אחרי הקרמשניט האישי הנפלא שחלמתי עליו וכולכם כבר שותפים לו בשמחה.
היום הכנתי עוגת גבינה אישית עם המון תותים ושוקולד.
קינוח מהמם לחג הפסח
מצרכים:
בסקוויטים פתי-בר (יש כשר לפסח)
כוסית יין +מים לטבילת הביסקוויטים
1/2 מיכל שמנת מתוקה+100 גרם שוקולד מריר
מיכל שמנת מתוקה להקצפה אפשר פרווה 38%
שקית אינסטנט פודינג וניל =80 גרם
1/2 כוס סוכר
500 גרם גבינה לבנה החל מ-5 אחוז
מארז תותים (אפשר להשאיר כמה לקישוט)600-700 גרם
הכנה:
להקציף במיקסר : שמנת מתוקה, פודינג וסוכר, להוסיף גבינה,
ובסוף להוסיף את התותים ולהקציף הכל ביחד לקרם סמיך.
לסדר בכלים אישיים שכבות של פתי בר וקרם לסירוגין
לצפות בגנאש שוקולד:
להביא לסף רתיחה את השמנת ולשבור לתוכה את השוקולד.
לערבב לקרם נוזלי ולצקת על העוגות.
תהנו
הגשה יפה
יאמי :lol:
תודה דליושה
נראה מגרה…..
פירגה, האם את חושבת שאפשר להקפיא?
סוף שבוע נעים יקירתי
בגלל התותים לא להקפיא ולא לשמור מעבר ליום אחד במקרר.עדיף להכין ולאכול באותו יום.
סוף שבוע נפלא גם לך
פירגה יקרה
תודה על תגובתך
לא הזכרת במתכון באיזה שלב מוסיפים את הגבינה ? ? ?
עם השמנת כמובן
שלום פירגה נראה יפה וטעים.
לא פירטטת איך מכינים את מחית התותים
דלית בקר טוב
אין מחית תותים
ראי פה:
מארז תותים (אפשר להשאיר כמה לקישוט)
להקציף שמנת פודינג וסוכר לקרם
ובסוף להוסיף את התותים ולהקציף ביחד לקרם