dscf60631 - קסטה קרמבו

קסטה קרמבו

dscf60631 1 - קסטה קרמבו
תבנית אינגליש קייק

בהמשך למתכונים עם קרמבו שהכנתי להנאת כולכם,הנה עוד אחד שכיף להתפנק איתו.

מצרכים:
6 קרמבו בטעם שאוהבים
150 גרם שוקולד לבן מומס
2 כפות חמאת בוטנים
שקית פודינג אינסטנט וניל
1/4 כוס סוכר
400 מ"ל =מיכל וחצי שמנת מתוקה
250 גבינה לבנה
שרוול פתי בר בטעם שוקולד (לא מרטיבים את הפתי-בר)

אופן הכנה:
להקציף במהירות גבוהה , שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג חמאת בוטנים וסוכר לקרם.
להנמיך למהירות הכי קטנה ולשדך בעדינות את השוקולד והגבינה.
בסוף להוסיף את כל הקרמבו ולערבב שיישאר גושי.
לצקת 3/4 כמות לתבנית ולסדר שורות של פתי בר לאורך במרווחים של 1 ס"מ (ס"ה 4 שורות
ל א ו ר ך)
לכסות את הפתי-בר ביתר הקרם ולהקפיא.
אחרי הקפאה הופכים לצלחת הגשה יפה ומקשטים.

ציפוי שברי ממתקים לילדים: שוקולדצ'יפס, חטיפי מקופלת, חטיפי אגוזי, חטיפי פסק זמן וכו'…
לפני ההגשה יוצקים סירופ שוקולד.
תהנו

כך הפתי בר מסודר בתבנית:dscf60711 300x225 1 - קסטה קרמבו

d796d791d7a8d794 150x150 - קסטה קרמבו

49 תגובות על “קסטה קרמבו

  1. פירגה איזו תמונה מעלפתתתתתתת! זה נראה מדהים ובטח טעים בטירוףףףףףף ……יש לי את כל המצרכים למעט חמאת בוטנים אני רצה לסופררררררררר ;)

  2. פירגה
    נראה סוף!
    סליחה על השאלה, לא הבנתי לגבי הפתי בר, איך להניח, מה הכוונה לאורך?
    סליחה על אי ההבנה……….לגבי חמאת בוטנים, אני לא אוהבת,
    את חושבת שמתאים גם בלי?
    תודה

    • רותי הי,
      תעמידי שורות של פתי בר שלמים לכל האורך
      תעשי רווח של 1 ס"מ ותעשי עוד שורה
      ס"ה 4 שורות
      תוותרי על חמאת הבוטנים.
      את יכולה להמיס את השוקולד במיקרו או בבן מארי
      להניח סיר קטן עם השוקולד בתוך מחבת עם מים רותחים ולבחוש עד שיימס. smile

  3. בוקר טוב,
    סליחה על הבורו, אבל אני לא הבנתי לגבי קרמבו, מוציאים את הפנים שלו ומוסיפים לקרם?
    זה נראה פשוט מקסים!!!!!!!!
    תודה רבה

    • לא. שמים אותו שלם ובוחשים קצת הוא מתפרק לחתיכות גסות וזהו.
      לבריאות ובאהבה smile

  4. פירגה יקירה, זה ניראה טעים מאוד!

    בהחלט ינוסה!

    תודה לך אישה יקרה smile

    רחלי.ג. :lol:

  5. פירגה שאלה!

    האם כל הכמות הזאת של המיצרכים אכן תיכנס לתבנית אינגליש? או שמדובר בכמות לשתי תבניות?

    אשמח לתשובה.

    רחלי.ג. smile

  6. פירגה שלום, המתכונים שלך מעולים ואין כמעט יום בשבוע שאני לא מכינה משהו ממתכונייך,מכוון שמצאו אצל אימי בעיית בריאות במערכת העיכול אני צריכה להכין לה אוכל בריא לכן רציתי לשאול אם את או מישהו מהגולשים מכיר אתר של אוכל בריאותי /דיאטטתי בתודה מראש, נטלי. ובלי קשר הקסטה נראית משגע וזה יוכן לילדיי לשבת :lol:

    • עדיף ללכת לדיאטנית מתאימה ולקבל הדרכה לדיאטה של אמא.
      הנשל טעים ביחד ובריאות לאמא.
      תודה נטלי smile

  7. פירגה!
    תמונה כזאת רציתי לראות אבללללללללללללל לא רציתי לבקש ממך כדי לא להטריח אותך.
    תודה תודה, כשרואים תמונה, זה כל כך עוזר וברור
    יום נפלא
    smile smile smile

    • נכון, הייתי חוסכת הרבה תהיות. זה באמת לא כ"כ ברור לפי התיאור המילולי.

