בצק עלים חמאה או אחר . אין צורך לטגן את הבצלים.
מלית:
250 גרם גבינה טוב-טעם
200 גרם חמד
100 גרם קשקבל או אחרת מגוררת
100 גרם שמנת חמוצה
3 בצלים קצוצים מאד דק ולא מטוגנים
2 ביצים
מלח ופלפל שחור לטעם
לערבב בכף לבלילה סמיכה.
לרדד 2-3 עלים מלבניים .
למלא בנדיבות רק בצד אחד גושים גושים ולכל האורך ולהתחיל לגלגל לפחות 2 סיבובים.
לשים את התבנית במקרר לפחות לשעה.
לפרוס פרוסות עבות ולסדר בתבנית משומנת/ניר אפיה בצורה חופשית.
לאפות בתנור חם 180 עד שישחימו היטב.
מגישים בטמפרטורת החדר.
ניתן להבריש ביצה ולפזר שומשום.
תהנו.
שלום פירגה יקרה,
כרגיל נקרא טעים מאוד :lol: איך להניח את החיתוכיות?עם החתך כלפי מעלה או הצידה :?
מאחלת לך חג שבועות שמח וטעים
הי רותי,תודה חמדתי
אני שמתי הצידה,אבל אפשר למעלה,רק לשים לב שלא יישרף.
חג שבועות שמח ונפלא לכם
היי פירגה, אפשר עם בצק שמרים או בצק פילו?
איריס,פילו/פילאס יתאים יותר.
מעולה :lol:
תודה דליושה
ערב טוב,
אני מבינה שאת הבצל אין צורך לטגן או לבשל קודם לכן, רק לקצוץ ולהכניס לתערובת הגבינות?
בדיוק כך כתבתי בהצלחה
;) :lol: הכנתי זאת וזה טעים עד איבוד חושים
אני השארתי זאת בתור רולדה וחתכתי רק סימנים.
נפלא תודה
ציפי בקר אור , מקסימה
ותודה שחזרת לשתף אותי.איזה יופי ;) ותמשיכי להכין ולפנק.