הכי כיף קפוא,זה תערובת של בסקוויטים שבורים,שמנת מתוקה,שוקולד מריר,מומסים ומגולגלים למין צורת נחש בתוך נייר כסף מקפיאים ,מורידם מהפריזר,וזהייעלם תוך 5 דקות אפילו צוציקים אוהבים :|
حאיזה סוג תפוחים???? גרני סמיט,פינק לידי,דלישס??? אשמח לדעת
עוד עצה יש בחנויות טבע או המזרח הרחוק מיץ אננס טבעי בפחיות מהמזרח הרחוק,מקפיאים את המיץ אוכלים ומתמוגגים דל ומצויין לעיכול בזכות הברומלין,חומר שטוב לעיכול טבעי נהדר :lol:
פירגה בוקר טוב,
יש לי שתי שאלות לא קשורות למתכון זה אלא לעוגת הכושית שוקולד עם גבינה.
האם צריך ממש מים חמים(אחרי רתיחה) או פושרים?
האם לשמן את התבניות?
אשמח לקבל תשובה דחופה כי אני רוצה להתחיל להכין.
המשך יום טוב וסופשבוע נעים
פירגה היי, יש לי תפוחים במקרר שאף אחד לא אוכל אז עכשיו נתת לי רעיון :P
תנסי ותעדכני אותנו
תהנו
יש לי שאלה
אני גננת במקצועי, יש לי 30 ילדים
ומעונינת המתכונים שאפשר לאפות אם הילדים בגן
אני התחלתי לפני החג בתוכנית "האופה הצעיר"
אשמח לקבל מתכונים
תודה מקרב לב
וחג- שמח
באהבה:גילה
גילה,כנסי לקטגוריה:עוגות בחושות.יש עשרות טעימות.
לבריאות ושהילדודס יהנו
מעולה! צריך להשאיר אותם קצת בחוץ להפשרה או אפשר לאכול מיד? ינוסה מיד! תודה רבה!
להפשיר קלות שיהיו קצת רכים.
תהנו
רעיון נפלא.
תודה
האם אחרי הההפשרה התפוחים הם כמו אחרי אפייה ? רכים ? קשים ?
בדיוק כמו אחרי אפיה,רכים
היי פירגה – רעיון נפלא – ינוסה בקרב.
אופציה נוספת – מוצלחת במיוחד – להקפיא ענבים.
אין צורך להפשיר – אוכלים אותם קפואים – נותן תחושה כמו של ברד.
מתאים במיוחד לימי הקיץ החמים – בריא טעים ודל קלוריות (יחסית לגלידה)
חג אורים שמח
שושי,תודה
חג חנוכה שמח וטעים
רעיון נפלא לקיץץץץץץץץ
נזכרתם בשיא החורף?????????
בכל אופן כל הכבוד על הרעיון
בכיף
פירגה זה בהחלט נהדר!
אני גם מאוד אוהבת תמרים (צהובים מתוקים) קפואים, מעדן!
תודה אישה יקרה!
יאללה, מצפה למתכון לחנוכה – בטוחה שתשלפי משהו חגיגי וטעים!
אוהבת ושולחת חיבוק
רחלי.ג. :lol:
יש המון למעלה מ100 מתכונים,לא ראית?
רצה להקפיא תפוח עשית לי חשק..אגב מה קורה עם הויטמנים…
לא בעניין הויטמינים זה שטח אחר. צר לי.
הכי כיף קפוא,זה תערובת של בסקוויטים שבורים,שמנת מתוקה,שוקולד מריר,מומסים ומגולגלים למין צורת נחש בתוך נייר כסף מקפיאים ,מורידם מהפריזר,וזהייעלם תוך 5 דקות אפילו צוציקים אוהבים :|
حאיזה סוג תפוחים???? גרני סמיט,פינק לידי,דלישס??? אשמח לדעת
עוד עצה יש בחנויות טבע או המזרח הרחוק מיץ אננס טבעי בפחיות מהמזרח הרחוק,מקפיאים את המיץ אוכלים ומתמוגגים דל ומצויין לעיכול בזכות הברומלין,חומר שטוב לעיכול טבעי נהדר :lol:
רחלי,כל סוג מתאים.
תודה על כל ההצעות והשידרוגים הטעימים שכתבתם
אם הטעם והמרקם הם כמו תפוחים אפויים,
האם אפשר למלא כך עוגות תפו"ע ושטרודל במקום לבשל ולרכך בסיר על הכיריים?
בדיוק כמו אפויים.לא נראה לי שיתאים לאפיה.
פירגה בוקר טוב,
יש לי שתי שאלות לא קשורות למתכון זה אלא לעוגת הכושית שוקולד עם גבינה.
האם צריך ממש מים חמים(אחרי רתיחה) או פושרים?
האם לשמן את התבניות?
אשמח לקבל תשובה דחופה כי אני רוצה להתחיל להכין.
המשך יום טוב וסופשבוע נעים
רותי,אפשר פושרים.תמיד לשמן. בהצלחה וסופ"ש מדהים לכם
תודה על התגובה המהירה,הולכת להכין ואשוב לעדכן :lol:
ניסיתי ויצא טעים תודה יניב
תודה יניב,שימחת אותי שאהבת ושיתפת.
מתי יהיה קיץ ונחין תפוח קפו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????
לוקה :lol: :P
נ.ב. קול מה שניסינו מהאתר אד אחשב יצה פיצוץ!!!!