      אז תכינו ותהנו smile היא טעימה להפליא.

  8. פירגה שלום,זה נראה מהמםםםםםםם.,וטעים. ינוסה בקרוב.
    תבורכי על המתכונים שלך.
    תודה לך.

  9. את הקרם עם הפודינג וניל–מכינים כמו שמקציפים לקרם עם חלב ושמנת ? או לאבקה מוסיפים את החומרים האחרים בלי חלב ושמנת?????

  10. יצא מהמםםםםםם פירגה!!! טעים מאודדדדד זה כ"כ טעים שאי אפשר שלא ליישר פשוט מעלףףףףףף smile smile smile תודהההה נשיקות smile :lol: מיטל מאילת.

  11. את אלופה!!!
    עכשיו יש לי 2 שאלות:
    אם אין לי חמאת בוטנים זה יגרע מהטעם?
    דבר שני אם הקרבו שלי לא כ"כ טרי זה הרוס את הטעם או שצריך קרמבו ממש טרי?
    תודה!

  12. התאריך מעולה רק שהקרמבו קצת יבש(מה שקורה בדר"כ לקרמבו)הכוונה היא לקרם של הקרמבו

    • הקרמב צריך להיות טוב וטעים לאכילה.ואז אפשר להכניס אותו לעוגה.
      בהצלחה

  13. פשוט כל כך ונהדר, אף פעם לא חשבתי שאפשר להכין עוגה עם קרמבו, פשוט נהדר!!!

  14. טעים טעים טעים :lol: :lol: :lol:
    יש לך ידיים מבורכות עד כדי כך שבעלי אמר שעוגה כזו טעימה לא טעמת בחיים….
    לכל המתלבטות רוצו להכין ולא תתחרטו smile smile

    • תאמרי לבעלך תודה בשמי.
      תכיני עוד מטעמים מהאתר שלי ותשמחי אותו.
      נפלא שחזרת לשתף אותי.חג smile אורים שמח

  15. פירגה חנוכה שמח.
    יצא נהדר טעים מאוד לא רצינו להפסיק לאכול.
    תודה רבה ניבה.

  16. פירגה , עשיתי היום ויצא נהדר, אני שמתי בתבנית אינגליש קייק לא חד פעמית ועטפתי אתה בניילון ניצמד ויצא מעולה, השאלה היא האם אפשר להחזיק במקרר או חייבים במקפיא?
    תודה רבה, מתכונים שלך באמת נהדרים, אני עושה אותם כמעט כל שבוע……………….

    • סופי הי, חמודה
      חובה במקפיא עד כשעה לפני ההגשה ואם נשאר,שוב למקפיא.
      תמשיכי להכין ולהנות ושבוע נפלא לך smile

  17. ערב טוב פירגה.
    קסטה טעימה טעמה מיוחד.
    רעיון מקסים, אצלי חיסלו את זה בכמה דקות.
    כמו תמיד אני מודה לך שאת משתפת אותנו במתכונים כל כך קלים וניפלאים.

    • בקר אור פנינתי
      תודה על המחמאות לקסטה.
      כיף להכין בצ'יק ולהנות כל כך.
      לבריאות ושבוע נפלא לכם smile

  18. הי פירגה
    מתכון גאוני הוספתי קרמבו לרשימת הקניות,בתקווה שאמצא עכשו (אמצע הקיץ)
    מכל מקום אנצור את המתכון עד שאמצה ואאסוף את נכדי לקראת ההתנפלות על
    העוגה.שבת שלום. :P

    • אתי יקרה,אני בטוחה שתהני מהקסטה.
      אני גם מקווה שתמצאי קרמבו.אולי בחנויות הקטנות.
      המשך טעים ושבת שלום smile

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *