אחרי הקרמשניט האישי הנפלא שחלמתי עליו וכולכם כבר שותפים לו בשמחה.
היום הכנתי עוגת גבינה אישית עם המון תותים ושוקולד.
קינוח מהמם לחג הפסח
מצרכים:
בסקוויטים פתי-בר (יש כשר לפסח)
כוסית יין +מים לטבילת הביסקוויטים
1/2 מיכל שמנת מתוקה+100 גרם שוקולד מריר
מיכל שמנת מתוקה להקצפה אפשר פרווה 38%
שקית אינסטנט פודינג וניל =80 גרם
1/2 כוס סוכר
500 גרם גבינה לבנה החל מ-5 אחוז
מארז תותים (אפשר להשאיר כמה לקישוט)600-700 גרם
הכנה:
להקציף במיקסר : שמנת מתוקה, פודינג וסוכר, להוסיף גבינה,
ובסוף להוסיף את התותים ולהקציף הכל ביחד לקרם סמיך.
לסדר בכלים אישיים שכבות של פתי בר וקרם לסירוגין
לצפות בגנאש שוקולד:
להביא לסף רתיחה את השמנת ולשבור לתוכה את השוקולד.
לערבב לקרם נוזלי ולצקת על העוגות.
תהנו
הגשה יפה
יאמי :lol:
תודה דליושה![smile](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/smile.gif)
נראה מגרה…..
![smile](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/smile.gif)
פירגה, האם את חושבת שאפשר להקפיא?
סוף שבוע נעים יקירתי
בגלל התותים לא להקפיא ולא לשמור מעבר ליום אחד במקרר.עדיף להכין ולאכול באותו יום.![smile](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/smile.gif)
סוף שבוע נפלא גם לך
פירגה יקרה
תודה על תגובתך
לא הזכרת במתכון באיזה שלב מוסיפים את הגבינה ? ? ?
עם השמנת כמובן![smile](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/smile.gif)
שלום פירגה נראה יפה וטעים.
לא פירטטת איך מכינים את מחית התותים
דלית בקר טוב
אין מחית תותים
ראי פה:
מארז תותים (אפשר להשאיר כמה לקישוט)
להקציף שמנת פודינג וסוכר לקרם
ובסוף להוסיף את התותים ולהקציף ביחד לקרם