dscf5787 - קרם גבינה ושמנת עם קרמבו

קרם גבינה ושמנת עם קרמבו

 

dscf5781 1 - קרם גבינה ושמנת עם קרמבוואפשר גם קינוחים אישיים

קינוח חורפי עם קרמבו.
ברגע של חלום בהקיץ,יצא לי קינוח מפתיע בתוספת קרמבו
במרקם בווארי נפלא.

מצרכים:
10 קרמבואים או יותר.
תבנית הגשה: 30X18X5
3/4 1 כוסות חלב
שקית אינסטנט פודינג וניל
1 שקית ג'לטין- ס"ה 14 גרם
1 קופסא גבינה לבנה 5% –ס"ה 250 גרם
1שמנת חמוצה 9% = 250 גר'
2 שמנת מתוקה 38% = כ"א 250 גר'
2 שקיות סוכר וניל
1 כוס סוכר

אופן הכנה:
לשים בסיר כוס אחת של חלב והג'לטין
לבחוש כל הזמן עד לסף רתיחה.
לסגור להבה ולהמשיך לערבב היטב עד להמסת הג'לטין.
לסנן את החלב עם הג'לטין לתוך קערה ג ד ו ל ה.
ל ק ר ר .
להוסיף לקערת החלב:
גבינה לבנה
שמנת חמוצה
2 סוכר וניל
1 כוס סוכר
לערבב ביחד עד להמסת הסוכר.
במיקסר להקציף את 2 השמנות המתוקות עם 3/4 כוס חלב ועם שקית אינסטנט פודינג וניל.

לאחד את הכל ביחד. לערבב.

לצקת לתבנית ולסדר את הקרמבואים מפוזרים כמו בתמונה.
ניתן להכין מנות אישיות. מניחים בתבנית אישית קרמבו שלם ומוזגים מעליו את הקרם .

אחרי שהות של כמה שעות במקרר ה"עסק" מתייצב ואפשר לצפות/לזגג בקרם או סירופ שוקולד.

ניתן להכין קרם גנאש ממיכל שמנת מתוקה מבושלת עד לסף רתיחה.
סוגרים להבה ומוסיפים 200 גרם שוקולד מריר שבור קוביות.
נותנים לנוח 3 דקות ומערבבים לקרם סמיך ואחיד ויוצקים מעל.
שומרים במקרר. לא בפריזר.
תהנו.

"טיפ"
ניתן לשבור את הקרמבואים בצורה גסה שיתבוללו בקרם.dscf5775 2 - קרם גבינה ושמנת עם קרמבו

43 תגובות על “קרם גבינה ושמנת עם קרמבו

    • גל,לבשל עם החלב ולבחוש כל הזמן.לא לשכוח לסנן,כך שאם יישארו גושים תסנני אותם וזהו…
      תהני ממתכון מעלף.

    • אם משתמשים בעלי ג'לטין האם עדיין צריך כוס ושלושת רבעי חלב? משום שהנוזל בו מושרה הג'לטין נזרק.
      ממתינה לתשובה. תודה.

      • דייזי, שום נוזל לא נזרק. הכל לבלילה. הג'לטין נמס בתוך החלב ומהווה את תהליך הקרישה.
        להכין לפי ההוראות,תודה.

  1. פירגה שלום.
    רעיון ניפלא. ניראה נהדר, לפי הרכיבים אני כבר יכולה להרגיש את הטעם הטוב.
    כל הכבוד לרעיון המקורי.
    ניבה.

      • בוקר טוב פירגה.
        צדקת…… באמת תענוג גדול.
        תודה רבה ניבה.

  2. היי פירגה זה נראה מאוד טעים למזלי יש לי את כל המצרכים אז אני הולכת להכין תודה ליאורה.

  3. בוקר טוב,
    נרה סוף הדרך…..כמו כל מה שאת מעבירה אלינו.
    יש לי שאלה שלא קשורה למתכון ספיציפי זה.
    מדוע עוגות שנכנסות לתנור לאיחסון, לאחר יום מקבלות לחות והופכות לדביקות במיוחד בחלק העליון שלהן ?
    תודה על הכל,
    שוש smile

  4. היי פירגה, חזרתי לעדכן שיצא מאוד מאוד טעים! וכמו שילדיי אמרו ממש יאמי! אין מילים כמה זה טעים אצלינו כבר כל התבנית התחסלה ואין ספק שאכין שוב לשבת המשך ערב טוב! :lol: :lol: :lol: :lol:

  5. פירגה שלום רב.
    הכנתי יצא טעים טעים טעים……… פשוט עונג .
    ת ו ד ה ענקית. הילדים שליובעלי שותפים להמלצה.
    מוריה .

  6. שלום פירגה יקרה
    מצטרפת לכל המחמאות,פירגונים והברכות. :: לגבי הטיפ האם הכוונה לקוצ'צ' ולערבב הכל יחד?
    :lol: :lol: :lol: :lol:

  7. אשמח מאד להמלצתך: מה יותר משדרג את הטעם לשים קרמבואים שלמים או לרסק אותם?
    זה נראה קינוח יותר מידי טעים… smile

  8. וואו את אלופה !!!איך לא מרגישים את הסוכר בבלילה והוא נמס?? אין עלייך :lol:

    • מערבבים היטב,מי שלא בטוח שיערבב את הסוכר עם הג'לטין אחרי שמסננים אותו.
      smile

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *