dscf1436 - גרגרי חומוס קלויים בטעם פיצה/גריל

גרגרי חומוס קלויים בטעם פיצה/גריל

חומוס חדש - גרגרי חומוס קלויים בטעם פיצה/גריל

נישנושי קטניות
מתאים כקרוטונים לסלטים . מתאים כמאזה ליד שתיה חריפה .

מצרכים:
שקית גרגרי חומוס סנפרוסט (תמיד טוב שיש בפריזר)
שמים את הכמות הרצויה לכם בשקית נילון ומתבלים :
חובה שמן ,מלח,פלפל,פפריקה,כמון .
אופציה אחרת היא תבלין פיצה או תבלין גריל עוף.כמובן+שמן.
פשוט תזרמו עם הטעמים.
מבעד לשקית מערבבים היטב את הגרגרים ושופכים אותם לתבנית גדולה, על ניר אפיה משומן.
(את שקית הערבוב זורקים)
אופים בחום 200 מעלות .
מדי 5 דקות מנערים את הניר והופכים את הגרגרים.
ס"ה כ-15-20 דקות אפייה. להיזהר שלא יישרפו ויתקשו מעודף אפייה. הגרגרים נשארים פריכים.
תהנו

27 תגובות על “גרגרי חומוס קלויים בטעם פיצה/גריל

  1. אני עוקבת באופן קבוע אחרי המתכונים ם הנהדרים שלך ומכינה רבים מהם בהצלחה כי הכל פשוט וברור כל כך
    אני גרה באנגליה ולא יכולה להשיג גרגרי חומוס סנפרוסט האם אפשר במקום חומוס מבושל?

    • הי שושנה יקרה
      תודה רבה לך,עונג לי ובהתרגשות רבה אני קוראת את המחמאה.
      בוודאי שאפשר לבשל חומוס אחרי השרייה כמובן שיהיה רך מאד ולהכין.
      יצא סבבה. smile

      • לשושנה מלונדון
        קופסאת שימורים מסוננת ,יש בlidl
        marks & spencer
        waitrose
        ועוד רשתות מובחרות ומשובחות
        יש גם בחנויות של הזרים הודים וכו
        איזה כייף לגור בלונדון בואי נתחלף,,,,,
        רחלי

  2. תודה, כבר השריתי חצי קלוגרם של גרגרי חומוס שאבשל מחר.
    אני חושבת שיצא הרבה מדי והשאלה שלי האם אפשר לשמור בצנצנת לשבוע שבועיים או שכדאי לא לאפות את כל הכמות

    תודה על כל עזרתך ותגובתך המהירה
    שושנה

    • כמובן תכיני את הכמות הרצויה ואת היתר תקפיאי בשקית ניילון.
      תמיד אפשר לשלוף מהפריזר לכל מטרה.
      בהצלחה smile

    • מה שאוהבים,כל אחד וטעמו האישי.
      למעשה לכל סוגי הסלטים שאני מכירה.
      באהבה. smile

  3. פירגה, הכנתי ויצא נהדר ואני שמחה מאוד כי באנגליה אין פיצוחיות ואי אפשר להשיג מוצר דומה
    השאלה כמה ימים אפשר לשמור את השארית של החומוס הקלוי?

    • יופי,שושנה קחי 1/4 כוס ותקפיאי.אחרי 10 שעות בהקפאה,תראי מה ואיך יצא וכך תדעי אם זה טוב מהקפאה.

      בינתיים שמרי במקרר לדעתי,לפחות לשלושה ימים.

      תמיד עדיף להכין כמות קטנה וטרייה ליומיים שלושה.

      תהנו smile

  4. אוי פירגה, כמה שאני מתגעגת לימים שקיבלתי כל כיום במייל את מתכנותיך. אני מבינה שהכל בגלל הגוגל.. בעלי מביא כל שנה בשמחת תורה גרגרי חומוס כדי לשמח את הרוקדים. באת לי מהשמים כי חשבתי איך לגוון השנה ולשדרג א גרגרי החומוס. תודה לך אשה יקרה. smile smile smile smile smile

    • רחל,מוזר שאת עדיין לא מקבלת את המיילים שלי.
      מקווה שבקרוב הכל יסתדר.
      מקווה שתהנו כולכם מהשדרוג הטעים של גרגרי החומוס :lol:

  5. נשנוש נהדר !
    הוספתי כמון ,פלפל שחור, פילדלפיה שמן, מרוב טעימות נשאר מעט מאד בתבנית… :lol:
    תודה רבה.

  6. לצערי אני עדין לא מקבלת את המתכונים במייל. אקווה שהשנה החדשה תביא בשורות טו בות ובינהם את המתכונים היום יומיים שלך.. יש לי שאלה דחופה. כמידי שנה אני מכינה לערב שמחת תורה את גרגרי חומוס. כמובן שהשנה אני מתכוננת להכין לפי המתכון שלך. איך אני יכולה לשמור חלק מהכמות שאני עומדת להכין [3 קילו] שיהיה טוב למחרת. אני מחכה לתשובתך המהירה כי מחר ערב שמחת תורה. חג שמח לך אשה יקרה ואהובה ושיה לך "גוטא קביטלא "בעברית – פיתקה טובה. שתיכתבי ותחתמי לשנה טובה.

    • רחל ערב טוב,תודה רבה.
      כדי שיהיו פריכים צריך להכין לפני ההגשה. הכמות באמת ענקית,אני לא בטוחה שאם תשמרי במקרר,עדיין יישארו פריכים.
      חג שמח וטעים לכולכם. smile

  7. התשובה לברבורה:
    השתמשי בחומוס מקופסת שימורים, זה יצא טעים!

    אחר סינון תיבלתי אותם בתבלינים,לאחר ריסוס בשמן, הכנסתי לתנור .

    להגשה,הכנתי סלט עגבניות ,מיץ לימון שמן ובצל,וערבבתי ביחד עם גרגרי החומוס החמימים.

    נחמד להכין מדי פעם ,ולהגיש עם ירקות מסוגים שונים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *