dscf7440 - לחמניות גבינה מלוח/מתוק במליות טעם אישי

לחמניות גבינה מלוח/מתוק במליות טעם אישי

dscf7440 1 - לחמניות גבינה מלוח/מתוק במליות טעם אישי
המליות מכל הבא ליד.סלטים,ירקות קלויים,גבינות,ממרחים (גם קנויים כמו סלט קישואים בטעם כבד)
הפתעה:
ללחמניות מתוקות הוסיפו סוכר ותמלאו במליות מתוקות.
הכל בחוש בתוך קערה,לתנור ולארוחה.

מצרכים 15 יחידות:
1/2 כוס שמן
500 גרם גבינה לבנה רכה
4 ביצים גדולות טרופות במזלג
10 כפות קמח תופח
מלח לטעם
מערבבים לבלילה דלילה ויוצקים 3/4 גובה לתבניות מאפינס סיליקון
ממלאים באמצע כפית מלאה מהנבחר.
אני מילאתי בגבינת עיזים וחלק בסלט קישואים בטעם כבד
אופים בתנור בחום 180 מעלות כ-35 דקות.
חג שמח וטעים
תהנו

19 תגובות על “לחמניות גבינה מלוח/מתוק במליות טעם אישי

    • תודה,רק שימי לב שצריך 4 ביצים ולא 2.
      תודה ובהצלחה.
      ספרי איך יצא smile

  1. תודה על המתכון, שעושה רושם, טעים ומזמין :lol:
    והעיקר שיהיה חג שמח :P
    חווה

  2. פירגה בוקר טוב וחג שמח !!!
    האם אפשר להשתמש בגבינת טבורוג או טוב טעם ? כי זה מה שיש לי במקרר.

    תודה
    גילה

  3. בוקר טוב פירגה,
    אני מכינה עכשיו את הלחמניות בפעם השלישית.
    פשוט מצויינות וטעימות להפליא.
    אנסה אותן גם עם מילוי מתוק.
    תודה לך על כל המתכונים הנפלאים, הכל יצא מוצלח.
    יום טוב ושבת שלום.

  4. צהריים טובים לך פירגה! מאד רוצה להכין כעת…אך בגירסה מתוקה.תוכלי לאמר לי בבקשה כמה סוכר להוסיף?(אנחנו לא אוהבים מתוק מאד…) ממתינה לתשובתך כדי שאוכל להכין! ☺שלך,בנאמנות רבת השנים…,יעלי וכרגיל,מאחלת לך ולכם רק בריאות! טוב…וגם אהבה!!!❤

    • הי חמדתי, שימי כוס סוכר ותפזרי קצת סוכר מעל למאפים לפני האפייה.
      היום שמתי מתכון ללחמניות מתוקות גם באתר וגם בפייסבוק.

      בריאות ואהבה מפירגה heart

  5. פירגה יקירתי,אמנם עברו 12שנה מאז שנפטרה סבתי האהובה,אך אין יום שעובר מבלי שאחוש בחסרונה,לא מעט,את מזכירה לי אותה בסגנונך…תמיד שם לתת תשובה…אני ברת מזל שיש לי אותך בעולמי,אנשים כמוך ממתיקים את חיי ולפחות לכמה רגעים אני מרגישה שיש לי גם היום סבתא אמיתית!!! ❤תודה פירגה שלי על תשובתך המהירה!!! כרגיל,אף פעם לא מאכזבת! אמרתי לך! כמו סבתא שלי!!! ❤

    • תודה יפה שלי, אני אוהבת אותך, עוד לפני שאני מכירה אותך. תמיד פה איתך heart

  6. אוייש…פירגה אהובה שלי…sorry…. אבל שכחתי לשאול אותך,לגרסה המלוחה עם גבינת העיזים כמה מלח בערך להוסיף לבלילה?

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *