dscf6095 - מוס חלבה וסילאן על בסיס נוטלה

מוס חלבה וסילאן על בסיס נוטלה

DSCF6095 - מוס חלבה וסילאן על בסיס נוטלה

 

 

 

רוצים משהו מהיר מפנק ונאה למראה?

ראיתי את החלבה במקרר,את הסילאן על השיש שהם המצרכים הכי הכי שלי,והפכתי אותם בשילובי טעמים שונים לקינוח מרהיב שנראה "כאילו" של "הביוקר" .

מצרכים לקרם מוס חלבה וסילאן:
5 או 10 כלים אישיים (כלים גדולים הם לשניים או לזוג מהשמיים)כלים קטנים ליחיד/ה
1/2 כוס סילאן
175 עד 200 גרם חלבה מפוררת
מיכל שמנת מתוקה להקצפה = 250 מ"ל
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
מיכל ביו 3% יוגורט שניתן להמיר בשמנת חמוצה או גבינה לבנה רכה = 200 מ"ל.

היוגורט "שובר" את המתיקות הגדולה, למתיקות מעודנת יותר , ששומרת על המרקמים החשובים במוס.

להקציף במיקסר שמנת מתוקה + ביו יוגורט  +  האינסטנט פודינג לקרם

להוסיף את יתר המצרכים ולערבל לאט מאד (אפשר במיקסר עד שיתקבל חלק ללא גושים)

לבסיס:
2 כפות נוטלה או ממרח שוקולד אחר
11 יחידות פתי-בר מפוררים ממש גס
לערבב בכף למרקם פירורי ולהוסיף כף ליקר קפה או אחר וגם לא חובה.

לשים כ-2-3 כפות מהמצרכים של הבסיס בתחתית הכלים
ולצקת מעל 3/4 גובה קרם.
מקשטים כיד הדמיון והסיבה למסיבה.
אפשר לזלול מיד או לשמור במקרר
לא להקפיא.dscf6109 300x225 1 - מוס חלבה וסילאן על בסיס נוטלה

תהנו

18 תגובות על “מוס חלבה וסילאן על בסיס נוטלה

  1. הי, נכנסתי לאתר לחפש עוגה ו"נדלקתי" על מתכון המוס כקינוח.
    נמצא כבר בעשייה…. :
    תודה ושבת שלום. :P

  2. שלום פירגה.
    כל הכבוד לך על כל המתכונים המקוריים והטעימים שאני מנסה אותם בהצלחה ותמיד קוצרים מחמאות.

    איך מכינים את המוס עצמו?שמים את כל החומרים ומקציפים או שבשלבים?
    סוף שבוע נעים.

    • שירה, תודה רבה על המחמאות.

      רשמתי עכשיו במתכון את הכנת המוס.

      סוף שבוע מקסים וטעים לכם.

  3. פירגה מקסימה, שבוע טוב,כבר זמן רב שאני לא מקבלת את המתכונים היומיים שלך.אני מרגישה שהמטבח שלי מתדרדר בלי המתכונים שלך. אני מתחיננת וצועקת ה צ י לו!!!!!!!! החזירו לי את המתכונים היומיים שלך. זה עושה לי את היום. smile smile smile smile

    • רחל יקרה,עד שיסתדר לך,כנסי דרך האתר ולא תפספסי כלום.
      חיבוק חם והמשך טעים smile

    • אפרת יקרה,לבריאות,באהבה וכיף שבחרת להכין ושטעים לכם
      חג שמח ושבת שלום smile

    • תנסי להקפיא אחד ותראי מה יוצא.אני לא ניסיתי.
      ובהחלט ניתן לוותר על הביסקוויטים. smile

  4. הכנתי את הקינוחים האלה למימונה את הבסיס הכנתי עם עוגיות יין קישטתי למעלה עם פסק זמן מפורר יצא טעים מאוד השבת הכנתי שוב ליום ההולדת של האחיינית שלי קישטתי עם סוכריות יום הולדת וגירדתי כיף כייף

    • הי ורד,איזו פעילה את.נקרא שאת אוהבת מאד את המטבח ולפנק את הסובבים אותך.כל הכבוד.
      חיבוק smile תודה שאת משתפת אותי.

  5. פירגה יקירתי

    איך אוכל להפוך את המתכון הזה לפרווה, ושעדיין יישאר טעים כמו כל המטעמים היוצאים תחת ידייך. אני אמורה להביא לעבודה לפרישת חברה מהעבודה, קינוחי פרווה, אודה לך אם תוכלי לעזור לי.

    תודה אהובה ואישה יקרה,י smile

    אוהבים אותך

    משפחתי וליאת

    • ליאתי ממוש
      בד"כ שמנות יש פרווה מה לגבי יוגורט אני לא בטוחה.
      חיבוק חם לשבת נפלאה. smile

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *