בצק עלים חמאה או אחר . אין צורך לטגן את הבצלים.
מלית:
250 גרם גבינה טוב-טעם
200 גרם חמד
100 גרם קשקבל או אחרת מגוררת
100 גרם שמנת חמוצה
3 בצלים קצוצים מאד דק ולא מטוגנים
2 ביצים
מלח ופלפל שחור לטעם
לערבב בכף לבלילה סמיכה.
לרדד 2-3 עלים מלבניים .
למלא בנדיבות רק בצד אחד גושים גושים ולכל האורך ולהתחיל לגלגל לפחות 2 סיבובים.
לשים את התבנית במקרר לפחות לשעה.
לפרוס פרוסות עבות ולסדר בתבנית משומנת/ניר אפיה בצורה חופשית.
לאפות בתנור חם 180 עד שישחימו היטב.
מגישים בטמפרטורת החדר.
ניתן להבריש ביצה ולפזר שומשום.
תהנו.
שלום פירגה יקרה,
כרגיל נקרא טעים מאוד :lol: איך להניח את החיתוכיות?עם החתך כלפי מעלה או הצידה :?
מאחלת לך חג שבועות שמח וטעים
![smile](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/smile.gif)
הי רותי,תודה חמדתי![smile](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/smile.gif)
אני שמתי הצידה,אבל אפשר למעלה,רק לשים לב שלא יישרף.
חג שבועות שמח ונפלא לכם
היי פירגה, אפשר עם בצק שמרים או בצק פילו?
איריס,פילו/פילאס יתאים יותר.![smile](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/smile.gif)
מעולה :lol:
תודה דליושה![smile](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/smile.gif)
ערב טוב,
אני מבינה שאת הבצל אין צורך לטגן או לבשל קודם לכן, רק לקצוץ ולהכניס לתערובת הגבינות?
בדיוק כך כתבתי
בהצלחה
;) :lol:
הכנתי זאת וזה טעים עד איבוד חושים
אני השארתי זאת בתור רולדה וחתכתי רק סימנים.
ציפי בקר אור , מקסימה
![smile](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/smile.gif)
ותודה שחזרת לשתף אותי.איזה יופי ;) ותמשיכי להכין ולפנק.