קרואסונים מתוקים בבצק עלים
מצרכים:
קילו בצק עלים מופשר
מלית לבחירה:
קיצוצי פירות יבשים, צימוקים, אגוזים שבורים, שומשום, קוקוס , חלבה, מרציפן, קינמון , סוכר חום ,קליפת תפוז או תמצית וניל /שקדים, רחת לוקום.
הכנה:
מחלקים את הבצק ל-3 חתיכות
מרדדים כל חלק למלבן וחותכים משולשים די גדולים
מברישים כל משולש במעט ריבה או ממרח אוכמניות וממלאים במלית שבחרתם.
מגלגלים מהצד הרחב לצר לצורת קרואסון.
מברישים ביצה טרופה ומפזרים שומשום.
אופים בחום 180 מעלות עד שישחים.
ניתן להקפיא את העוגיות לפני האפיה , רק לא לשכוח להפריד בין השכבות בניילון/ניר אפיה.
פשוט תכינו ותהנו.
טעים ביותר
אמנון הבן שלי התענג על העוגיות הללו ומאז רוצה שאני כל הזמן יכין לו אותם.
כזה ילד חמוד♥ ממולץ ביותר.
נ.ב אמנון בן 49
בכיף, אני שמחה שהכנת ושאהבתם.
לבריאות