בדיוק כפי שכתוב וייצא מוצלח וטעים בתודה לנה
לנה יקרה,תודה על ההמלצה.
המשך שבוע נפלא וטעים.
פירגה שלום,סיימתי לאכול פרוסה מהעוגה עם מיץ תפוחים היא ממש נהדרת ובגלל
שהיתי צריכה עוגת פרווה החלפתי את היוגורט בקרם קוקוס בתוספת כף מיץ לימון.
פשוט מאדן
הי פלורי,זו פירגה
תודה ששיתפת אותי.
טוב שיש תגובות טעימות על המתכונים.כך לא יהססו להכין אותם.
חיבוק ושבת שלום.
הכנתי את העוגה-בלי הרוטב
שמתי ריצ' במקום ניוגורט
יצא מ ע ו ל ה !!!!
עוגה מעולה!!!! ( :lol: הכנתי עם מיץ תפוחים רגיל ובמקום יוגורט שמתי חצי כוס מיץ תפוחים ועוד חצי כוס שמנת להקצפה פרווה)
את נהדרת,וכיף שחזרת לשתף יעל.
בריאות ואהבה.
היי פירגה,
כמו תמיד רוצה לשתף,,
למרות שציינת כי התערובת נפלאה לחורף,
הכנתי משהו שמתאים דווקא לקיץ,שלא עוזב אותנו.
אז ככה,
את התערובת המהירה והנהדרת,הכנתי אתמול בערב ,
אבל במקום עוגה ,יצקתי את התערובת לתבניות מאפינס ,
ולאחר שיצאו המאפינס אפויים מהתנור,
יצקתי עליהם קצף משמנת -ריץ מתוקה, ולאחר כמה דקות צינון, הכנסתי למקרר לכול הלילה.
בבוקר בדקתי,ויצאו מאפינס נהדרים .
ובמקביל,חלק קטן מהם,הקפאתי לילה בפריזר,
וזאת לאחר שחציתי כול מאפינס ל-2 ומלאתי בקצפת ,וסגרתי, ומרחתי אותם גם מלמעלה קצפת נדיבה.
למחרת הם יצאו קפואים וטעימים כמו קסאטה.
תודה לך פירגה,
על תערובת מהירת ההכנה והטעימה שהכנתי לקיץ
ושגם מתאימה לגירסה שלך לחורף.
הי רינת,ערב טוב
שיבחת את העוגה בדרך שלך,כל הכבוד.
שמחתי שטעים לכם.
שתמשיכי להכין,לשדרג ולהנות מהמטעמים שבאתר .
לילה טוב.
שלום פירגה
אפשר להשתמש בסיידר תפוחים במקום המיץ?
אורית,סיידר מעולה
בהצלחה.
עוגה נהדרת מאוד מומלץ לימים הקרים עם כוס תה :lol: :lol:
מיכל,שימחת אותי שהוספת עוד תגובה טעימה לעוגה הנהדרת הזו.
לבריאות ותהנו
במילים אילו העוגה יצאה נפלא טעימה בטירוף זללו עד הסוף תודה לך פירגה יקרה :lol: :lol: :lol:
ציפי,בקר טוב
חן חן על המחמאות לעוגה שתמיד תהנו
פירגה כמה שאת מיוחדת…ואין אין על כל עוגה או תבשיל שלך..
אפשר ללא סוכר לעשות
בולגריה יקרה
בוודאי שכן.תכיני בלי סוכר ותהנו
פירגה שלום
האם אפשר להחליף חלק מהשמן ברסק תפוחי עץ ?
תודה ושיהיה לך המשך יום טוב
ענת הי,
אני לא יודעת.אולי כן,אבל לא ניסיתי.
יום טוב
היי פירגה,
העוגה נראית נפלאה,עשית לי חשק להכין.
לפי לדעתך ,האם העוגה תצא טעימה עם אשמש בתחליף לסוכר ?
(היא לא תצא בטעם מריר באפייה?)
שושי בקר טוב
מה שבטוח שעם תחליף, העוגה תצא נמוכה.
לגבי הטעם? צריך להתרגל לתחליף,זה בכל זאת לא סוכר.
הכנתי היום את העוגה-היא פשוט נהדרת!
טעימה מאוד ,והמירקם -משהו מיוחד רך,נימוח , לח אבל לא רטוב.
תודה רבה!
ממליצה בחום!
:lol:
מירי תודה רבה יקירתי.
שיהיה לך ולמשפחתך סוף שבוע מקסים,רגוע וטעים.
תודה מהלב על המחמאה /המלצה למתכון