אפשר להכין אותה כפרווה ולוותר על הגבינות והשמנת.
מצרכים :
4 כפות שמן
2 בצלים קצוצים
300 גרם פטריות
כרובית רכה מעוכה
פלפל שחור
4 ביצים טרופות
1/2 כוס קמח מכל סוג
2 שיני שום כתוש
100 גרם גבינה בולגרית 5%
גביע שמנת חמוצה
100 גרם גבינה צהובה שיש בבית (לחתוך ביד לפיסות קטנות)
אופן הכנה:
מטגנים בצלים ופטריות (לקצוץ דק) בערבוב כ-5 דקות
שמים בקערה ומוסיפים את יתר המצרכים
יוצקים לתבנית עגולה /מלבנית משומנת
מקשטים בפפריקה ופטרוזיליה מיובשת (לא חובה)
אופים בחום 175 מעלות כ-40 דקות.
תהנו
שלום פיגה, במה ניתן להחליף הגבינה והשמנת. אני רוצה פרווה. אני מניחה שהתפקיד של הגבינות הוא לרכך. מה במקום?
תודה
תוסיפי כף סלט חומוס או טחינה
בהצלחה
פירגה שלום
1.את הגבינה הצהובה כחתיכות להכניס לתוך המסה או לפזר למעלה?
2. למתכונת פרווה האם כף אחד של חומוס או טחינה תספיק במקום גבינה,שמנת וגבינה צהובה?
הי שרה,לא כתבתי לפזר למעלה.
לערבב הכל. ולמתכונת פרווה כף חומוס יספיק.
נראת מצויין.
אין כמו פשטידות בכל רגע נתון ;) תודה דליושה
;) ;) ;) הפשטידה יצאה נפלא. טעימה :P יפה :P תודה :P :P :P :P
תודה רבה ציפי,שימחת אותי מאד
המשך טעים
אפשר להקפיא?
הי פירגה יקירה,
האם ניתן לדעתך להחליף את השמנת החמוצה עם יוגורט 0%?
תודה וסופ"ש נעים!
שלום פירגה, האם ניתן להמיר את הגבינות בחלב קוקוס?
תודה
ענת,אין קשר לחלב קוקוס פה.
אבל אפשר לוותר על הגבינות ולהכין פרווה
היי פירגה יקרה,
הפשטידה נראת נפלא,כול הכבוד !!!
בבקשה שאלה:
לחג הפסח ,האם לדעתך אפשר להמיר את הקמח ,בשקדים טחונים או באגוזים ?
ותודה לך פירגה ,על האתר המעולה,
שושי.
וווואוו. פשטידה נהדרת! קלה להכנה וטעימה בטירוף.
תודה פירגה!
מירב הי,
תודה על השיתוף ןהמחמאות
תהנו ותמשיכי להכין בכיף.
גמר חתימה טובה לכולכם
פירגה יקרה
שטידה נראית ממש מבטיחה היא בתנור….
תודה רבה על המתכון
לבנה,אני מקווה שתאהבו אותה כפי שאנחנו אוהבים אותה.
תספרי לי אחרי טעימות ;) :|