dscf76601 - פילו במלית פרגיות צנובר ובטטה

פילו במלית פרגיות צנובר ובטטה

dscf76601 1 - פילו במלית פרגיות צנובר ובטטהמצרכים:
דפי פילו
2 בצלים גדולים קצוצים דק
700 גרם בשר פרגיות קצוצות
בטטה גדולה
ביצה גדולה
3 כפות שמן
50 גרם צנוברים קלויים
מלח, פלפל שחור
2 קורט קינמון

1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

להברשה:
1 ביצה
3 כפות שמן
לערבב

אופן הכנה:
לבשל את הבטטה,לקלוף ולחתוך לקוביות
מטגנים בשמן את הבצל עד להזהבה
מוסיפים את הפרגיות ומטגנים בערבוב עד שישחים ויהיה רך.
מוסיפים למחבת את הבטטה,הצנוברים, מתבלים במלח, פלפל וקינמון ומטגנים. מוסיפים את הביצה והירק.
פורסים 2 עלי פילו אחד על השני ומברישים אותם בשמן, שמים באמצע מהמלית בנדיבות וסוגרים בצורת ריבוע. (אבל כל צורה אחרת גם תתאים)
מברישים את הבצק במצרכי הציפוי ואופים בחום 180 כ-30 דקות
תהנו

16 תגובות על “פילו במלית פרגיות צנובר ובטטה

  1. שלום פירגה,
    לאחרונה אני קוראת שאת מתעתדת לפתוח אתר חדש בגלל כל הוירוסים…
    שתי בקשות לי אליך – ראשית, להעביר את כל החברים הרשומים כדי שתהיה המשכיות רצופה.
    שנית, הדפסת מתכונייך היא הדרך הטובה והקלה ביותר בין כל בלוגי האוכל שאני מכירה. אנא, המשיכו באותה מתכונת ללא תמונות וצבעים שגוזלים המון דיו ואין בהם כל צורך.
    בתודה מראש ממני שנהנית יום – יום ממתכונייך.
    יישר כוחך !!!

    • תודה נגה
      כפי שאני מכירה את מתכנן האתר החדש (הבן שלי) הוא יעשה את הכי טוב שיהיה נוח גם לכם וגם לי.
      חיבוק להמשך טעים ביחד.

  2. בוקר טוב פירגה יקרה,
    בנושא תכנון האתר החדש רציתי לשאול אם אפשר יהיה לראות את מתכונייך גם ללא רישום לאתר.אני שואלת היות ואני נכנסת כל יום לאתר והרבה פעמים גם כמה פעמים ביום smile smile

    • הי רותי
      הרישום הוא לא לכניסה . כל אחד יכול להיכנס גם בלי להירשם.

      הרישום הוא למי שרוצה לקבל שוטף אוטומטי את המתכונים שלי למייל שלכם.
      המשך באהבה smile

  3. פירגה שלום
    לגבי הביצה היא צרעכה להיות קשה?
    אפשר לוותר פשוט לא נשמע לי
    :eek:

  4. הי פירגה,
    בהצלחה בתכנון האתר החדש.
    מאד מקווה שתיידעי את כל הרשומות לאתר גם אם היום אינני מקבלת את הדאר שלך בשל עניין טכני.
    כמובן שלא מפסידה ונכנסת לאתר לחפש מתכונים חדשים על בסיס יומי.
    המשיכי לדאוג לארוחות טעימות לכל המשפחה ותבורכי בכל יום מחדש.
    תודה רבה על המטעמים
    רחל

    • תודה רחל יקרה
      אני שמחה שאת עדיין איתי ומכינה מטעמים מהאתר שלי.
      חיבוק ליום נפלא smile

  5. בוקר טוב,
    זה שאני לא כותבת כאן הרבה לא אומר שאני לא בודקת את המתכונים שמקבלת במייל ממך.
    בהצלחה עם האתר החדש ואשמח להמשיך ולקבל עידכונים יום יומיים .
    יום מואר :P

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *